Quiz about Friends Forever
Quiz about Friends Forever

"Friends" Forever Trivia Quiz


"Friends" is one of my favorite TV shows and I have seen every episode. These questions are a mix of easy and hard. Have fun and good luck!

A multiple-choice quiz by Shoerel1188. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Friends

Author
Shoerel1188
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
182,009
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
12 / 15
Plays
9775
Last 3 plays: Guest 99 (12/15), Guest 129 (15/15), Guest 69 (15/15).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Why were Ross and Carol asked never to return to the Magic Kingdom? Hint

Because they were caught having sex on It's A Small World
Because Carol told Ross that she was a lesbian
Because Ross stole a stuffed dinosaur from a store
Because they got caught making out on the carousel

2. What were Monica, Phoebe, and Rachel trying to do on Valentine's Day? Hint

Cleanse themselves of their past relationships
Spy on the guys
Find new boyfriends
Go on dates

3. What was the entire name of Ross and Monica's old cat? Hint

Fluffikens
Ms. Snuffles
Meowington
Fluffy Meowington

4. When Ross makes a list to decide between Rachel and Julie, what is put on the list as the only con for Julie? Hint

she's not Rachem
she's too short
she's not Rachel
she's very boring

5. Rachel decides to go to Paris with Ross and Emma.

True
False

6. What used to be Monica's nickname? Hint

Fatty the Goalie
Big Fat Quarterback
Big Fat Goalie
Fatso

7. With what word did Ross finish this remark to Rachel: "Yeah, well, missy, you better be glad that list is _________"? Hint

laminated
organized
final
printed

8. What did Rachel's sister do to Emma to make her and Ross angry? Hint

Sold her for a Gucci purse
Used bad language around her
Lost her in the mall
Got Emma's ears pierced

9. At Monica and Chandler's wedding, what was Chandler hiding from Monica? Hint

That he's really a woman
That he is actually gay
That he learned how to dance for her
That he does not want to marry her

10. What two actresses have played Rachel's sisters? Hint

Denise Richards and Jennifer Love Hewitt
Reese Witherspoon and Christina Applegate
Sarah Michelle Gellar and Kristin Davis
Rebecca Romijn Stamos and Allison Sweeney

11. Chandler falls in love with Joey's girlfriend, Kathy.

True
False

12. Why does Monica break up with Pete for the final time? Hint

Because he wants to become The Ultimate Fighting Champion
Because he's dirt poor
Because they have no chemistry
Because they almost got married

13. What actor plays Rachel's angry date who she brings to Joey's play? Hint

Charlie Sheen
Ben Stiller
Freddie Prinze Jr.
Owen Wilson

14. Monica and Chandler adopted twin girls.

True
False

15. What scares the bejebus' out of Chandler? Hint

Animals dressed as humans
Michael Flatley: Lord of the Dance
Humans killing animals
Animals eating humans


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Why were Ross and Carol asked never to return to the Magic Kingdom?

Answer: Because they were caught having sex on It's A Small World

The ride had broken down and when no one was looking they started making out. When the ride started up again, they were caught and asked never to return.
2. What were Monica, Phoebe, and Rachel trying to do on Valentine's Day?

Answer: Cleanse themselves of their past relationships

This was s in "TOW The Candy Hearts". None of the girls had dates, so they were performing a ritual to cleanse themselves of their past relationships.
3. What was the entire name of Ross and Monica's old cat?

Answer: Fluffy Meowington

From "TOW Ross Finds Out". Monica makes Ross say the full name in order for him to take the cat's bed and toys for the new kitten him and Julie were going to buy.
4. When Ross makes a list to decide between Rachel and Julie, what is put on the list as the only con for Julie?

Answer: she's not Rachem

This is from "TOW The List." Ross finally finds out that Rachel is in love with him and he is trying to decide who he should be with. Using Chandler's new laptop, the guys make a pro-con list for Rachel and for Julie.
5. Rachel decides to go to Paris with Ross and Emma.

