FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 1990s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol 15
Quiz about 1990s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol 15

1990s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol. 15 Quiz


Match the song to the singer/band that debuted in the ARIA Top 50 in the weeks between September 30th and October 28th 1990.
This is a renovated/adopted version of an old quiz by author wwe84

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. 1990s ARIA Top 50 Songs Chronology
  8. »
  9. 1990 - 93

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
381,111
Updated
Oct 02 26
# Qns
15
Difficulty
New Game
Avg Score
14 / 15
Plays
10
Last 3 plays: Lottie1001 (15/15), LNelson521 (0/15), cardsfan_027 (15/15).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. "I'll Be Your Shelter"  
  Betty Boo
2. "Token Angels"  
  Del Amitri
3. "Caroline"  
  Mark Williams
4. "Stone Cold Sober"  
  Angry Anderson
5. "The Great Song Of Indifference"  
  The Cure
6. "Bound For Glory"  
  DNA
7. "Jukebox In Siberia"  
  Skyhooks
8. "Groove Is In The Heart"  
  Technotronic
9. "Doin' The Do"  
  Concrete Blonde
10. "Fix Of Love"  
  Bob Geldof
11. "Let's Make It Last All Night"  
  Wendy Matthews
12. "Never Enough"  
  Nelson
13. "(Can't Live Without Your) Love and Affection"  
  Jimmy Barnes
14. "Megamix"  
  Taylor Dayne
15. "Tom's Diner"  
  Deee-Lite





Select each answer

1. "I'll Be Your Shelter"
2. "Token Angels"
3. "Caroline"
4. "Stone Cold Sober"
5. "The Great Song Of Indifference"
6. "Bound For Glory"
7. "Jukebox In Siberia"
8. "Groove Is In The Heart"
9. "Doin' The Do"
10. "Fix Of Love"
11. "Let's Make It Last All Night"
12. "Never Enough"
13. "(Can't Live Without Your) Love and Affection"
14. "Megamix"
15. "Tom's Diner"

Most Recent Scores
Today : Lottie1001: 15/15
Today : LNelson521: 0/15
Today : cardsfan_027: 15/15
Today : Guest 50: 15/15
Today : BigTriviaDawg: 15/15
Today : cbushman: 6/15
Today : burnsbaron: 15/15
Today : Guest 77: 5/15
Today : clevercatz: 15/15

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "I'll Be Your Shelter"

Answer: Taylor Dayne

"I'll Be Your Shelter" from Taylor Dayne debuted in the ARIA Top 50 at number 44 on September 30th 1990 and spent 21 weeks in the Top 50 (Last week of entry: February 10th 1991).

The highest ARIA chart peak was four.

Highest worldwide peak was one (Canada).

Album: "Can't Fight Fate" (1989).
2. "Token Angels"

Answer: Wendy Matthews

"Token Angels" from Wendy Matthews debuted in the ARIA Top 50 at number 45 on September 30th 1990 and spent 12 weeks in the Top 50 (Last week of entry: December 16th 1990).

The highest ARIA chart peak was 18.

ARIA Award wins and nominations:
*Breakthrough Artist - Single - 1991 (Won).
*Song Of The Year - 1991 (Nomination).

Album: "Emigre" (1990).
3. "Caroline"

Answer: Concrete Blonde

"Caroline" from Concrete Blonde debuted in the ARIA Top 50 at number 48 on September 30th 1990 and spent 10 weeks in the Top 50 (Last week of entry: December 2nd 1990).

The highest ARIA chart peak was 39.

Highest worldwide peak was 22 (Canada).

Album: "Bloodletting" (1990).
4. "Stone Cold Sober"

Answer: Del Amitri

"Stone Cold Sober" from Del Amitri debuted in the ARIA Top 50 at number 50 on September 30th 1990 and spent one week in the Top 50.

Album: "Waking Hours" (1989).
5. "The Great Song Of Indifference"

Answer: Bob Geldof

"The Great Song Of Indifference" from Bob Geldof debuted in the ARIA Top 50 at number 44 on October 7th 1990 and spent 12 weeks in the Top 50 (Last week of entry: December 23rd 1990).

