Quiz about Unbelievable Friends
Quiz about Unbelievable Friends

Unbelievable 'Friends' Trivia Quiz


Seen more than 1 episode of 'Friends'? Then you should get top marks!

A multiple-choice quiz by Milky1989. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Friends

Author
Milky1989
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
161,128
Updated
Apr 08 22
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
10 / 10
Plays
15244
Last 3 plays: stephedm (9/10), jamescasaki (10/10), Guest 70 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who is the actor? Hint

Rachel
Monica
Joey
Chandler

2. What ethnicity is Joey's family? Hint

Italian
Norwegian
Spanish
Russian

3. Which character grew up on the street? Hint

Rachel
Monica
Phoebe
Joey

4. Who gave birth to a baby called Emma? Hint

Monica
Chandler
Phoebe
Rachel

5. Who was the father of baby Emma? Hint

Ross
Chandler
Joey
Gunther

6. Whose dad is a drag queen? Hint

Ross
Chandler
Joey
Rachel

7. Who is obsessed with everything being clean? Hint

Joey
Rachel
Monica
Ross

8. What is Ross' first son's name? Hint

John
Emma
Ben
Frank

9. What is the name of the coffee house where the gang hang out? Hint

Central Perk
Starbucks
Central Park
FriendsBucks

10. Who is Monica's elder brother? Hint

Joey
Ross
Gunther
Chandler


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is the actor?

Answer: Joey

Joey's full name is Joey Tribbiani. Joey's big break in acting came when he got the part of Dr. Ramoray on the hit soap, 'Days of Our Lives'. Then it ended when his character went into a coma but he came out of it about 3 years later but he needed a brain transplant to do so.

He got the brain of the longest serving cast member, Jessica, who got killed off by the writers. Joey then slept with her before she went of to do a movie in Mexico. Simple!
2. What ethnicity is Joey's family?

Answer: Italian

Joey cannot speak any Italian apart from the swear words which is all he knows and he taught some of them to Rachel.
3. Which character grew up on the street?

Answer: Phoebe

Phoebe grew up on the street after her father left her and her step mum committed suicide. She doesn't know her real mum but she has a twin sister who turns up every 'now-and-again'. Her twin sister is sort of the evil one out of them who lies, cheats and steals.
4. Who gave birth to a baby called Emma?

Answer: Rachel

Rachel gave birth to baby Emma and the father was Ross. The 2 were not an item and Emma was an accident after they used a condom but Rachel still got pregnant! Leading up to the birth, Rachel didn't have a clue about babies and thought she was going to be terrible mother but Ross helped her.
5. Who was the father of baby Emma?

Answer: Ross

Ross didn't live with Rachel for a period of time when she was pregnant and she lived with Joey. Ross didn't like this because he missed things such as the baby kicking. Eventually, Rachel moved in with Ross.
6. Whose dad is a drag queen?

Answer: Chandler

Chandler's dad is a drag queen and it's quite amusing when his dad meets his mum. They have made a couple of appearances, remembered the best for the jokes at Chandler and Monica's wedding.
7. Who is obsessed with everything being clean?

Answer: Monica

Monica has to have everything clean and neat but she has a closet in her apartment where there are piles of untidy junk that she can't cope with. Chandler was obsessed to find out what was in this cupboard and Monica had to open it once Chandler dropped his credit card inside.
8. What is Ross' first son's name?

Answer: Ben

Ross had this son with Carol, who was the lesbian who he divorced. Every so often he makes the odd appearance. Ross has tried to teach him about Hanukkah, Phoebe pretended to be his mum to get free tickets to a Sting contest and Ben also helped Ross play a practical joke on Rachel by throwing a dummy of Ross down a flight of stairs.
9. What is the name of the coffee house where the gang hang out?

Answer: Central Perk

The coffee house is run by Gunther. He has worked there for what seems like forever and never gets a promotion. He loves Rachel, who actually used to work in the coffee house.
10. Who is Monica's elder brother?

Answer: Ross

Monica and Ross still have some brother-sister fights now and then and neither of them would give up when they had a game of American Football on Thanksgiving and they both dived on the football to recover a fumble and neither of them would let go.
Source: Author Milky1989

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 01 2022 : stephedm: 9/10
Nov 27 2022 : jamescasaki: 10/10
Nov 26 2022 : Guest 70: 10/10
Nov 26 2022 : Guest 99: 10/10
Nov 20 2022 : Guest 99: 10/10
Nov 18 2022 : Guest 101: 10/10
Nov 17 2022 : Guest 69: 9/10
Nov 16 2022 : Guest 95: 0/10
Nov 15 2022 : Guest 108: 10/10

Score Distribution

quiz
12/3/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us