Quiz about Friends Challenge 2000
Quiz about Friends Challenge 2000

"Friends" Challenge 2000 Trivia Quiz


More questions about "Friends".

A multiple-choice quiz by NalaMarie. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Friends

Author
NalaMarie
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
6,311
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
12834
Last 3 plays: Guest 213 (5/10), Guest 212 (7/10), Guest 99 (7/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What's the name of the restaurant where Ross and Emily held their rehearsal? Hint

Interlude
Intermission
Divine
Le Chateau

2. How much did Rachel pay for her ticket to London? Hint

$3000
$2700
$2500
$2600

3. In the "Friends" opening, (by the fountain), what time of day was it? Hint

6am
5am
8pm
10pm

4. What's the name of the street where the "Friends", (Monica's, Joey's), apartment building is located? Hint

They never told us.
Central Park Avenue
East 10th Street
Grove

5. Which "Friend" was invited to Rachel and Barry's wedding? Hint

Monica
We don't know
Ross
None of them

6. What is Joey's middle name? Hint

George
Marceau
Francis
He doesn't have one

7. Who kissed for one minute for Joey and Chandler? Hint

Monica and Chandler
Phoebe and Rachel
Joey and Rachel
Monica and Rachel

8. Who is the "Friend" that catches a pigeon in a pot? Hint

Monica
Rachel
Ross
Gunther

9. Where do the "Friends" hang out? Hint

Central Park
The Cafe Lounge
Gunther's Place
Central Perk

10. When is Rachel's birthday? Hint

Aug 22
July 11
May 5
May 13


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What's the name of the restaurant where Ross and Emily held their rehearsal?

Answer: Interlude

In the episode, "TOW Ross' Wedding", you can see the name of the restaurant where the wedding rehearsal was held.
2. How much did Rachel pay for her ticket to London?

Answer: $2700

After Phoebe helps realize she is still in love with Ross, ("TOW Ross' Wedding"), Rachel decides she must go to London to tell him. Rachel arrives at the airport and says to the ticket agent, "Hello. When is your next flight to London?" The agent tells her, "There's one leaving in thirty minutes. And I do have one seat left." Rachel thanks her and the agent says, "The last minute fare on this ticket is twenty seven hundred dollars." Rachel then searches through her purse and says, "Oh, I just don't think I have enough left on my credit card." The agent tells her, "Well you can split it with another credit card." Rachel then says, "Oh, okay, how about five? Oh, thank you."
3. In the "Friends" opening, (by the fountain), what time of day was it?

Answer: 5am

4. What's the name of the street where the "Friends", (Monica's, Joey's), apartment building is located?

Answer: Grove

There are times when they show the apartment building from the front door and you can see the street sign.
5. Which "Friend" was invited to Rachel and Barry's wedding?

Answer: None of them

In the pilot episode, Rachel is explaining why she ran out of her wedding and says, "Anyway, I just had to get out of there, and I started wondering, "Why am I doing this, and who am I doing this for?" So anyway I just didn't know where to go, and I know that you and I have kinda drifted apart, but you're the only person I knew who lived here in the city." Monica then says, "Who wasn't invited to the wedding." Rachel tells her, "Oh, I was kinda hoping that wouldn't be an issue."
6. What is Joey's middle name?

Answer: Francis

7. Who kissed for one minute for Joey and Chandler?

Answer: Monica and Rachel

They kissed for 1 minute to get their apartment back from Joey and Chandler.
8. Who is the "Friend" that catches a pigeon in a pot?

Answer: Rachel

Rachel's on the phone with her mother explaining to her that she is in a very safe neighborhood when a pigeon flies in through the kitchen window and there's nothing else to catch it with so she grabs one of Monica's pots.
9. Where do the "Friends" hang out?

Answer: Central Perk

Besides their apartments, their main hangout is Central Perk.
10. When is Rachel's birthday?

Answer: May 5

Once Gunther asked Rachel when her birthday was and she told him it was May 5th.
Source: Author NalaMarie

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 03 2023 : Guest 213: 5/10
Feb 02 2023 : Guest 212: 7/10
Feb 02 2023 : Guest 99: 7/10
Feb 01 2023 : Guest 50: 6/10
Feb 01 2023 : Guest 95: 6/10
Jan 31 2023 : Guest 50: 6/10
Jan 31 2023 : Leonard27: 7/10
Jan 30 2023 : Guest 64: 7/10
Jan 30 2023 : ChristineSierra: 7/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
This quiz is part of series More:

This list consists of 6 quizzes covering various questions of the TV show "Friends".

  1. "Friends" Challenge 2000 Average
  2. You Talkin' to Me? Average
  3. 'Friends' For You Average
  4. Theatrical 'Friends' Average
  5. Thankful Friends Easier
  6. Are You a Fan of "Friends"? Average

2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us