FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Guitar Hero 5 Setlist
Quiz about Guitar Hero 5 Setlist

"Guitar Hero 5": Setlist! Trivia Quiz


This is the fifth entry of my "Guitar Hero" setlist quizzes. I will provide you with the song and you will name the band. It is for "Guitar Hero V" (Xbox 360) You don't have to play the game to know the answers! Have fun and good luck!

A multiple-choice quiz by runaway_drive. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games G-K
  8. »
  9. Guitar Hero

Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
318,065
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
12 / 15
Plays
748
Last 3 plays: TriviaFan22 (15/15), wyambezi (15/15), Nicobutch (14/15).
- -
Question 1 of 15
1. Which band released the song "2 Minutes To Midnight"? Hint


Question 2 of 15
2. Which band released the song "Lithium" on the game? Hint


Question 3 of 15
3. Which band released the song "Kryptonite"? Hint


Question 4 of 15
4. Which band released the song "Song 2"? Hint


Question 5 of 15
5. Which Kings Of Leon song is featured in the game? Hint


Question 6 of 15
6. Who released the song "Make It Wit Chu"? Hint


Question 7 of 15
7. Which band released the song "The Rock Show"? Hint


Question 8 of 15
8. Which Muse song is featured on the game? Hint


Question 9 of 15
9. Who released the song "You Give Love A Bad Name"? Hint


Question 10 of 15
10. Which band/singer released the song "They Say"? Hint


Question 11 of 15
11. Which band released the song "Brianstorm"? Hint


Question 12 of 15
12. Who released the song "Under Pressure"? Hint


Question 13 of 15
13. Which band released the song "Feel Good Inc."? Hint


Question 14 of 15
14. Which band released the song "Never Miss A Beat"? Hint


Question 15 of 15
15. Which Rush song is included on the game? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 01 2024 : TriviaFan22: 15/15
Feb 21 2024 : wyambezi: 15/15
Feb 21 2024 : Nicobutch: 14/15
Feb 19 2024 : slay01: 15/15
Feb 19 2024 : keyransolo: 12/15
Feb 18 2024 : Guest 67: 12/15
Feb 12 2024 : andymuenz: 13/15
Feb 11 2024 : bigsouthern: 8/15
Jan 12 2024 : Guest 149: 11/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which band released the song "2 Minutes To Midnight"?

Answer: Iron Maiden

"2 Minutes To Midnight" is released on their 1984 album, "Powerslave". The song is just under six minutes long and was featured on the V Rock station on "Grand Theft Auto: Vice City".
2. Which band released the song "Lithium" on the game?

Answer: Nirvana

"Lithium" was released by Nirvana on their 1991 album "Nevermind". The album is famous for its cover with a naked baby underwater trying to get a dollar bill. Evanescence did write a song called "Lithium" however.
3. Which band released the song "Kryptonite"?

Answer: 3 Doors Down

"Kryptonite" was released by 3 Doors Down on their 2000 album, "The Better Life". The song is probably the most famous of their back catalogue.
4. Which band released the song "Song 2"?

Answer: Blur

"Song 2" was released on their self-titled 1997 album. The band formed in 1989 and have become successful in the britpop movement.
5. Which Kings Of Leon song is featured in the game?

Answer: Sex On Fire

"Sex On Fire" was released on the 2008 album, "Only By The Night". Since that album was released they have risen in popularity.
6. Who released the song "Make It Wit Chu"?

Answer: Queens Of The Stone Age

"Make It Wit Chu" was released in 2007, on the album "Era Vulgaris". The album also includes "3's and 7's" which is in "Guitar Hero: Legends Of Rock".
7. Which band released the song "The Rock Show"?

Answer: Blink 182

Blink 182 released "The Rock Show" on their 2001 album "Take Off Your Pants and Jacket". The album also includes the hits "First Date" and "Stay Together For The Kids".
8. Which Muse song is featured on the game?

Answer: Plug In Baby

"Plug In Baby" is featured on their 2001 album, "Origin Of Symmetry". The song is known for its excellent starting riff and is one of the most famous among fans.
9. Who released the song "You Give Love A Bad Name"?

Answer: Bon Jovi

Bon Jovi released "You Give Love A Bad Name" on their 1986 album, "Slippery When Wet". The album also includes the mega-hit "Livin' On A Prayer".
10. Which band/singer released the song "They Say"?

Answer: Scars On Broadway

"They Say" was released on their self-titled debut album in 2008. The song was their first single and they are the side project of John Dolmayan and Daron Malakian.
11. Which band released the song "Brianstorm"?

Answer: Arctic Monkeys

"Brianstorm" was released on their 2007 album, "Favourite Worst Nightmare". The song is one of the hardest songs to play on drums in the game.
12. Who released the song "Under Pressure"?

Answer: Queen & David Bowie

"Under Pressure" was released in 1982. The song was covered by The Used and My Chemical Romance.
13. Which band released the song "Feel Good Inc."?

Answer: Gorillaz

"Feel Good Inc." was released on their 2005 album, "Demon Days". The fictional members were partially created by Damon Albarn, lead singer of the band Blur.
14. Which band released the song "Never Miss A Beat"?

Answer: Kaiser Chiefs

"Never Miss a Beat" was released on their 2008 album, "Off With Their Heads". Kaiser Chiefs is also the name of a football (soccer) team, Kaizer Chiefs.
15. Which Rush song is included on the game?

Answer: The Spirit Of Radio

"The Spirit Of Radio" is a Rush song released on their 1980 album, "Permanent Waves". The song in the game is actually a live recording, not the studio recording.
Source: Author runaway_drive

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Guitar Hero Setlist Quizzes:

All of my Guitar Hero setlist quizzes.

  1. "Guitar Hero": Setlist! Average
  2. "Guitar Hero II": Setlist! Average
  3. "Guitar Hero III": Setlist! Easier
  4. "Guitar Hero: World Tour" Setlist! Easier
  5. "Guitar Hero 5": Setlist! Average
  6. "Guitar Hero: Warriors of Rock" Setlist! Easier

3/5/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us