FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about I Dream of Jeannie The Best TV stars EVER
Quiz about I Dream of Jeannie The Best TV stars EVER

'I Dream of Jeannie': The Best TV stars EVER! Quiz


'I Dream of Jeannie' is one of my all time favourite shows! Hope you like this quiz about the awesome stars of 'IDOJ'! Note: All questions cannot be answered by watching the show.

A multiple-choice quiz by oldtvshowfan. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. I Dream of Jeannie

Author
oldtvshowfan
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
164,571
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
4603
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 101 (6/10), Guest 24 (7/10), Guest 24 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who plays Amanda Bellows, Dr. Bellows' wife? Hint


Question 2 of 10
2. What long running TV show did Larry Hagman go on to star in from 1978-1991? Hint


Question 3 of 10
3. Both Barbara Eden and Hayden Rorke guest starred on classic show 'I Love Lucy'.


Question 4 of 10
4. Who played goofy but loveable Roger Healey? Hint


Question 5 of 10
5. Who played General Peterson? Hint


Question 6 of 10
6. Who played General Schaeffer? Hint


Question 7 of 10
7. Barbara Eden starred in another sitcom after 'Jeannie'.


Question 8 of 10
8. In what movie did Barbara Eden appear as Jeannie at the very end of the film? Hint


Question 9 of 10
9. Barbara Eden and Larry Hagman reunited in 1971 for a TV movie.


Question 10 of 10
10. Larry Hagman guest starred on Barbara Eden's sitcom 'Harper Valley PTA'.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 06 2024 : Guest 101: 6/10
Jun 04 2024 : Guest 24: 7/10
Jun 03 2024 : Guest 24: 4/10
May 23 2024 : Guest 166: 10/10
May 23 2024 : Guest 166: 8/10
May 22 2024 : Guest 24: 2/10
May 11 2024 : Guest 1: 7/10
Apr 29 2024 : Guest 174: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who plays Amanda Bellows, Dr. Bellows' wife?

Answer: Emmaline Henry

The very funny Emmaline Henry guest starred on many sitcoms before and after her stint on 'Jeannie'. One memorable event was when she played Chrissy Snow's boss on 'Three's Company'. Sadly, she died tragically in 1979 at the age of 49.
2. What long running TV show did Larry Hagman go on to star in from 1978-1991?

Answer: 'Dallas'

Hagman played JR Ewing, the man the audience loved to hate.
3. Both Barbara Eden and Hayden Rorke guest starred on classic show 'I Love Lucy'.

Answer: True

Barbara Eden played young Diana Jordan in the episode called 'Country Club Dance', and Hayden Rorke played neighbor Mr. O'Brien in the episode 'New Neigbors'.
4. Who played goofy but loveable Roger Healey?

Answer: Bill Daily

Bill Daily went on to star as pilot Howard Borden on the long running 'The Bob Newhart Show'.
5. Who played General Peterson?

Answer: Barton McLane

Classic character actor Barton McLane stayed with the show as a regular until 1969, when he died of pneumonia.
6. Who played General Schaeffer?

Answer: Vinton Hayworth

Vinton Hayworth replaced Barton McLane after his death in 1969, and he died months after the cancellation of 'Jeannie'.
7. Barbara Eden starred in another sitcom after 'Jeannie'.

Answer: True

She starred in the movie version and the sitcom version of 'Harper Valley PTA'.
8. In what movie did Barbara Eden appear as Jeannie at the very end of the film?

Answer: 'A Very Brady Sequel'

Amazingly, she looked the exact same, and it was made in 1996!
9. Barbara Eden and Larry Hagman reunited in 1971 for a TV movie.

Answer: True

It was a horror film, called 'A Howling in the Woods'.
10. Larry Hagman guest starred on Barbara Eden's sitcom 'Harper Valley PTA'.

Answer: False

Barbara Eden guest starred as DeAnn DeLaVega on his show 'Dallas', in 1991. In one episode, she said her maiden name was Nelson!!!
Source: Author oldtvshowfan

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ArleneRimmer before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us