Quiz about Friends Forever Trivia Quiz
Quiz about Friends Forever Trivia Quiz

'Friends' Forever Trivia Quiz


The lives of six people and the fun they have.

A multiple-choice quiz by lainiepoo. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Friends

Author
lainiepoo
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
67,099
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
18159
Last 3 plays: Guest 110 (8/10), stephedm (7/10), Guest 70 (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who walked Carol down the aisle when she married Susan? Hint

Joey
Chandler
Ross
Richard

2. What is the name of Ross's son? Hint

Ben
Jimmy
Bobby
Timmy

3. What was the name of Rachel's fiance that she left at the altar? Hint

Brad
Barry
Paolo
Robert

4. Which character got hit by a tranquilizer dart? Hint

Phoebe
Rachel
Monica
Chandler

5. Which character is the actor? Hint

Monica
Chandler
Ross
Joey

6. What is Monica's occupation? Hint

Accountant
Chef
Banker
Salesperson

7. Who played Richard? Hint

Robert Redford
Bruce Willis
Tom Selleck
Brad Pitt

8. Who has the annoying voice? Hint

Cathy
Janice
Beth
Laura

9. When they were playing football before they ate Thanksgiving dinner, who was on the shirt that Phoebe was wearing? Hint

New York Knicks
Bo Derek
Marlo Thomas
President Clinton

10. Which holiday does Chandler not like? Hint

Thanksgiving
Valentine's Day
Christmas
Easter


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who walked Carol down the aisle when she married Susan?

Answer: Ross

Ross the ex-husband gave Carol away.
2. What is the name of Ross's son?

Answer: Ben

Ben was named after a janitor at the hospital.
3. What was the name of Rachel's fiance that she left at the altar?

Answer: Barry

Rachel left Barry at the altar.
4. Which character got hit by a tranquilizer dart?

Answer: Phoebe

Phoebe was trying to save Marcel.
5. Which character is the actor?

Answer: Joey

The big chance came for Joey when he got a role on 'Days of Our Lives.'
6. What is Monica's occupation?

Answer: Chef

Monica is always cooking something.
7. Who played Richard?

Answer: Tom Selleck

Richard was much older than Monica.
8. Who has the annoying voice?

Answer: Janice

How can anyone stand her for very long?
9. When they were playing football before they ate Thanksgiving dinner, who was on the shirt that Phoebe was wearing?

Answer: Marlo Thomas

A picture of 'That Girl' was on her shirt.
10. Which holiday does Chandler not like?

Answer: Thanksgiving

He found out that his parents were getting a divorce on Thanksgiving.
Source: Author lainiepoo

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 01 2022 : Guest 110: 8/10
Dec 01 2022 : stephedm: 7/10
Nov 30 2022 : Guest 70: 9/10
Nov 29 2022 : Guest 75: 9/10
Nov 28 2022 : Guest 198: 9/10
Nov 27 2022 : Guest 69: 10/10
Nov 26 2022 : Guest 99: 10/10
Nov 22 2022 : Guest 108: 10/10
Nov 20 2022 : Guest 99: 9/10

Score Distribution

quiz
12/3/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us