FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Friends Quizzes, Trivia and Puzzles
Friends Quizzes, Trivia

Friends TV Show Trivia

Friends TV Show Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G

Fun Trivia
This section is devoted to all things 'Friends'! Look around in the subcategories to find just what you're looking for!
679 quizzes and 9,506 Friends TV Show trivia questions.
1.
Friends Are There For You
  Friends Are There For You editor best quiz   best quiz  
Fun Fill-It
 16 Qns
No true "Friends" lover can forget the catchy tune that began each episode but do you remember the lyrics to the iconic song? I've removed 16 words for you to put back where they belong.
Very Easy, 16 Qns, Midget40, Feb 25 24
Very Easy
Midget40 gold member
Feb 25 24
520 plays
2.
Friends
  What do you know about Friends?   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
If you have paid attention to 'Friends', this should be no problem. Good luck and have fun!
Easier, 15 Qns, CaliGrl18, Mar 13 21
Easier
CaliGrl18
Mar 13 21
24219 plays
3.
  "Friends" For Absolute Newcomers   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This ultra-simple "Friends" quiz is for newcomers and occasional viewers of the show, and fans looking for an easy 100 points. Try another of my "Friends" quizzes for tougher questions.
Very Easy, 10 Qns, nutter2002, Jan 28 23
Very Easy
nutter2002
Jan 28 23
21003 plays
4.
  "Friends" Trivia: Beginner    
Multiple Choice
 10 Qns
Welcome! Enjoy this, and please tell me if my quiz has any mistakes or is not, in fact, easy!
Very Easy, 10 Qns, kevinl75, Dec 10 04
Very Easy
kevinl75
22416 plays
5.
  6 "Friends" 20 Questions    
Multiple Choice
 20 Qns
Think very, very hard.
Tough, 20 Qns, halfthumb, Mar 27 10
Tough
halfthumb
23895 plays
6.
  ' Friends' Trivia Easy!   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
If you are a big fan of 'Friends', this quiz should come very easy to you. Have fun and good luck!
Very Easy, 10 Qns, JessyS, Aug 23 09
Very Easy
JessyS
21867 plays
7.
  Unbelievable 'Friends'    
Multiple Choice
 10 Qns
Seen more than 1 episode of 'Friends'? Then you should get top marks!
Very Easy, 10 Qns, Milky1989, Apr 08 22
Very Easy
Milky1989
Apr 08 22
15732 plays
8.
  10-Question "Friends"   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is on random episodes of the hit Warner Brothers show, "Friends".
Average, 10 Qns, augusta123, Feb 09 08
Average
augusta123
17363 plays
9.
  'Friends' Forever Trivia Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
The lives of six people and the fun they have.
Easier, 10 Qns, lainiepoo, Oct 08 07
Easier
lainiepoo
18566 plays
10.
  'Friends' For You    
Multiple Choice
 10 Qns
Another "Friends" quiz. Very easy as long as you're a fan!
Average, 10 Qns, NalaMarie, Oct 04 20
Average
NalaMarie gold member
Oct 04 20
18215 plays
trivia question Quick Question
Who did Phoebe think was the father of Rachel's baby?

From Quiz "The Best "Friends" Quiz"




