Quiz about For Friends Die Hards
Quiz about For Friends Die Hards

For 'Friends' Die Hards Trivia Quiz


If you've watched 'Friends' as much as I have you shouldn't have a problem.

A multiple-choice quiz by snugglesgirl. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Friends

Author
snugglesgirl
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
37,508
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Average
Avg Score
18 / 25
Plays
12900
Last 3 plays: Guest 101 (15/25), Guest 69 (25/25), Guest 86 (15/25).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. How young is 'Young Ethan'? Hint

Senior in college
Sophmore in college
Freshman in college
Senior in high school

2. What is the name of Richard's daughter? Hint

Elizabeth
Mindy
Michelle
Melissa

3. Finish the lyrics to this Phoebe song: 'I'm in the shower and I'm writing a song. Stop me if you've heard it. My skin is soapy and my hair is wet, and _____
_____
_____
_____
_____!'

Answer: (5 Words)
4. What is the name of the professional singer that replaces Phoebe at Central Perk? Hint

Katie
Brittany
Stephanie
Mindy

5. What is Marcel's favorite song?

Answer: (3 or 4 words)
6. How many sisters does Joey have? Hint

10
2
5
7

7. When Monica goes to the sperm bank, which doner does she choose? Hint

Rocket scientist
Astronaut
Surgeon
Actor

8. Who buys a lap top? Hint

Joey
Chandler
Ross
Rachel

9. Who did Rachel work for in 2001? Hint

Tommy Hilfiger
Central Perk
Calvin Klein
Ralph Lauren

10. Who owns a Porsche? Hint

Ross
Rachel
Chandler
Monica

11. What is the name of Phoebe's real mother? Hint

Jean
Karen
Phoebe
Teri

12. What game does the gang play while at the beach house? Hint

Strip 'Balderdash'
Strip poker
Strip 'Happy Days' game
Strip 'Monopoly'

13. What is the name of Phoebe's brother? Hint

Frank, Jr. Jr.
Frank, Jr.
Fred
Al

14. Who does Rachel think Barry looks like? Hint

Mr. Potato Head
President Clinton
Bozo the Clown
Gonzo

15. In "TOW The Prom Video", what does Ross say he is going to do over the summer? Hint

Go to summer school
Tour Europe
Study old bones
Work on his music

16. In "TOW The Prom Video", what does Monica get on Rachel's shoulder? Hint

Mustard
Mayonnaise
Ketchup
Olive oil

17. What did Ross buy for Carol when he fell in love with her? Hint

Crystal duck
Diamond ring
Antique pin
Tennis bracelet

18. How many categories does Monica have for her towels? Hint

2
21
7
11

19. What does the gang use to unlock the car? Hint

Keys
Coat hanger
Under wire from the girl's bras
Hammer

20. What celebrity has not made an appearence on the show as of June 2001? Hint

Bruce Willis
Helen Hunt
Paul Reiser
Robin Williams

21. Who tells Rachel that Ross is in love with her? Hint

Joey
Monica
Chandler
Phoebe

22. What is Richard's last name? Hint

Gere
Smith
Burke
Davis

23. Who owns a boat? Hint

Joey
Ross
Phoebe
Monica

24. What was the name of Joey's failed TV series? Hint

Mac and C.H.E.E.S.E.
Robot Cop
Days of our Loves
Law and Disorder

25. During the last episode this season (2001), who do you find out is pregnant? Hint

Monica
Janice
Phoebe
Rachel


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How young is 'Young Ethan'?

Answer: Senior in high school

Monica said that she was Joan Collins.
2. What is the name of Richard's daughter?

Answer: Michelle

I can't really say what Monica thought about her.
3. Finish the lyrics to this Phoebe song: 'I'm in the shower and I'm writing a song. Stop me if you've heard it. My skin is soapy and my hair is wet, and _____ _____ _____ _____ _____!'

Answer: tegren spelled backwards is nerget

This song pushed Terry over the edge.
4. What is the name of the professional singer that replaces Phoebe at Central Perk?

Answer: Stephanie

She knows all the chords, but her guitar doesn't have a strap.
5. What is Marcel's favorite song?

Answer: The Lion Sleeps Tonight

He never quit playing it.
6. How many sisters does Joey have?

Answer: 7

He is the only boy.
7. When Monica goes to the sperm bank, which doner does she choose?

Answer: Astronaut

Joey said that having an astronaut would have been cool for a day.
8. Who buys a lap top?

Answer: Chandler

He got it for games and stuff. It gets him in trouble one episode.
9. Who did Rachel work for in 2001?

Answer: Ralph Lauren

At one point, Rachel's boss thinks she slept with Ralph Lauren.
10. Who owns a Porsche?

Answer: Monica

Monica's father gives her the Porsche as an apology for all of her child hood memories getting ruined because of him.
11. What is the name of Phoebe's real mother?

Answer: Phoebe

Lilly was her supposed mother until she found out the truth while looking for her father.
12. What game does the gang play while at the beach house?

Answer: Strip 'Happy Days' game

All they could find was the 'Happy Days' game.
13. What is the name of Phoebe's brother?

Answer: Frank, Jr.

He married one of his teachers and they had Phoebe carry their baby.
14. Who does Rachel think Barry looks like?

Answer: Mr. Potato Head

He kinda does.
15. In "TOW The Prom Video", what does Ross say he is going to do over the summer?

Answer: Work on his music

He wasn't very good on the keyboard.
16. In "TOW The Prom Video", what does Monica get on Rachel's shoulder?

Answer: Mayonnaise

She says it is ok. 'It's just a shoulder, not my dress.'
17. What did Ross buy for Carol when he fell in love with her?

Answer: Crystal duck

It was ridiculously expensive.
18. How many categories does Monica have for her towels?

Answer: 11

The only way I know this one is from watching the episode where the guys and girls switch apartments.
19. What does the gang use to unlock the car?

Answer: Under wire from the girl's bras

They really didn't want to give it up.
20. What celebrity has not made an appearence on the show as of June 2001?

Answer: Paul Reiser

Helen HUnt came into Central Perk, mistaking Phoebe for Ursula. Robin Williams played the guy whose wife cheated on him with his friend, played by Billy Crystal. Bruce Willis was Elizabeth's father. He dated Rachel for a little while.
21. Who tells Rachel that Ross is in love with her?

Answer: Chandler

He then started rubbing his temples in disbelief with what he just said. Joey then said, 'Keep rubbing your head, that will turn back time.'
22. What is Richard's last name?

Answer: Burke

He's an eye doctor.
23. Who owns a boat?

Answer: Joey

He won it at an auction. (Accidently)
24. What was the name of Joey's failed TV series?

Answer: Mac and C.H.E.E.S.E.

He was to play a detective and have a robot side kick. He was surprised when it was cancelled. No one else was.
25. During the last episode this season (2001), who do you find out is pregnant?

Answer: Rachel

We think it is Monica all during the show, but as the season finale cliffhanger, we discover it is Rachel. In the following season we do find out that Janice is pregnant as well.
Source: Author snugglesgirl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 02 2022 : Guest 101: 15/25
Dec 01 2022 : Guest 69: 25/25
Nov 28 2022 : Guest 86: 15/25
Nov 22 2022 : Guest 109: 11/25
Nov 20 2022 : Guest 23: 23/25
Nov 19 2022 : Guest 109: 22/25
Nov 17 2022 : Guest 152: 23/25
Nov 16 2022 : Guest 173: 17/25
Nov 15 2022 : Guest 209: 21/25

Score Distribution

quiz
12/3/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us