Quiz about Friends Trivia  Beginner
Quiz about Friends Trivia  Beginner

"Friends" Trivia: Beginner Trivia Quiz


Welcome! Enjoy this, and please tell me if my quiz has any mistakes or is not, in fact, easy!

A multiple-choice quiz by kevinl75. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Friends

Author
kevinl75
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
89,406
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
21806
Last 3 plays: stephedm (9/10), Guest 75 (10/10), Guest 96 (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Which two friends were married at the end of season 7? Hint

Monica and Chandler
Phoebe and Joey
Ross and Rachel
Chandler and Joey

2. Which friend has had jobs working as a waitress and in the fashion industry? Hint

Phoebe
Rachel
Monica
Ross

3. What is Joey's occupation? Hint

Hotel Manager
Processor
Actor
Musician

4. True or False: Ross has a son named Ben.

True
False

5. The "Friends" gang lives in ___
____
____.

Answer: (It's a city, three words)
6. For the first five seasons, the friends gang always watched someone who lived across from them. What did they call him? Hint

Unattractive Nude Man
Fatty
Phil
Ugly Naked Guy

7. True or False: Monica Geller is played by Jennifer Aniston.

True
False

8. What was the name of Ross' second wife? Hint

Carol
Mona
Rachel
Emily

9. What is the name of the coffee house where the "Friends" gang hangs out for a lot of the day? Hint

Flimbie's
Starbucks
Central Perk
The Friends Pub

10. What is the name of Ross' girlfriend he came back from China with?

Answer: (1 word, First name only)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which two friends were married at the end of season 7?

Answer: Monica and Chandler

Monica and Chandler started dating at the end of the fourth season, Chandler proposed at the end of the sixth season, and they finally tied the knot at the end of the seventh season!
2. Which friend has had jobs working as a waitress and in the fashion industry?

Answer: Rachel

Rachel worked at Central Perk until episode 57, when she started her career in the fashion industry.
3. What is Joey's occupation?

Answer: Actor

Joey is an actor! He appears on "Days of Our Lives" as Dr. Drake Ramoray.
4. True or False: Ross has a son named Ben.

Answer: True

Ross has a son named Ben by his first wife, Carol Willick.
5. The "Friends" gang lives in ___ ____ ____.

Answer: New York City

The "Friends" gang lives in New York, of course!
6. For the first five seasons, the friends gang always watched someone who lived across from them. What did they call him?

Answer: Ugly Naked Guy

Ugly Naked Guy provided the gang with entertainment until the fifth season when he moved out and Ross took his apartment. Rachel's mother called him an unattractive nude man.
7. True or False: Monica Geller is played by Jennifer Aniston.

Answer: False

Monica Geller is played by Courteney Cox Arquette and Jennifer Aniston plays Rachel.
8. What was the name of Ross' second wife?

Answer: Emily

Carol was Ross' first wife, and Rachel was his third. Mona was a woman he met at Monica and Chandler's wedding, but never married!
9. What is the name of the coffee house where the "Friends" gang hangs out for a lot of the day?

Answer: Central Perk

The "Friends" gang hangs out at Central Perk, Flimbie's is the name of the place that Phoebe says when she can't remember the real thing!
10. What is the name of Ross' girlfriend he came back from China with?

Answer: Julie

Ross met Julie in college, and found her in charge of a dig in China that he was assigned to. Rachel was jealous of her because she liked Ross at the time!
Source: Author kevinl75

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ltc717 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 01 2022 : stephedm: 9/10
Nov 29 2022 : Guest 75: 10/10
Nov 28 2022 : Guest 96: 9/10
Nov 27 2022 : emmal2000uk: 10/10
Nov 27 2022 : jamescasaki: 10/10
Nov 26 2022 : Guest 99: 10/10
Nov 23 2022 : Guest 157: 10/10
Nov 22 2022 : Guest 73: 7/10
Nov 20 2022 : pointparkchic: 10/10

Score Distribution

quiz
12/3/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us