11.
  The Best "Friends" Quiz    
Multiple Choice
 25 Qns
If you are a true "Friends" fan, this quiz will be a piece of cake.
Average, 25 Qns, friendsrule!, Feb 09 08
Average
friendsrule!
15995 plays
12.
  "Friends": Keywords and Clues    
Multiple Choice
 10 Qns
Each question has a few key words and clues, and it's your job to match the clues to the most correct "Friends" character!
Average, 10 Qns, crumbworks, Mar 01 16
Average
crumbworks
14623 plays
13.
  'Friends'    
Multiple Choice
 20 Qns
Have fun and good luck!
Average, 20 Qns, alice22, Dec 05 18
Average
alice22
Dec 05 18
18835 plays
14.
  Are You a Fan of "Friends"?    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz has various questions pertaining to "Friends". Enjoy!
Average, 10 Qns, NalaMarie, Jun 10 12
Average
NalaMarie gold member
15593 plays
15.
  "Friends" Chronology Part 10   great trivia quiz  
Multiple Choice
 20 Qns
Welcome to the final "Friends" "Chronology" quiz. This quiz covers the final 17 epsiodes, numbers 218-235 (all of season 10).
Average, 20 Qns, timence, Dec 13 10
Average
timence gold member
9187 plays
16.
  You've Got To Have "Friends"   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This much loved television series gave everyone a lot of laughs when it was first produced, and still is today with the re-runs that pop up occasionally on our sets. Here are ten of the funniest episodes from that show. Enjoy the quiz.
Easier, 10 Qns, Creedy, Oct 06 19
Easier
Creedy gold member
Oct 06 19
2912 plays
17.
  "Friends" Forever    
Multiple Choice
 15 Qns
"Friends" is one of my favorite TV shows and I have seen every episode. These questions are a mix of easy and hard. Have fun and good luck!
Average, 15 Qns, Shoerel1188, Mar 01 16
Average
Shoerel1188
10267 plays
18.
  Take this "Friends" Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
Hey all you "Friends" fans, think you know everything there is to know about the gang? Well lets see how much you really know!
Average, 10 Qns, Angel86, Feb 09 08
Average
Angel86
15053 plays
19.
  'Friends' Vol. B    
Multiple Choice
 25 Qns
"Friends" lasted ten seasons, from 1994-2004.
Average, 25 Qns, browndog, Nov 27 12
Average
browndog
13992 plays
20.
  For 'Friends' Die Hards    
Multiple Choice
 25 Qns
If you've watched 'Friends' as much as I have you shouldn't have a problem.
Average, 25 Qns, snugglesgirl, Feb 08 16
Average
snugglesgirl
13185 plays
21.
  The Best "Friends" Quiz Yet    
Multiple Choice
 15 Qns
Here's a few questions concerning our "Friends" from over the years.
Tough, 15 Qns, vuittonexpert, Oct 21 16
Tough
vuittonexpert
12166 plays
22.
  Are You A True "Friend"? Part Two    
Multiple Choice
 10 Qns
"How you doin'?" Here's a second part to my quiz. It's even easier than the first quiz so all of you "Friends" fans should have absolutely no problem with this. Good luck!
Average, 10 Qns, EChelle822, Oct 25 12
Average
EChelle822
10844 plays
23.
  Easy "Friends" Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quick easy quiz based on the Must See Tv Show "Friends". Not all questions are from the show. Enjoy!
Average, 10 Qns, PhoebeGrl21, Jun 10 12
Average
PhoebeGrl21
12247 plays
24.
  General 'Friends' Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is very general and I hope has a little something about all the characters.
Average, 10 Qns, danaZ, Oct 07 03
Average
danaZ
17975 plays
25.
  "Friends" All Round   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about the "Friends" characters! I hope you enjoy this quiz!
Easier, 10 Qns, daisycat, Jun 10 12
Easier
daisycat
6089 plays
26.
  "Friends" Test Your Knowledge   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Let's see how much you know about the loveable "Friends" characters. Test your knowledge. You will really enjoy this quiz if you're a "Friends" fan!
Easier, 10 Qns, georgiewadhere, Jan 15 13
Easier
georgiewadhere
5376 plays
27.
  Multiple Choice Quiz about Fabulous 'Friends'    
Multiple Choice
 10 Qns
In my opinion 'Friends' is the greatest TV show of all time and hopefully this quiz will be of the same standard. Hope you have fun and good luck!
Average, 10 Qns, freddy_krueger, Mar 08 20
Average
freddy_krueger
Mar 08 20
12255 plays
28.
  "Friends" Challenge 2000    
Multiple Choice
 10 Qns
More questions about "Friends".
Average, 10 Qns, NalaMarie, Mar 01 16
Average
NalaMarie gold member
13228 plays
29.
  Fabulous 'Friends' Multiple Choice Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
Some of these may be easy for a few of you, impossible for the rest. Let's see how you do!
Average, 10 Qns, rainbowchild, Feb 09 08
Average
rainbowchild
14435 plays
30.
  Ultimate 'Friends' Trivia    
Multiple Choice
 25 Qns
'Friends' maniac? Then you should know these!
Average, 25 Qns, Duddits, Jul 08 20
Average
Duddits
Jul 08 20
14714 plays
Page 1 - Page 2 - Page 3 - Page 4
Related Topics
  Aniston, Jennifer [Celebrities] (5 quizzes)


Friends TV Show Trivia Questions

1. Which late night talk show host was the host of "Friends: The Reunion"?

From Quiz
TOW The Reunion

Answer: James Corden

James hosted the group of friends in front of the iconic water fountain while they sat on the Central Perk sofa. James turned off the water fountain because it was loud. To begin the reunion, James listed facts about the series. Fun facts: 236 episodes aired #1 comedy for six seasons Viewed in over 200 territories Watched 100 billion times on several platforms 25 million viewers a week 52 million people watched the finale on May 6, 2004

2. What city is the series 'Friends' set in?

From Quiz How Well Do You Know 'Friends'?

