Quiz about Easy Friends Quiz
Quiz about Easy Friends Quiz

Easy "Friends" Quiz


This is a quick easy quiz based on the Must See Tv Show "Friends". Not all questions are from the show. Enjoy!

A multiple-choice quiz by PhoebeGrl21. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Friends

Author
PhoebeGrl21
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
111,645
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
11726
Last 3 plays: Guest 85 (7/10), Guest 69 (10/10), Guest 68 (6/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Let's begin with an easy one. What are the three main male characters on the show named? Hint

Ross, Chandler, Gunther
Jamie, Joey, John
Joey, Chandler, Ross
Chandler, Gunther, Marvin

2. Joey once dated a girl who punched people when she was giddy. This actress was a former child star. What television show was this mystery lady on? Hint

Full House
Small Wonder
All of these
Punky Brewster

3. What is the name of Phoebe's twin sister? Hint

Mary Jane
Ursula
Aria
Paula

4. When Joey meets with the lady from 'Soap Opera Digest', Gunther takes their order. What does Joey order? Hint

muffins
croissants
bagels
bread

5. What creature hurts Monica at the beach? Hint

shrimp
squid
jellyfish
horseshoe crab

6. In the first season, Rachel was engaged to an orthodontist before she got involved with Ross. In the pilot episode, we see her run into Central Perk in her wedding dress. What's the name of her ex-fiancÚ? Hint

Billy
Benny
Barry
Bobby

7. How did Ross and Carol decide on the name Ben for their child? Hint

Family name
Phoebe recommends it
They just liked it
Nametag on a uniform

8. What was the color of the checkered floor in Monica's bathroom when Joey chipped the tile? Hint

Black and Lavender
Olive Green and White
Lavender and Olive Green
Black and White

9. What singer played "Stephanie" on the episode, "The One With The Baby on the Bus"? Hint

Susanna Hoffs
Debbie Harry
Chrissie Hynde
Pat Benatar

10. Who sings the "Friends" theme song, "I'll Be There For You"? Hint

The Rembrandts
The Monets
The Michaelangelos
The Da Vincis


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Let's begin with an easy one. What are the three main male characters on the show named?

Answer: Joey, Chandler, Ross

Joey is played by Matt LeBlanc, Chandler is portrayed by Matthew Perry, and Ross is brought to life by David Schwimmer.
2. Joey once dated a girl who punched people when she was giddy. This actress was a former child star. What television show was this mystery lady on?

Answer: Punky Brewster

Soleil Moon-Frye, star of "Punky Brewster" played Joey's one time girlfriend who liked to punch people. She thought it was funny, but she didn't know she was hurting people!
3. What is the name of Phoebe's twin sister?

Answer: Ursula

Ursula and Phoebe are both portrayed by Lisa Kudrow. Phoebe is my FAVORITE character on "Friends".
4. When Joey meets with the lady from 'Soap Opera Digest', Gunther takes their order. What does Joey order?

Answer: muffins

The lady made a comment on how intimate the atmosphere at the coffeehouse was and how usually the stars she interviews take advantage of the fact that Soap Opera Digest pays for whatever they eat, so usually they take her to a fancy restaurant. Joey then orders all of the muffins.
5. What creature hurts Monica at the beach?

Answer: jellyfish

She gets stung on the leg.
6. In the first season, Rachel was engaged to an orthodontist before she got involved with Ross. In the pilot episode, we see her run into Central Perk in her wedding dress. What's the name of her ex-fiancÚ?

Answer: Barry

Rachel always wanted to marry a rich doctor, "just like her father".
7. How did Ross and Carol decide on the name Ben for their child?

Answer: Nametag on a uniform

Ross and Carol's son's name is Ben, due to the nametag on a janitor uniform. Phoebe actually had on the janitor's uniform while crawling through a vent in the hospital. Susan, Carol, and Ross were fighting about what the baby's name should be, then Ross remembered the name Ben.
8. What was the color of the checkered floor in Monica's bathroom when Joey chipped the tile?

Answer: Black and White

Yep, it's black and white. Joey accidently chipped up a piece of the tile in the middle of the bathroom floor and covered it with a toilet plunger.
9. What singer played "Stephanie" on the episode, "The One With The Baby on the Bus"?

Answer: Chrissie Hynde

Chrissie Hynde, frontwoman for The Pretenders played Stephanie. She sang in Central Perk and Phoebe got angry with her.
10. Who sings the "Friends" theme song, "I'll Be There For You"?

Answer: The Rembrandts

That should have been easy!
Source: Author PhoebeGrl21

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 02 2022 : Guest 85: 7/10
Dec 01 2022 : Guest 69: 10/10
Nov 29 2022 : Guest 68: 6/10
Nov 22 2022 : Guest 46: 10/10
Nov 22 2022 : Guest 109: 2/10
Nov 15 2022 : Guest 209: 8/10
Nov 13 2022 : Guest 120: 10/10
Nov 12 2022 : Guest 71: 7/10
Nov 10 2022 : Guest 168: 4/10

Score Distribution

quiz
12/3/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us