FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Trivia Questions and Answers

68 Arnold Schwarzenegger Trivia Questions & Answers

Schwarzenegger, Arnold
This category is for trivia questions and answers related to Arnold Schwarzenegger, as asked by users of FunTrivia.com.

There are 68 questions on this topic. Last updated Jun 18 2024.
Related Questions & Answers:   Terminator   
Search in topic:
1 In this film Arnold starred with Brigitte Nielsen.
Answer: Red Sonja

Bridgitte Nielsen played Red Sonja, and it was directed by Richard Fleischer.
trivia question Quick Question
Who does Arnie say this to in 'Terminator 2': 'Come with me if you want to live'?




2 "Moscow's toughest detective. Chicago's craziest cop. There's only one thing worse than making them mad. Making them partners."
Answer: Red Heat

This featured a car chase, which was at the time of the film's release, was the most expensive car chase scene in cinematic history.
3 He is leaving a police station and says to the policeman "I'll be back". This was the first time he said it.
Answer: The Terminator

OJ Simpson was considered for the role of The Terminator.
4 What movie did Arnold first utter his famous quote 'I'll be back'.
Answer: Terminator

Probably his most famous quote ever. He also says it in Commando, Last Action Hero, Predator, Running Man, T2, Total Recall, and Twins.
Question Reference: Quiz: Awnold Quotes.
5 What movie is this quote from. 'Let off some steam Bennett.'?
Answer: Commando

Arnie says this after impaling Bennett with a pipe.
Question Reference: Quiz: Arnie Quotes.
6 In the action film, 'Commando,' Mr. Schwarzenegger kills his captor before his plane takes off. He then calls a flight attendant and requests that his 'friend' please not be disturbed because?
Answer: "He is dead tired."

Dead tired? More like just plain dead, my friend!
7 In what film did Jamie Lee Curtis play Arnold's wife?
Answer: True Lies

Arnold plays the part of Harry Tasker and Jamie Lee Curtis plays Helen Tasker. Along with 'The Terminator' and 'Terminator 2: Judgment Day', 'True Lies' was directed by James Cameron.
8 "This isn't the movies anymore."
Answer: Last Action Hero

Schwarzenegger also played himself in this film, as well as fictitious movie star Jack Slater.
9 He holds a villain over a cliff by his legs then drops him. He goes back to his car and his companion asks him what he did with the villain. Arnie says "I let him go".
Answer: Commando

In this movie Arnold kills approximately 88 people, which is high even by his standards.
10 'Hasta la vista, baby'
Answer: Terminator 2

Before he blew away the bad guy. Awesome special effects, especially for a movie of that time.
Question Reference: Quiz: Awnold Quotes.
11 Fill in the missing words. 'I need your ___ your ___ and your ___.'
Answer: clothes, boots, motorcycle

Arnie says this in 'Terminator 2', to the bikie at the start.
Question Reference: Quiz: Arnie Quotes.
12 In the sci-fi blockbuster, 'Total Recall,' Mr. Schwarzenegger holds Richtor's arms while an elevator cuts them off, causing him to plunge to his death. As he is falling what does Arnold say?
Answer: "See you at the party, Richtor."

For some reason I don't think Richtor is going to make it. Good one, Arnold!
13 Arnold finds an illegal clone of himself in what film?
Answer: The 6th Day

Arnold plays the part of Adam Gibson, and the film was directed by Roger Spottiswoode.
14 "A game nobody survives. But Schwarzenegger has yet to play."
Answer: The Running Man

The game show host in this movie is played by Richard Dawson, who hosted "Family Feud" in the US.
15 In this movie he uses a chainsaw to cut a villain in half. When asked where the villain was he says "he had to split".
Answer: The Running Man

This movie was based on a short story by Stephen King.
16 What is the name of Arnie's character that says 'Stick around'?
Answer: Dutch

Arnie spouts this one liner in 'Predator 1'.
Question Reference: Quiz: Arnie Quotes.
17 In the action film 'The Running Man,' Mr. Schwarzenegger uses his most famous one liner 'I'll be back' to TV's Richard Daweson. How does the game show legend respond to the greatest line in movie history?
Answer: "Only in a rerun."

I don't know where he got the guts to actually respond to I'll be back. I mean, come on! I'll be back. You're suppose to just get scared, man. I don't know who wrote that script, but he should have been fired! No one responds, I don't care who he is!
18 This film is based on a Stephen King novel. What movie is this?
Answer: The Running Man

Stephen King has had many of his books made into films including 'The Shining', 'Salem's Lot,' 'Christine' & 'The Lawnmower Man'. Arnold plays the part of Ben Richards in the 'The Running Man'.
19 "Somewhere... somehow... someone's going to pay!"
Answer: Commando

In this film, Arnold's character, John Matrix, kills 88 people, his most destructive role!
20 In this movie he shoots his wife and says "consider that a divorce".
Answer: Total Recall

The cab driver whistles the Norwegian anthem in this movie.
21 'Don't disturb my friend, he's dead tired.'
Answer: Commando

What he says to the stewardess on the plane after he kills his captor.
Question Reference: Quiz: Awnold Quotes.
22 What movie is this from. 'Knock, Knock'?
Answer: Predator

After saying this he kicks in a door and shoots the 2 occupants.
Question Reference: Quiz: Arnie Quotes.
23 In the action film, 'Commando,' Mr. Schwarzenegger drops one of the bad guys off a cliff. When he returns to his lovely partner, she asks what happened to Sully. What does Arnold say?
Answer: "I let him go."

Let him go off the cliff! Truthful and funny, an action hero amongst action heroes.
24 Arnold finds he has a brother he didn't know about in this one.
Answer: Twins

Arnold plays the part of Julius Benedict and Danny DeVito plays Arnold's twin brother Vincent Benedict.
25 "He will erase your past to protect your future."
Answer: Eraser

The company in the film is called "Cyrez," but had originally been "Cyrex" until the real company "Cyrix" complained and threatened to sue. Company logos were then digitally altered after the film had been made.