Quiz about 10Question Friends
Quiz about 10Question Friends

10-Question "Friends" Trivia Quiz


This quiz is on random episodes of the hit Warner Brothers show, "Friends".

A multiple-choice quiz by augusta123. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Friends

Author
augusta123
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
83,915
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
16478
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 146 (4/10), Guest 110 (5/10), Guest 70 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who owns Central Perk? Hint

Perry
Gunther
Larry
Terry

2. How many of the Friends aren't an only child? Hint

four
six
three
five

3. On what television soap opera did Joey play Dr. Drake Ramoray? Hint

One Life to Live
ER
Days of Our Lives
General Hospital

4. What volume of an encyclopedia set did Joey buy? Hint

Z
F
V
R

5. What high school did Monica and Rachel go to? Hint

Washington High
Lincoln High
Stuyvesant High
Chaminade High

6. What season did Ross and Rachel first start dating? Hint

season four
season three
season two
season one

7. What does Chandler's fellow office worker think his name is? Hint

Jonathan
Lawrence
Chandelier
Tobey

8. Which of the following people did Chandler start dating first? Hint

Joanna
Janice
Monica
Kathy

9. What clothing company did Rachel work at before she was pregnant? Hint

Tommy Hilfiger
Saks Fifth Avenue
Nike
Ralph Lauren

10. How many sisters does Joey have? Hint

five
seven
nine
three


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who owns Central Perk?

Answer: Terry

In "TOW Underdog Gets Away", Rachel asks him for a $100 advance so she can go to Vail with her family for Thanksgiving, and he says, "Rachel, Rachel, sweetheart. You're a terrible, terrible waitress. Really, really awful."
2. How many of the Friends aren't an only child?

Answer: five

Phoebe has her sister, Ursula, and her half-brother, Frank. Monica and Ross are siblings. Joey has his seven sisters. Rachel has her two sisters, Jill and Amy. Chandler is an only child.
3. On what television soap opera did Joey play Dr. Drake Ramoray?

Answer: Days of Our Lives

Joey's character was killed off the show in season 2 in "The One Where Dr. Ramoray Dies", and came back as a woman in Dr. Drake Ramoray's body in season 7's "The One With Joey's New Brain".
4. What volume of an encyclopedia set did Joey buy?

Answer: V

Joey spends Chandler's fifty dollars on it because he can't afford the whole set, which cost $1,200. He wanted to learn more about vomit and the Vietnam War. He brought it from guest star Penn, of Penn and Teller.
5. What high school did Monica and Rachel go to?

Answer: Lincoln High

Rachel, Monica, and Ross all went to the same high school. They mentioned this in the "Friends" pilot.
6. What season did Ross and Rachel first start dating?

Answer: season two

Ross has had a crush on her since the ninth grade. Rachel finds out he loves her. They started dating after Ross breaks up with Julie, who he re-meets on a dig in China.
7. What does Chandler's fellow office worker think his name is?

Answer: Tobey

Chandler doesn't have the guts to tell him the truth.
8. Which of the following people did Chandler start dating first?

Answer: Janice

Joanna was Rachel's boss back when she worked at Bloomingdale's. Kathy was one of Joey's acting classmates and Joey's girlfriend until she broke it off to date Chandler.
9. What clothing company did Rachel work at before she was pregnant?

Answer: Ralph Lauren

She has a job there as the divisional head of men's sportswear. They mentioned this in "TOW Rachel's Big Kiss".
10. How many sisters does Joey have?

Answer: seven

Chandler drunkenly kissed one of them and couldn't remember which one he kissed.
Source: Author augusta123

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 02 2022 : Guest 146: 4/10
Dec 01 2022 : Guest 110: 5/10
Nov 30 2022 : Guest 70: 10/10
Nov 29 2022 : Guest 75: 7/10
Nov 29 2022 : Guest 173: 10/10
Nov 28 2022 : Guest 74: 8/10
Nov 27 2022 : Guest 69: 9/10
Nov 27 2022 : Guest 174: 9/10
Nov 27 2022 : Guest 69: 8/10

Score Distribution

quiz
12/3/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us