Quiz about Friends
Quiz about Friends

'Friends' Trivia Quiz


Have fun and good luck!

A multiple-choice quiz by alice22. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Friends

Author
alice22
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
66,402
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
14 / 20
Plays
18470
Last 3 plays: Guest 99 (16/20), Guest 174 (19/20), Guest 173 (19/20).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What song was Ross trying to learn on the bagpipes? Hint

YMCA
Star Spangled Banner
Celebration
America

2. Name two things Phoebe bought Joey to try to drive Rachel out of his apartment. Hint

frog, hat
drums, tarantula
cocker spaniel, bunny
clown, banana cream pie

3. When Phoebe fell asleep in Central Perk, what did she say kept her awake the night before? Hint

her noisy neighbours
her grandmother and her new boyfriend
noise out on the street
her smoke alarm

4. When Joey and Chandler took Ross to a hockey game, who got hit in the nose by a hockey puck? Hint

Chandler
None of the three
Joey
Ross

5. Who said this?
"Oh, I think this is the episode of 'Three's Company' where there's some kind of misunderstanding."
Hint

Chandler
Monica
Ross
Rachel

6. When Phoebe found a thumb in her soda, how much money did the soda company give her? Hint

$136,000
$1000
$50,000
$7000

7. When Chandler plans on breaking up with Janice she had just been shopping. What did she buy him? Hint

none of these
'Rocky' socks
'Bullwinkle' socks
Regular socks

8. Why did Phoebe want to go to the beach for the weekend? Hint

to meet her half brother
to meet her father
to meet her mother's friend
to go swimming

9. Phoebe says her relations may have the cookie recipe Monica wants. What country are these relations from? Hint

France
England
Germany
United States

10. In 'The One With Phoebe's Uterus' what job did Joey get? Hint

none of these
a role in a play
museum tour guide
a role in a movie

11. What is a Joey Special? Hint

none of these
three pizzas
two pizzas
sandwiches

12. Where did Chandler first meet Aurora? Hint

at the news stand
at the coffee house
at Joey's play
in a restaurant

13. Why does Phoebe say Ross wants to stay married to Rachel? Hint

Because he can't face having three divorces
Because he loves her
none of these
because he wants to have a wife

14. What does Chandler want to turn Rachel's old room into? Hint

a beautiful guest room
a game room
a storage room
none of these

15. When Ross tells everyone to sing along with him while he's playing the bagpipes. Which friend tries to? Hint

Joey
Rachel
Chandler
Phoebe

16. Who sees Janice kissing her ex-husband? Hint

Chandler
Phoebe
Monica
Joey

17. In 'The One Where No-one's Ready' a woman left a voice message on Richard's answering machine. Who was it? Hint

his mother
his sister
his daughter
his new girlfriend

18. In 'The One With Ross' Teeth' Ross has a date with a girl Monica works with. What is her name? Hint

Hillary
Jill
Carol
Elizabeth

19. Joey once hired someone to be his identical twin for a medical study. What was his name? Hint

Steve
Geoff
Carl
Paul

20. In 'The One Where The Underdog Gets Away' where do Ross and Monica's parents go for Thanksgiving? Hint

Florida
Europe
California
Puerto Rico


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song was Ross trying to learn on the bagpipes?

Answer: Celebration

He wanted to play the bagpipes at the wedding because Chandler is half Scottish.
2. Name two things Phoebe bought Joey to try to drive Rachel out of his apartment.

Answer: drums, tarantula

Phoebe thought Rachel would not want to live with her anymore because she was having too much fun living with Joey.
3. When Phoebe fell asleep in Central Perk, what did she say kept her awake the night before?

Answer: her grandmother and her new boyfriend

4. When Joey and Chandler took Ross to a hockey game, who got hit in the nose by a hockey puck?

Answer: Ross

5. Who said this? "Oh, I think this is the episode of 'Three's Company' where there's some kind of misunderstanding."

Answer: Chandler

Phoebe then says 'Then I've already seen this one' and turns off the TV.
6. When Phoebe found a thumb in her soda, how much money did the soda company give her?

Answer: $7000

At the end of the episode she offers the money to Chandler to stop smoking!
7. When Chandler plans on breaking up with Janice she had just been shopping. What did she buy him?

Answer: 'Bullwinkle' socks

She bought them so he could mix and match 'Rocky and Bullwinkle'.
8. Why did Phoebe want to go to the beach for the weekend?

Answer: to meet her mother's friend

Her mother's friend's name was also Phoebe. She turned out to be Phoebe's actual birth mother.
9. Phoebe says her relations may have the cookie recipe Monica wants. What country are these relations from?

Answer: France

Phoebe's grandmother used the recipe from a packet of cookies and told her she got it from her French grandmother!
10. In 'The One With Phoebe's Uterus' what job did Joey get?

Answer: museum tour guide

11. What is a Joey Special?

Answer: two pizzas

12. Where did Chandler first meet Aurora?

Answer: at Joey's play

Chandler goes out with Aurora only to find out she's married and has another boyfriend!
13. Why does Phoebe say Ross wants to stay married to Rachel?

Answer: Because he loves her

14. What does Chandler want to turn Rachel's old room into?

Answer: a game room

15. When Ross tells everyone to sing along with him while he's playing the bagpipes. Which friend tries to?

Answer: Phoebe

She doesn't actually sing, she imitates the bagpipes.
16. Who sees Janice kissing her ex-husband?

Answer: Joey

Monica and Joey go back to the 'Mattress King' to return the race car bed that Phoebe accidentally signed for!
17. In 'The One Where No-one's Ready' a woman left a voice message on Richard's answering machine. Who was it?

Answer: his daughter

18. In 'The One With Ross' Teeth' Ross has a date with a girl Monica works with. What is her name?

Answer: Hillary

Ross puts gel on his teeth to make them white and left it on way too long and he spends the whole date covering his mouth!
19. Joey once hired someone to be his identical twin for a medical study. What was his name?

Answer: Carl

20. In 'The One Where The Underdog Gets Away' where do Ross and Monica's parents go for Thanksgiving?

Answer: Puerto Rico

Source: Author alice22

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 02 2022 : Guest 99: 16/20
Nov 30 2022 : Guest 174: 19/20
Nov 29 2022 : Guest 173: 19/20
Nov 28 2022 : Guest 69: 20/20
Nov 27 2022 : Guest 174: 15/20
Nov 27 2022 : Guest 174: 11/20
Nov 26 2022 : Guest 24: 16/20
Nov 26 2022 : Guest 99: 19/20
Nov 21 2022 : Guest 2: 11/20

Score Distribution

quiz
12/3/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us