Quiz about If Heaven Exists
Quiz about If Heaven Exists

If Heaven Exists... Trivia Quiz


This quiz is based upon the question, 'If Heaven exists, what would you like to hear God say when you arrive at the Pearly Gates' that's asked to every celebrity on the show. Have fun!

A multiple-choice quiz by NalaMarie. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. Inside The Actor's Studio

Author
NalaMarie
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
62,663
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Impossible
Avg Score
3 / 10
Plays
729
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. When asked, 'If Heaven exists...what did Harrison Ford say he would like to hear? Hint

'You were right.'
'Go on in, son. You did fine.'
'You're much better looking in person.'
'It's about time.'

2. Who said they would like to hear, 'Would you like to try again'?

Answer: (First and last name)
3. Which actor said they would like to hear, 'Good job'? Hint

Al Pacino
Gene Hackman
Robin Williams
Mike Myers

4. Which actress said they'd like to hear God say, 'Safe!'? Hint

Julia Roberts
Meryl Streep
Roseanne
Kathy Bates

5. What did Anthony Hopkins say he wanted to hear God say? Hint

'What were you doing down there?'
'Thank You.'
'Now I can finish.'
'Come in. It's not as boring as you thought.'

6. What did Michael Douglas say he wanted to hear God say? Hint

'Would you like something to eat?'
'Thought you'd never get here.'
'Nice to meet you.'
'That thing you did on the Oscars, how'd you do that?'

7. Which actor said they wanted to hear God say, 'You see, I do exist'?

Answer: (First and last name)
8. Which actor said they would like to hear God say, 'You're friends are in the back. They were expecting you'? Hint

Ben Affleck
Alan Alda
Val Kilmer
Tom Hanks

9. Which actress said she wanted to hear God say, 'Thank God you're here'? Hint

Sharon Stone
Helen Hunt
Geena Davis
Melanie Griffith

10. Which actor or actress said they would like to hear God say, 'Whoa!'?

Answer: (First and last name)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When asked, 'If Heaven exists...what did Harrison Ford say he would like to hear?

Answer: 'You're much better looking in person.'

Harrison also said his turn on was flying, his least favorite sound was car alarms and his favorite word was 'perfect'. Christopher Walken said he's like to hear 'You were right.' Tommy Lee Jones said he'd like to hear, 'Go on in, son. You did fine.' Jack Lemmon and Ned Beatty both said they'd like to hear 'It's about time!'
2. Who said they would like to hear, 'Would you like to try again'?

Answer: Jerry Lewis

Jery also said his least favorite word was 'incompetence', laughter turned him on and he hated the sound of children crying.
3. Which actor said they would like to hear, 'Good job'?

Answer: Gene Hackman

Al Pacino didn't have a response, Robin Williams said he'd like to hear God say 'laughter' and Mike Myers said he'd like to hear Him say, 'He saw it'.
4. Which actress said they'd like to hear God say, 'Safe!'?

Answer: Kathy Bates

Julia said she'd like to hear Him say, 'Come on in'. Roseanne wanted to hear Him say, 'Hello' and Meryl Streep wanted to hear God say, 'Everybody in'.
5. What did Anthony Hopkins say he wanted to hear God say?

Answer: 'What were you doing down there?'

Anthony also said he loved the sound of the sea, no was his favorite word and cool was his least favorite word. Richard Dreyfuss wanted to hear Him say, 'Come on in. It's not as boring as you thought.' Danny Glover said he'd like to hear 'Thank you' and Kevin Spacey said he would like to hear God say, 'It's about time'.
6. What did Michael Douglas say he wanted to hear God say?

Answer: 'Thought you'd never get here.'

Michael also said vanity turned him off, his least favorite word was 'schmuck' and he loved the sound of a sigh. Billy Crystal wanted God to ask him about the 'Oscar thing'. James Caan wanted God to say, 'Nice to meet you' and Sylvester Stallone wanted God to ask him if he wanted something to eat.
7. Which actor said they wanted to hear God say, 'You see, I do exist'?

Answer: Gabriel Byrne

Gabriel also said his least favorite word was loser, his favorite sound to hear was silence and cynicism turned him off.
8. Which actor said they would like to hear God say, 'You're friends are in the back. They were expecting you'?

Answer: Ben Affleck

Val Kilmer wanted to hear, 'I love you'. Alan Alda wanted to hear, 'Just kidding about those earthquakes' and Tom hanks said he wanted God to say, 'Ah, ah, ah-back you go.'
9. Which actress said she wanted to hear God say, 'Thank God you're here'?

Answer: Melanie Griffith

Helen Hunt said she wanted to hear God say, 'You showed courage'. Geena Davis wanted to hear, 'The guinea pig was going to die anyway. It's not your fault' and Sharon Stone didn't have a response.
10. Which actor or actress said they would like to hear God say, 'Whoa!'?

Answer: Whoopi Goldberg

She also said her favorite word was 'amour', her turn on was life and she wouldn't say what her favorite sound was. ('I'm not gonna tell you.')
Source: Author NalaMarie

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
12/10/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us