Answer: New York City

The "Friends" series was set in New York City. Central Perk is situated in Greenwich Village, in the same apartment block as Monica's apartment. This was where the characters spent most of their free time conversing.

3. What is the name of the man who works in Central Perk who is in love with Rachel?

From Quiz 10 Questions on 'Friends'

Answer: Gunther

Gunther loves Rachel but always misses his chances to tell her. She is a terrible waitress but gets away with anything when she works in Central Perk with him.

4. In season six, Elle MacPherson had a reoccurring role as Janine. She was Joey's roommate turned love interest. What was her last name?

From Quiz The One With All The Harder Questions

Answer: LeCroix

Season six premiered on September 23rd, 1999.

5. What song were Monica and Rachel dancing to at the college party in "The One Where The Stripper Cries"?

From Quiz The One With All The Questions

Answer: "Funkytown" by Lipps Inc.

This episode is from the tenth season.

6. What is Chandler's middle name?

From Quiz "Friends" Trivia

Answer: Muriel

He was always known as Chandler M. Bing until he let it slip out when someone at work was calling him Toby.

7. How does Phoebe end up with Mike?

From Quiz Are You a Friend?

Answer: Joey sets them up

Joey and Phoebe agree to set each other up on a date with one of their friends. Joey forgets and sets Phoebe up with a random guy from the coffee house, who turns out to be Mike. They end up dating and marry.

8. Who was Ross's second wife?

From Quiz How Well Do You Know "Friends"?

Answer: Emily

During the wedding ceremony, Ross said Rachel's name instead of Emily's during his vows.

9. Where were Ross and Emily supposed to go for their honeymoon?

From Quiz "F.R.I.E.N.D.S." Miscellaneous

Answer: Athens

In "The One After Ross Says Rachel", Ross is seen waiting for Emily at the airport. The gate agent announces on the P.A. "All ticketed passengers for Flight 1066 to Athens should now be on board", to this Ross says "I get it!"

10. Two friends wear prescription eye-glasses. Who are they?

From Quiz General "Friends" Knowledge

Answer: Chandler and Rachel

Chandler gets glasses later in the series and wears them regularly. Rachel mentions she wears glasses in the episode where her and Ross go on their first date, they go see a movie with subtitles and she mentions how she didn't want to wear her glasses on their first date!

11. What is Chandler Bing's middle name?

From Quiz "Friends" TV Show

Answer: Muriel

Chandler accidentally lets it slip when Ross is at his office. Before this everyone believed he doesn't have a middle name but that it is just simply an "M".

12. When Joey was in love with Rachel, what was the one thing he didn't like about her?

From Quiz Friends!

Answer: She made him switch to light mayo

When Joey was trying to get over Rachel, he made a list with everything he disliked about her on it. There was only one thing on this list. It did not help him get over her.

13. What are the names of the six main characters on "Friends"?

From Quiz All About "Friends"

Answer: Rachel, Ross, Chandler, Monica, Joey, Phoebe

They are played by Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matthew Perry, Courteney Cox, Matt LeBlanc and Lisa Kudrow, respectively.

14. Monica has a certain pet peeve. What is it?

From Quiz How Well Do You Know Your "Friends"?

Answer: Animals dressed as humans

The correct answer is animals dressed as humans. We find this out in "The One with the Embryos". Rachel and Monica compete in a game against Chandler and Joey to see who knows each other better.

15. In the season six Thanksgiving episode, what ingredient does Rachel mistakenly add to the dessert?

From Quiz 'Friends' Assorted #2

Answer: minced beef

Rachel was making a trifle, and added beef satay with peas and onions. Ross and Joey knew that Rachel was making the wrong thing because the pages of her cookbook were stuck together. One page read: 'English Trifle', and the page stuck to it said: 'Shepherd's Pie'. This was the episode: 'TOW Ross got High'.

