Quiz about General Friends Quiz
Quiz about General Friends Quiz

General 'Friends' Quiz


This quiz is very general and I hope has a little something about all the characters.

A multiple-choice quiz by danaZ. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Friends

Author
danaZ
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
20,066
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
17787
Last 3 plays: Guest 99 (8/10), Guest 69 (7/10), Guest 101 (5/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. When Monica was trying to figure out the recipe to Phoebe's grandmother's cookies, which batch made Ross sick? Hint

Batch 7
Batch 6
Batch 16
Batch 17

2. When Rachel is out with Michael, she discusses Ross buying a cat with Julie. She feels they should get another type of pet. What does she suggest? Hint

Dog
Fruit Fly
Iguana
Bees

3. When Chandler and Monica get back from London, Monica tells Chandler that sleeping with him meant a lot to her because she was going through a rough time. Chandler reciprocates and tells her it also meant a lot to him. Why? Hint

He was lonely
Monica's really hot
Joey always gets the girl
London was romantic

4. What part of Ross' anatomy does Rachel say he was very talented with? Hint

His lips
His feet
His tongue
His hands

5. When Ross is overheating because he is wearing leather pants, what does his date do that makes him even more uncomfortable? Hint

She tries to make out with him
She throws a blanket over them both
She turns up the heat
She snuggles with him

6. Complete the Phoebe Lyric: '...And I'm waiting for my _________ man.' Hint

Unstable
Papier mache
Serial Killer
Rich

7. When Chandler is fighting with his mom, what does Joey mistakenly believe he hears from her? Hint

When are you going to grow up and realize that I'm not a mom?
When are you going to grow up and realize that I am your mom?
When are you going to grow up and realize that I have a bomb?
When are you going to grow up and realize that I am the bomb?

8. When Joey, Ross, and Chandler ambush the stripper in Chandler's office, Joey suggests that Ross be Mr. Gonzales; what name does Joey choose for his own alias? Hint

Mr. Fong
Mr. Kong
Mr. Tom
Mr. Wong

9. What does Emily think the 'time-out' signal that Ross gives her means? Hint

Kiss off
Up yours
You're crazy
Loser

10. When the girls are spying on George Stephanopoulos, Rachel drops something off the roof. What was it? Hint

A pillow
A shirt
A glass
A piece of pizza


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When Monica was trying to figure out the recipe to Phoebe's grandmother's cookies, which batch made Ross sick?

Answer: Batch 16

Then Monica finds out Phoebe's grandmother got the recipe from a French relative named 'Nestle Tollhouse'.
2. When Rachel is out with Michael, she discusses Ross buying a cat with Julie. She feels they should get another type of pet. What does she suggest?

Answer: Fruit Fly

She then calls and leaves a drunken message for Ross telling him that she is over him.
3. When Chandler and Monica get back from London, Monica tells Chandler that sleeping with him meant a lot to her because she was going through a rough time. Chandler reciprocates and tells her it also meant a lot to him. Why?

Answer: Monica's really hot

Then they decide they are still on London time so they can still sleep together.
4. What part of Ross' anatomy does Rachel say he was very talented with?

Answer: His hands

At the end, Ross says that the only person who will be enjoying his hands is him.
5. When Ross is overheating because he is wearing leather pants, what does his date do that makes him even more uncomfortable?

Answer: She snuggles with him

Then he cannot get his leather pants back on when he takes them off in the bathroom.
6. Complete the Phoebe Lyric: '...And I'm waiting for my _________ man.'

Answer: Papier mache

This is in the epilogue for the episode where Phoebe has a cold that makes her sound sexy.
7. When Chandler is fighting with his mom, what does Joey mistakenly believe he hears from her?

Answer: When are you going to grow up and realize that I have a bomb?

Then Ross suggests that he may not have heard it correctly.
8. When Joey, Ross, and Chandler ambush the stripper in Chandler's office, Joey suggests that Ross be Mr. {Gonzales;} what name does Joey choose for his own alias?

Answer: Mr. Wong

Then Ross comments that Joey's idea is 'diverse'.
9. What does Emily think the 'time-out' signal that Ross gives her means?

Answer: Up yours

This is when Emily is freaking out about all the things that are going wrong with their wedding plans.
10. When the girls are spying on George Stephanopoulos, Rachel drops something off the roof. What was it?

Answer: A pillow

Then it is returned to them at the end.
Source: Author danaZ

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 02 2022 : Guest 99: 8/10
Nov 28 2022 : Guest 69: 7/10
Nov 27 2022 : Guest 101: 5/10
Nov 22 2022 : Guest 136: 7/10
Nov 22 2022 : Guest 2: 2/10
Nov 15 2022 : Guest 209: 6/10
Nov 12 2022 : Guest 199: 10/10
Nov 08 2022 : Guest 120: 4/10
Nov 08 2022 : bopeep: 10/10

Score Distribution

quiz
12/3/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us