FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Skins Season 3
Quiz about Skins Season 3

'Skins' Season 3 Trivia Quiz


This is a quiz on the third season of "Skins".

A multiple-choice quiz by emmyangel26. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Skins

Author
emmyangel26
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
312,683
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
765
- -
Question 1 of 10
1. In the episode "Everyone", what does Effy give to Freddie? Hint


Question 2 of 10
2. In the episode "Cook", what does Cook steal from John White? Hint


Question 3 of 10
3. In the episode "Thomas", what does Thomas get given by the corner store owner? Hint


Question 4 of 10
4. In the episode "Pandora", what does Katie put in the brownie batter? Hint


Question 5 of 10
5. In the episode "Freddie", what is the song that Karen sings in the final round of "Search for a Sexbomb". Hint


Question 6 of 10
6. In the episode "Naomi", who does Naomi say needs to be more confident about their looks. Hint


Question 7 of 10
7. In the episode "JJ", who does JJ have sex with? Hint


Question 8 of 10
8. In the episode "Effy", who are the only people who don't take the mushrooms? Hint


Question 9 of 10
9. In the episode "Katie and Emily", who is not in a relationship by the end of the episode? Hint


Question 10 of 10
10. In the episode "Finale", Effy and JJ begin to date.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the episode "Everyone", what does Effy give to Freddie?

Answer: A list of all the things they are not allowed to do in the school grounds.

Effy gives Freddie a list of all the things that they are not allowed to do in the school grounds, however it is Cook who manages to complete the list. Cook completes the list with help from JJ and Effy.
2. In the episode "Cook", what does Cook steal from John White?

Answer: His necklace

Cook angers John White by singing a song to his daughter at her engagement party which leads to John forcing him to leave the party. As revenge Cook steals his necklace when he finds John tied up in a brothel.
3. In the episode "Thomas", what does Thomas get given by the corner store owner?

Answer: A bag of doughnuts

Thomas helps the corner store owner stop some kids from shoplifting candy bars. He also stops them from calling the store owner rude names, as a reward he gives Thomas a big bag of colorful doughnuts.
4. In the episode "Pandora", what does Katie put in the brownie batter?

Answer: MDMA

Katie adds MDMA to the brownie batter which makes them all high. Effy and Pandora have a fight about this as Pandora blames Effy for ruining her party.
5. In the episode "Freddie", what is the song that Karen sings in the final round of "Search for a Sexbomb".

Answer: Ass to ass

Karen makes it to the final round of "Search for a Sexbomb" and sings "Ass to Ass". She only comes second in the competition in the end however due to Cook who got people to vote against her.
6. In the episode "Naomi", who does Naomi say needs to be more confident about their looks.

Answer: The school principal

Naomi tells their principal that she needs to be more confident about her looks and that she does not need to stuff her bra. The principal had stuffed her bra with all of the votes for Cook to become the class president.
7. In the episode "JJ", who does JJ have sex with?

Answer: Emily

Emily agrees to have sex with JJ just as friends so that he can lose his virginity.
8. In the episode "Effy", who are the only people who don't take the mushrooms?

Answer: Cook, JJ and Katie

Katie doesn't do the mushrooms because she didn't want it to turn into "that kind of party", JJ didn't do the mushrooms because they would have reacted with his medicine and Cook didn't do the mushrooms because he does not arrive in the woods until later.
9. In the episode "Katie and Emily", who is not in a relationship by the end of the episode?

Answer: JJ and Emily

Cook and Effy are still traveling the country together, Pandora and Thomas agree to go back to the start of their relationship again and Naomi and Emily hook up after Katie and Emily have a fight.
10. In the episode "Finale", Effy and JJ begin to date.

Answer: False

In the finale episode JJ makes them all sit down together and work out their problems. This leads to Freddie and Cook becoming friends again, Freddy and Effy hooking up and the gang stealing Cooks dad's boat to sail back home on.
Source: Author emmyangel26

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us