Quiz about The Best Friends Quiz Yet
Quiz about The Best Friends Quiz Yet

The Best "Friends" Quiz Yet


Here's a few questions concerning our "Friends" from over the years.

A multiple-choice quiz by vuittonexpert. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Friends

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
177,492
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Tough
Avg Score
9 / 15
Plays
11650
Last 3 plays: Guest 174 (6/15), Guest 176 (5/15), Guest 101 (7/15).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. How many cushions are there on the coffee house sofa? Hint

2
4
3
1

2. Who directed the first episode of "Friends"? Hint

James Burrows
Kevin S. Bright
Andrew Tsao
Michael Lembeck

3. Which friend admitted to having very small feet for an adult? Hint

Joey
Monica
Ross
Phoebe

4. What is the name of the one-legged girl who dates Chandler and Joey? Hint

Janice
Cheryl
Kathy
Ginger

5. When Ross fell asleep on a train to Poughkeepsie, what city did he wake up in? Hint

Montreal
Montauk
Middletown
Niagara Falls

6. Eddie had a pet fish, what was its name? Hint

Goldie
Polly
Buddy
Tilly

7. What was the name of the maid Monica and Chandler hired? Hint

Jill
Kim
Brenda
Janine

8. How much money did Monica invest and lose in the stock market? Hint

$172.00
$171.00
$117.00
$127.00

9. Which friend speaks first in the pilot episode? Hint

Joey
Monica
Phoebe
Chandler

10. What was Rachel's hairless cat's name? Hint

Mrs. Whiskerson
Sophie
LaPooh
Kara

11. Joey claims he weighed how much when he was born? Hint

28lbs
27lbs
26lbs
24lbs

12. What dinosaur did Ross impersonate in his class? Hint

Velociraptor
Diplodocus
Stegosaurus
Triceratops

13. What way do the doors at Central Perk open?

Answer: (In or Out)
14. Emily was involved with another guy besides Ross. What was his name? Hint

Ned
Charlie
Colin
Danny

15. How many kinds of potatoes did Monica make at the friends' first Thanksgiving? Hint

3
5
4
2


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many cushions are there on the coffee house sofa?

Answer: 1

Many things have changed in the coffee house over the years, but the couch has stayed the same. The couch must be very comfortable by now.
2. Who directed the first episode of "Friends"?

Answer: James Burrows

Andrew Tsao, Kevin S. Bright and Michael Lembeck have all directed episodes of "Friends", but James Burrows was the lucky one to direct the first episode. David Schwimmer also has directed episodes of "Friends". He is going to direct some of the episodes from Matt LeBlanc's new show "Joey".
3. Which friend admitted to having very small feet for an adult?

Answer: Joey

We found out that poor Joey has freakishly small feet. I guess the old saying isn't true because Joey sure gets the ladies. They were said to be a size 7.
4. What is the name of the one-legged girl who dates Chandler and Joey?

Answer: Ginger

Joey threw her leg into the fire thinking it was a log. Then, she dates Chandler and dumps him because of his third nipple. Janice just dated Chandler and Ross. Cheryl was Ross's messy paleontologist. Kathy dated both Joey and Chandler, but has both her legs.
5. When Ross fell asleep on a train to Poughkeepsie, what city did he wake up in?

Answer: Montreal

He ends the relationship with the girl from Poughkeepsie, falls asleep on the train, and meets another girl in Montreal.
6. Eddie had a pet fish, what was its name?

Answer: Buddy

After Eddie's fish died he replaced it with a goldfish cracker.
7. What was the name of the maid Monica and Chandler hired?

Answer: Brenda

Monica thinks Brenda stole her jeans with the ink stain on them, and gets caught with her head between Brenda's legs while looking for the stain.
8. How much money did Monica invest and lose in the stock market?

Answer: $127.00

It all started because Monica saw a stock with her initials M.E.G.
9. Which friend speaks first in the pilot episode?

Answer: Monica

Monica says, "There's nothing to tell. It's just some guy I work with."
10. What was Rachel's hairless cat's name?

Answer: Mrs. Whiskerson

She decided to buy this cat because her Grandma had one and it was the sweetest cat. This one turns out to be very mean and scratches her. She ends up selling it to Gunther for one thousand five hundred dollars, making a five hundred dollar profit.
11. Joey claims he weighed how much when he was born?

Answer: 27lbs

Joey's grandma calls him her "big fat Joey star", he says it's because he weighed around 27lbs at birth.
12. What dinosaur did Ross impersonate in his class?

Answer: Velociraptor

His student asked him to imitate the high pitched noise a Velociraptor makes, and of course Ross does it.
13. What way do the doors at Central Perk open?

Answer: In

We have seen these doors open hundreds of times, but if you knew which way they opened that means you really pay attention. It's kind of odd that they open in. Most businesses have the doors open out because it's actually a fire hazard to have them open in.
14. Emily was involved with another guy besides Ross. What was his name?

Answer: Colin

After Ross told Emily that he loved her, she told Ross that she was seeing Colin too.
15. How many kinds of potatoes did Monica make at the friends' first Thanksgiving?

Answer: 3

She made tots, mashed with peas and onions, and mashed with lumps. They all got ruined because everyone went up to the roof to see the giant Underdog balloon that got loose at the Thanksgiving Parade, and no one grabbed the keys to get back in.
Source: Author vuittonexpert

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 02 2022 : Guest 174: 6/15
Dec 02 2022 : Guest 176: 5/15
Dec 01 2022 : Guest 101: 7/15
Dec 01 2022 : Guest 164: 7/15
Nov 29 2022 : Guest 24: 12/15
Nov 29 2022 : Guest 173: 12/15
Nov 28 2022 : Guest 69: 11/15
Nov 27 2022 : Guest 174: 7/15
Nov 24 2022 : Guest 81: 8/15

Score Distribution

quiz
12/3/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us