Answer: False

Rachel gets on the plane to go, but she changes her mind and shows up at Ross' apartment and they kiss. She stays in New York with Ross and Emma.
6. What used to be Monica's nickname?

Answer: Big Fat Goalie

We find this out in "TOW The Embryos". This was the answer to one of the questions that Ross asked Joey and Chandler during their trivia game.
7. With what word did Ross finish this remark to Rachel: "Yeah, well, missy, you better be glad that list is _________"?

Answer: laminated

From "TOW Frank Jr." Ross made a list of five celebrities that he could sleep with. Isabella Rosilini had been on the list, but he took her off, because she was too international. At the end of the episode, she came into Central Perk and Ross said that line to Rachel.
8. What did Rachel's sister do to Emma to make her and Ross angry?

Answer: Got Emma's ears pierced

Rachel and Ross needed a babysitter and her sister volunteered. They hesitantly let her do it and she pierced Emma's ears, because she thought that it made her look more like a girl. Ross had been very against having Emma's ears pierced in the first place.
9. At Monica and Chandler's wedding, what was Chandler hiding from Monica?

Answer: That he learned how to dance for her

Chandler wanted to learn how to dance in order to impress Monica. Unfortunately, his new shoes slipped on the floor, so he couldn't dance. He ended up putting tape on the bottoms of his shoes just to show Monica what he learned. Monica was very proud of him.
10. What two actresses have played Rachel's sisters?

Answer: Reese Witherspoon and Christina Applegate

Reese Witherspoon played Jill, Rachel's youngest sister who thought that she would try to be on her own like Rachel, but in the end couldn't do it. Christina Applegate played her other sister Amy who is very irresponsible and spoiled (sort of like Rachel used to be, but worse).
11. Chandler falls in love with Joey's girlfriend, Kathy.

Answer: True

Chandler falls in love with Joey's girlfriend Kathy in season four.
12. Why does Monica break up with Pete for the final time?

Answer: Because he wants to become The Ultimate Fighting Champion

Monica really likes Pete and the fact that he is a multi-millionare helps a lot, but there was just no chemistry. She even kept trying to make it work, but couldn't, so they temporarily broke up. Then he comes back into the picture and Monica realizes that there is chemistry and they get back together. Pete then decides that he wants to be The Ultimate Fighting Champion and Monica can't bare to see him hurt and in so much pain, so she ends the relationship.
13. What actor plays Rachel's angry date who she brings to Joey's play?

Answer: Ben Stiller

In "TOW The Screamer," everyone is telling Joey how many tickets they need for his play. Ross says that he needs two, because he's bringing a date. After saying she needs one and hearing Ross, Rachel changes her number to two and says that she is bringing a date. Of course she was lying so that she could try to make Ross jealous and she ends up finding a date.

He is played by Ben Stiller who at first, only yells in front of Ross, but finally everyone catches him yelling at the Chick.
14. Monica and Chandler adopted twin girls.

Answer: False

Monica and Chandler had originally planned on adopting one child, but what they didn't know, was that the mother was having twins. She ended up giving birth to both a boy and a girl.
15. What scares the bejebus' out of Chandler?

Answer: Michael Flatley: Lord of the Dance

This is something we find out during the trivia game. The question is to Monica and Rachel and they answer it correctly. Joey was very surprised that Chandler was afraid of the Irish jig guy.
Source: Author Shoerel1188

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 02 2022 : Guest 99: 12/15
Dec 02 2022 : Guest 129: 15/15
Nov 28 2022 : Guest 69: 15/15
Nov 28 2022 : Guest 86: 11/15
Nov 27 2022 : Guest 174: 14/15
Nov 27 2022 : Guest 174: 13/15
Nov 26 2022 : Guest 101: 14/15
Nov 26 2022 : Guest 70: 12/15
Nov 25 2022 : Guest 199: 9/15

Score Distribution

quiz
12/3/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us