16. Which two characters get together in London?

From Quiz "Friends"

Answer: Monica and Chandler

Monica is upset because she has been told she looks like Ross's mum and not his sister. When Chandler tries to comfort her, they end up 'getting together'. They get married and adopt children later on in the program.

17. In the episode "TOW Ross' Thing", whose doctor did he end up going to as a last resort?

From Quiz 'Friends' Assorted #1

Answer: Phoebe's

Ross goes to Phoebe's doctor- the herbal guy. The herbal guy doesn't know what Ross' thing is and manages to get it off accidentally. It comes off his watch!

18. Who is the only character who NEVER moves to a different apartment throughout the series?

From Quiz "Friends": Gum Would Be Perfection

Answer: They all move at some point

Joey moves out of the apartment that he shares with Chandler after getting a role on "Days of Our Lives." He moves back in after his character falls down an elevator shaft. Phoebe switches between living in an apartment with a roommate and living in her grandmother's apartment and lives with Monica and Chandler for a brief time after her and Rachel's apartment burns down. Eventually Phoebe lives with Mike. Monica has to move out of the apartment when she and Rachel lose the bet Chandler and Joey. Monica then stays in the apartment throughout nearly the entire series until the last episode when she and Chandler move to the suburbs.

19. What sport do Monica and Mike play against each other in Barbados?

From Quiz The Lives of "Friends"

Answer: Ping Pong

Monica and Mike are both competitive and go head to head in ping pong, until Monica hurts herself and Chandler comes to the rescue to win the game for her.

20. Episode 218: "The One After Joey and Rachel Kiss". What is the name of the girlfriend Mike promises Phoebe he will break up with?

From Quiz "Friends" Chronology Part 10

Answer: Precious

Phoebe can't stand calling her Precious and wants to call her Suzie instead. Precious turns up at Mike's house unexpectedly, so Phoebe breaks up with her on Mike's behalf.

21. Which animal ate Rachel's face cream?

From Quiz All About 'Friends'

Answer: the duck

The duck ate Rachel's face cream and threw up all over Joey's couch and in his room. He then proceeded to take a nap in Rachel's bed when he came across her dirty novel. This occurred during season 7 in "The One With Rachel's Book".

22. Why were Ross and Carol asked never to return to the Magic Kingdom?

From Quiz "Friends" Forever

Answer: Because they were caught having sex on It's A Small World

The ride had broken down and when no one was looking they started making out. When the ride started up again, they were caught and asked never to return.

23. Who was Monica's 'Midnight Mystery Kisser'?

From Quiz The 'Friends' Quiz

Answer: Ross

Ross thought he was kissing Rachel but it was actually Monica! It was Monica's first kiss.

24. Who turned Chandler onto relaxing baths?

From Quiz Our Fun "Friends"

Answer: Monica

Chandler really started to enjoy them, he even had a battleship toy that he played with.

25. In 'TOW The Stripper Cries', it is revealed who Monica's first kiss was. Who is it?

From Quiz TOW Chazomalfungus Quizzed Them

Answer: Ross

Ross thought that it was Rachel.

26. How many cushions are there on the coffee house sofa?

From Quiz The Best "Friends" Quiz Yet

Answer: 1

Many things have changed in the coffee house over the years, but the couch has stayed the same. The couch must be very comfortable by now.

27. What colour shirt is Chandler wearing in 'The One With The Handcuffs' when he is locked in Joanna's office?

From Quiz "Friends" Questions

Answer: blue

Chandler then locked Joanna in her office in a way to dump her.

28. Who said the first line in the first episode, series 1?

From Quiz The One With Every Series

Answer: Monica

The line was - "There's nothing to tell! He's just some guy I work with!" Monica said this when asked about who she was going on a date with that evening. Friends was first aired on September 22, 1994 in US and Canada.

29. What year did Ross and Carol (his ex-wife) start dating?

From Quiz The History Of "Friends"

Answer: 1988

This is indirectly told in season five, episode eight (508) "The One With All The Thanksgivings". Judy: "Yes yes, Monica is thin, it's all wonderful, but what we really want to hear about, is Ross' new girlfriend." Ross: "Oh mom, ok then. Her name is Carol and she's ..."

30. Why was fun Bobby so upset at the new year party?

From Quiz Original "Friends" Trivia

Answer: His grandfather died

Fun Bobby was crying for most of the night.

This is category 2530
Last Updated Jun 22 2024 5:45 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.