Quiz about  Friends Trivia Easy
Quiz about  Friends Trivia Easy

' Friends' Trivia Easy! Trivia Quiz


If you are a big fan of 'Friends', this quiz should come very easy to you. Have fun and good luck!

A multiple-choice quiz by JessyS. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Friends

Author
JessyS
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
20,664
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
21293
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: stephedm (9/10), Guest 75 (10/10), Guest 96 (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Which character in 'Friends' has a twin sister? Hint

Chandler
Phoebe
Monica
Joey

2. What is the name of Ross' pet monkey? Hint

Charlie
Shantelle
Marcel
Ross junior

3. Who did Ross bring back with him when he went to China? Hint

Cindy
Julie
Monica
Karen

4. Which 'Friend' is a total neat freak? Hint

Monica
Phoebe
Joey
Rachel

5. What is the name of the coffee shop the gang hangs out at? Hint

The Little Coffee Shop
Starbucks
Central Perk
Gunther's Place

6. Who was the first 'friend' to find out about Monica and Chandler's relationship? Hint

Joey
Rachel
Ross
Phoebe

7. What is the name of Ross' son? Hint

Tom
Bobby
Ben
Billy

8. What is Joey's favorite food? Hint

Pasta
Sandwiches
Jam
Soup

9. How many babies was Phoebe pregnant with? Hint

she was never pregnant
one
three
two

10. What is Chandler's last name? Hint

Bong
Bing
Boing
Bate


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which character in 'Friends' has a twin sister?

Answer: Phoebe

Phoebe has a twin sister, Ursula who dated Joey for a short time.
2. What is the name of Ross' pet monkey?

Answer: Marcel

Ross loved that monkey, unfortunately he had to give him up, it was pretty sad.
3. Who did Ross bring back with him when he went to China?

Answer: Julie

Just when Rachel was about to reveal her feelings for Ross, out of the terminal he came with Julie the girl he met in China. Poor Rachel.
4. Which 'Friend' is a total neat freak?

Answer: Monica

Monica's obsession with neatness is what drove Phoebe to move out of the apartment.
5. What is the name of the coffee shop the gang hangs out at?

Answer: Central Perk

Named after Central Park. The coffee shop used to be a bar and the gang would hang out there drinking beer and playing pool.
6. Who was the first 'friend' to find out about Monica and Chandler's relationship?

Answer: Joey

Joey hated keeping it secret, but Chandler and Monica weren't ready to tell anyone. Joey finally told Rachel, who tried to get it out of the duo, but was never quite successful. She couldn't admit she knew, as she'd promised Joey she wouldn't reveal he'd told her.
7. What is the name of Ross' son?

Answer: Ben

The name was actually taken from the hospital janitor.
8. What is Joey's favorite food?

Answer: Sandwiches

Yes Joey loves his sandwiches and jam comes in a close second.
9. How many babies was Phoebe pregnant with?

Answer: three

Phoebe agreed to be a surrogate mother for her brother and his girlfriend.
10. What is Chandler's last name?

Answer: Bing

Source: Author JessyS

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 01 2022 : stephedm: 9/10
Nov 29 2022 : Guest 75: 10/10
Nov 27 2022 : Guest 96: 9/10
Nov 27 2022 : Guest 73: 8/10
Nov 27 2022 : jamescasaki: 10/10
Nov 26 2022 : Guest 99: 9/10
Nov 22 2022 : Guest 108: 10/10
Nov 20 2022 : Guest 99: 10/10
Nov 19 2022 : Guest 174: 10/10

Score Distribution

quiz
12/3/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us