Quiz about Fabulous Friends
Quiz about Fabulous Friends

Fabulous 'Friends' Multiple Choice Quiz | 10 Questions


Some of these may be easy for a few of you, impossible for the rest. Let's see how you do!

A multiple-choice quiz by rainbowchild. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Friends

Author
rainbowchild
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
8,450
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
14236
Last 3 plays: Guest 69 (10/10), Guest 109 (3/10), Guest 209 (8/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What was the obsession of the doctor who delivered Phoebe's (actually Frank and Alice's) triplets? Hint

Garbage Pail Kids
Opie from Andy Griffith
Fonzi from Happy Days
He-Man and Shira

2. In the one where Rachel loses Marcel, what was the first name of the animal control officer whom Monica and Rachel went to high school with? Hint

Louisa
Louise
Margaret
Jennifer

3. In the one where Rachel is applying for a job at Ralph Lauren, what does she do to her future boss on her first interview that is somewhat inappropriate? Hint

She hugs him.
She lies to him.
She touches his butt.
She kisses him.

4. What is the name of Monica and Ross's dead grandmother?

Answer: (Not Nana)
5. Where does Pete the millionaire take Monica on their first date? Hint

Italy
Central Park
Japan
His mansion

6. What is in Rachel's hair when she gets back from Ross and Emily's honeymoon in Greece? Hint

A strand of beads.
She shaved her head.
She dyed it blond.
She has cornrows.

7. Where are Monica and Chandler when they first decide to get married? Hint

In Monica and Rachel's apartment.
Under a craps table in Las Vegas.
Riding in a taxi to Frank and Alice's house.
Central Perk

8. In the one where Rachel is flying to London to stop Ross and Emily's wedding, where does she say she has left her passport when she is trying to buy a plane ticket? Hint

In the taxi.
On her nightstand.
Under her bed.
In her safety deposit box.

9. In the one where Rachel is trying to make Ross and her father get along, what do we find out is the name of her chiropractor? Hint

Dr. Geller
Dr. Crink
Dr. Bobby
Dr. Burke

10. Where is the gang about to head off to when Phoebe's water breaks by the front door to Monica and Rachel's apartment? Hint

London
Newark, New Jersey
Vermont
Atlantic City


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the obsession of the doctor who delivered Phoebe's (actually Frank and Alice's) triplets?

Answer: Fonzi from Happy Days

Remember? Phoebe says.. 'Get me another doctor! I don't want him saying I'm dialatedamundo.'
2. In the one where Rachel loses Marcel, what was the first name of the animal control officer whom Monica and Rachel went to high school with?

Answer: Louisa

Monica and Rachel had no idea who she was.
3. In the one where Rachel is applying for a job at Ralph Lauren, what does she do to her future boss on her first interview that is somewhat inappropriate?

Answer: She kisses him.

4. What is the name of Monica and Ross's dead grandmother?

Answer: Althea

Weird name, huh? This was also the name of Larry Flynt's wife, played by Courtney Love in the movie, 'The People Vs. Larry Flynt'.
5. Where does Pete the millionaire take Monica on their first date?

Answer: Italy

Boy, do I wish I could find a guy like that!
6. What is in Rachel's hair when she gets back from Ross and Emily's honeymoon in Greece?

Answer: A strand of beads.

Remember when Rachel got stranded on the plane after Emily showed up at the airport? Get it? Stranded, strand? Ha Ha.
7. Where are Monica and Chandler when they first decide to get married?

Answer: Under a craps table in Las Vegas.

This is when they decide to actually get married, and then when they go to the chapel, who walks out newlyweds? Ross and Rachel!
8. In the one where Rachel is flying to London to stop Ross and Emily's wedding, where does she say she has left her passport when she is trying to buy a plane ticket?

Answer: On her nightstand.

Stupid question maybe, but it was hard, wasn't it?
9. In the one where Rachel is trying to make Ross and her father get along, what do we find out is the name of her chiropractor?

Answer: Dr. Bobby

His first name is Bobby, too! Well, Robert, but that's not as funny.
10. Where is the gang about to head off to when Phoebe's water breaks by the front door to Monica and Rachel's apartment?

Answer: Atlantic City

Phoebe was upset because since she didn't get to go to London for Ross and Emily's wedding, she's not included in the gang's memories of the trip.
Source: Author rainbowchild

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 02 2022 : Guest 69: 10/10
Nov 22 2022 : Guest 109: 3/10
Nov 15 2022 : Guest 209: 8/10
Nov 04 2022 : Guest 69: 7/10
Nov 03 2022 : Guest 163: 10/10
Nov 02 2022 : Guest 72: 8/10
Oct 29 2022 : Guest 72: 8/10
Oct 27 2022 : Guest 71: 8/10
Oct 24 2022 : Guest 50: 3/10

Score Distribution

quiz
12/3/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us