The highest ARIA chart peak was 25.

Highest worldwide peak was seven (Ireland).

Album: "The Vegetarians Of Love" (1990).
6. "Bound For Glory"

Answer: Angry Anderson

"Bound For Glory" from Angry Anderson debuted in the ARIA Top 50 at number 50 on October 7th 1990 and spent 11 weeks in the Top 50 (Last week of entry: December 16th 1990).

The highest ARIA chart peak was 11.

Album: "Blood From Stone" (1990).
7. "Jukebox In Siberia"

Answer: Skyhooks

"Jukebox In Siberia" from Skyhooks debuted in the ARIA Top 50 at number 14 on October 14th 1990 and spent 13 weeks in the Top 50 (Last week of entry: January 20th 1991).

The highest ARIA chart peak was one (Two weeks).

Album: "The Latest and Greatest" (1990).
8. "Groove Is In The Heart"

Answer: Deee-Lite

"Groove Is In The Heart" from Deee-Lite debuted in the ARIA Top 50 at number 32 on October 14th 1990 and spent 19 weeks in the Top 50 (Last week of entry: February 10th 1991).

The highest ARIA chart peak was one (One week).

The song peaked at number one in:
Australia
Luxembourg.

Album: "World Clique" (1990).
9. "Doin' The Do"

Answer: Betty Boo

"Doin' The Do" from Betty Boo debuted in the ARIA Top 50 at number 46 on October 14th 1990 and spent 21 weeks in the Top 50 (Last week of entry: February 24th 1991).

The highest ARIA chart peak was three.

Highest worldwide peak was one (Israel).

Album: "Boomania" (1990).
10. "Fix Of Love"

Answer: Mark Williams

"Fix Of Love" from Mark Williams debuted in the ARIA Top 50 at number 48 on October 14th 1990 and spent eight weeks in the Top 50 (Last week of entry: December 2nd 1990).

The highest ARIA chart peak was 28.

Album: "Mark Williams ZNZ" (1990).
11. "Let's Make It Last All Night"

Answer: Jimmy Barnes

"Let's Make It Last All Night" from Jimmy Barnes debuted in the ARIA Top 50 at number 26 on October 21st 1990 and spent 14 weeks in the Top 50 (Last week of entry: January 13th 1991).

The highest ARIA chart peak was 12.

Album "Two Fires" (1990).
12. "Never Enough"

Answer: The Cure

"Never Enough" from The Cure debuted in the ARIA Top 50 at number 33 on October 21st 1990 and spent nine weeks in the Top 50 (Last week of entry: December 16th 1990).

The highest ARIA chart peak was 22.

Highest worldwide peak was three (Finland).

Album: "Mixed Up" (1990).
13. "(Can't Live Without Your) Love and Affection"

Answer: Nelson

"(Can't Live Without Your) Love and Affection" from Nelson debuted in the ARIA Top 50 at number 49 on October 21st 1990 and spent 10 weeks in the Top 50 (Last week of entry: December 23rd 1990).

The highest ARIA chart peak was 20.

Highest worldwide peak was one (United States).

Nelson's debut single.

Album: "After The Rain" (1990).
14. "Megamix"

Answer: Technotronic

"Megamix" from Technotronic debuted in the ARIA Top 50 at number 22 on October 28th 1990 and spent 16 weeks in the Top 50 (Last week of entry: February 3rd 1991).

The highest ARIA chart peak was 13.

Highest worldwide peak was three (Luxembourg).

Album: "Trip On This: The Remixes" (1990).
15. "Tom's Diner"

Answer: DNA

"Tom's Diner" from DNA feat. Suzanne Vega debuted in the ARIA Top 50 at number 37 on October 28th 1990 and spent 16 weeks in the Top 50 (Last week of entry: February 3rd 1991).

The highest ARIA chart peak was eight.

The song peaked at number one in:
Austria
Germany
Greece
Luxembourg
Switzerland.
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
10/2/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us