Quiz about Thankful Friends
Quiz about Thankful Friends

Thankful Friends Trivia Quiz


This quiz is all about who did what for who, to show how much of a true Friend they are! Pretty easy, all multiple choice.

A multiple-choice quiz by NalaMarie. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Friends
  8. »
  9. 'Friends' Characters

Author
NalaMarie
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
44,559
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
26216
Last 3 plays: Guest 99 (9/10), cashman2 (7/10), muzzyhill3 (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who put a turkey on his or her head to make another 'Friend' feel better? Hint

Monica
Chandler
Joey
Ross

2. Who missed an appearance on a television show to take another 'Friend' to the hospital? Hint

Rachel
Chandler
Phoebe
Ross

3. Who let themselves get stung by a bee to prove to another 'Friend' there are self-less good deeds? Hint

Gunther
Joey
Phoebe
Ross

4. Who let another 'Friend' win a poker hand, although he/she had the better hand? Hint

Ross
Joey
Monica
Chandler

5. Who flew to London to tell another 'Friend' they loved them but instead congratulated them on their upcoming marriage? Hint

Ross
Rachel
Emily
Monica

6. One "Friend" claimed that he/she had never had the perfect kiss. Which Friend remedied this by kissing the deprived "Friend"? Hint

Joey
Chandler
Ross
Phoebe

7. Who agreed to quit seeing another 'Friend' for the sake of their marriage? Hint

Richard
Phoebe
Ross
Emily

8. Who first found out about their "Friends'" secret romance and kept it a secret because they asked them to? Hint

Ross
Rachel
Joey
Phoebe

9. Who got a third divorce from another 'Friend' for the sake of their 'Friend'? Hint

Monica
Rachel
Ross
Gunther

10. Finally, who gave up his/her fear of commitment to marry another 'Friend'?

Answer: (1 or 2 words, first, last, or both names)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who put a turkey on his or her head to make another 'Friend' feel better?

Answer: Monica

It was when Chandler 1st told Monica he loved her and it also scared the bejeesus out of Joey! lol
2. Who missed an appearance on a television show to take another 'Friend' to the hospital?

Answer: Ross

Ross missed his appearance on the 'Discovery Channel' to take Rachel to the hospital.
3. Who let themselves get stung by a bee to prove to another 'Friend' there are self-less good deeds?

Answer: Phoebe

Even though Phoebe found out the bee died afterwards so it wasn't much of a self-less good deed.
4. Who let another 'Friend' win a poker hand, although he/she had the better hand?

Answer: Ross

5. Who flew to London to tell another 'Friend' they loved them but instead congratulated them on their upcoming marriage?

Answer: Rachel

6. One "Friend" claimed that he/she had never had the perfect kiss. Which Friend remedied this by kissing the deprived "Friend"?

Answer: Joey

Ya, Joey gave Phoebe her perfect kiss! *sniff*
7. Who agreed to quit seeing another 'Friend' for the sake of their marriage?

Answer: Ross

8. Who first found out about their "Friends'" secret romance and kept it a secret because they asked them to?

Answer: Joey

I know that may be a bit controversial but the key word was FIRST...
9. Who got a third divorce from another 'Friend' for the sake of their 'Friend'?

Answer: Ross

10. Finally, who gave up his/her fear of commitment to marry another 'Friend'?

Answer: Chandler

I had to make it a fill in the blank, it was just way too easy!
Source: Author NalaMarie

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Today : Guest 99: 9/10
Feb 02 2023 : cashman2: 7/10
Feb 01 2023 : muzzyhill3: 9/10
Jan 31 2023 : Guest 50: 9/10
Jan 31 2023 : Leonard27: 10/10
Jan 30 2023 : Guest 180: 10/10
Jan 28 2023 : Guest 99: 6/10
Jan 28 2023 : Guest 109: 8/10
Jan 28 2023 : Guest 99: 7/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
This quiz is part of series More:

This list consists of 6 quizzes covering various questions of the TV show "Friends".

  1. "Friends" Challenge 2000 Average
  2. You Talkin' to Me? Average
  3. 'Friends' For You Average
  4. Theatrical 'Friends' Average
  5. Thankful Friends Easier
  6. Are You a Fan of "Friends"? Average

2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us