FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Threes Company
Quiz about Threes Company

'Three's Company' Trivia Quiz


This is dedicated to the one of the best sitcoms ever. I can usually tell you the plot of any 'Three's Company' by watching the first 10 seconds of each episode. Scary, huh? I hope you have fun with this.

A multiple-choice quiz by poptrassh. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Three's Company

Author
poptrassh
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
39,678
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
5552
Last 3 plays: Guest 66 (5/10), Guest 165 (8/10), Guest 50 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What apartment number did the 'kids' (Jack, Janet, and the blonde) live in? Hint


Question 2 of 10
2. What soap opera star does Terri become engaged to? Hint


Question 3 of 10
3. What does Lana make Mr. Furley find for her while staying in a cabin in the woods with the kids, Larry and an aspiring actress? Hint


Question 4 of 10
4. In one episode, Terri falls head over heels for Jack. Why? Hint


Question 5 of 10
5. Jack attends a gambling party with his rich girlfriend. How much do they give each player in fake chips? Hint


Question 6 of 10
6. Janet had two Frank Sinatra tickets in one episode. How did she get them? Hint


Question 7 of 10
7. What was the name of Mr. Furley's cat when he was a child? Hint


Question 8 of 10
8. Where does Janet meet her future hubby, Phillip? Hint


Question 9 of 10
9. Where did Cindy go to college? Hint


Question 10 of 10
10. Janet's parents visit in one episode and they think Janet is married to Jack. What do they bring as a wedding present? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 16 2024 : Guest 66: 5/10
May 16 2024 : Guest 165: 8/10
May 15 2024 : Guest 50: 10/10
May 14 2024 : Guest 70: 5/10
May 10 2024 : Guest 68: 5/10
May 09 2024 : Guest 147: 4/10
May 09 2024 : Guest 173: 3/10
May 08 2024 : dani_p: 7/10
May 07 2024 : Guest 98: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What apartment number did the 'kids' (Jack, Janet, and the blonde) live in?

Answer: 201

They were always making enough noise to disturb the landlord on the floor below them...
2. What soap opera star does Terri become engaged to?

Answer: Brett Wade

Brett was trying to get a better reputation by being seen with a nice girl like Terri.
3. What does Lana make Mr. Furley find for her while staying in a cabin in the woods with the kids, Larry and an aspiring actress?

Answer: wild strawberries

Mr. Furley delivered the goods, but then Lana asked for cream. Luckily, Ralphy already had some on him.
4. In one episode, Terri falls head over heels for Jack. Why?

Answer: Jack's wearing a fake moustache

It turns out Jack looks just like one of Terri's old boyfriends with a mustache on.
5. Jack attends a gambling party with his rich girlfriend. How much do they give each player in fake chips?

Answer: $15,000

Jack thought that the chips were real and brought pal Larry in to help him win back his money after he lost every cent.
6. Janet had two Frank Sinatra tickets in one episode. How did she get them?

Answer: Janet worked a Saturday at the flower shop

The kids gave the tickets to The Roper's as an anniversary present because Jack thought he had sat on Mr. Roper's present to Helen....a parakeet.
7. What was the name of Mr. Furley's cat when he was a child?

Answer: Patches

Mr. Furley finds a kitten the kids placed on his doorstep. He says he is naming the kitten after the kitten he loved as a child...Patches.
8. Where does Janet meet her future hubby, Phillip?

Answer: At the reading of a will

Janet was left a vase by one of her frequent customers who turns out to be Phillip's uncle.
9. Where did Cindy go to college?

Answer: UCLA

10. Janet's parents visit in one episode and they think Janet is married to Jack. What do they bring as a wedding present?

Answer: Bassinet

Source: Author poptrassh

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us