Quiz about Friends
Quiz about Friends

Take this "Friends" Quiz! Average Trivia | Television


Hey all you "Friends" fans, think you know everything there is to know about the gang? Well lets see how much you really know!

A multiple-choice quiz by Angel86. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Friends

Author
Angel86
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
126,571
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
14568
Last 3 plays: Guest 99 (10/10), Guest 109 (8/10), Guest 81 (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Which of Joey's sisters did Chandler have a fling with? Hint

Mary Angela
Mary Anne
Veronica
Mary Theresa

2. Reese Witherspoon played Rachel's older sister.

True
False

3. What is Chandler's middle name? Hint

Francis
Muriel
Bing
Mary

4. Which of the "Friends'" parents took a liking to Gunther? Hint

Chandler's dad
Monica's mother
Joey's mother
Rachel's mother

5. When Chandler hasn't made a present for Monica on Valentine's Day, what does he give her? Hint

Sock Rabbit
Photograph of him and Monica
Book he found in his closet
Mix Tape

6. Where were Ross and Emily supposed to spend their honeymoon? Hint

Rome
Athens
Paris
Puerto Rico

7. What was the name of Rachel's assistant turned boyfriend? Hint

Tag
Tod
Tad
Ted

8. Which two "Friends" became nap partners? Hint

Rachel and Monica
Phoebe and Joey
Ross and Chandler
Ross and Joey

9. Who was Chandler's annoying room mate who wouldn't leave? Hint

Eddie
Joe
Greg
Mark

10. What was the name of Joey's chair? Hint

Rose
Rosita
Jane
Jill


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of Joey's sisters did Chandler have a fling with?

Answer: Mary Angela

Chandler has a fling with Mary Angela, although he couldn't remember which sister it was.
2. Reese Witherspoon played Rachel's older sister.

Answer: False

Reese Witherspoon played Rachel's younger sister Jill. Her older sister, Amy, was played by Christina Applegate. Amy joins the gang for Thanksgiving after her boyfriend breaks their plans.
3. What is Chandler's middle name?

Answer: Muriel

4. Which of the "Friends'" parents took a liking to Gunther?

Answer: Monica's mother

5. When Chandler hasn't made a present for Monica on Valentine's Day, what does he give her?

Answer: Mix Tape

In "TOW Unagi", Chandler and Monica agree to make homemade presents for Valentine's Day. Chandler finds a mix tape in his closet and gives it to Monica. Monica, who didn't get Chandler anything (but a sock bunny, made by Phoebe) goes nuts trying to make amends!
6. Where were Ross and Emily supposed to spend their honeymoon?

Answer: Athens

When it appears that Emily isn't going, Ross invites Rachel to go with him on his honeymoon. However, Emily arrives at the last moment, seeing Ross and Rachel getting on the plane together. Ross chases after her, leaving Rachel alone on a plane to Athens.
7. What was the name of Rachel's assistant turned boyfriend?

Answer: Tag

Rachel interviewed Tag to be her assistant, then later he became her boyfriend. Rachel broke up with him on her 30th birthday.
8. Which two "Friends" became nap partners?

Answer: Ross and Joey

Joey and Ross find themselves in an awkward position after a nap, but also find it was the best nap ever.
9. Who was Chandler's annoying room mate who wouldn't leave?

Answer: Eddie

In "TOW Eddie Won't Go", Chandler tries to get Eddie to move out but he keeps coming back.
10. What was the name of Joey's chair?

Answer: Rosita

While attempting to re-arrange the furniture in "TOW Rosita Dies", Rachel breaks Joey's favorite chair.
Source: Author Angel86

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 02 2022 : Guest 99: 10/10
Dec 02 2022 : Guest 109: 8/10
Nov 29 2022 : Guest 81: 9/10
Nov 28 2022 : Guest 69: 9/10
Nov 27 2022 : Guest 174: 8/10
Nov 27 2022 : Guest 108: 9/10
Nov 27 2022 : Guest 174: 9/10
Nov 26 2022 : Guest 24: 10/10
Nov 26 2022 : Guest 70: 9/10

Score Distribution

quiz
12/3/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us