FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about That Old Feeling
Quiz about That Old Feeling

That Old Feeling Trivia Quiz


Each of these songs includes "feel" in the title. Match the song with the original artist.

A matching quiz by bernie73. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Something in Common
  8. »
  9. Songs With Same Word

Author
bernie73
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
419,090
Updated
Feb 19 25
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
521
Last 3 plays: evilmoderate (10/10), mandy2 (10/10), calmdecember (10/10).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Man! I Feel Like a Woman  
  Flo Rida
2. More Than a Feeling  
  Elton John
3. Can You Feel the Love Tonight  
  Boston
4. (You Make Me Feel Like) a Natural Woman  
  Michael Jackson
5. It's the End of the World As We know It (And I Feel Fine)  
  Foreigner
6. The Way You Make Me Feel  
  Shania Twain
7. Put Your Hands Up (If You Feel Love)  
  James Brown
8. "I Got You (I Feel Good)"  
  Aretha Franklin
9. How I Feel  
  R. E. M.
10. Feels Like the First Time  
  Kylie Minogue





Select each answer

1. Man! I Feel Like a Woman
2. More Than a Feeling
3. Can You Feel the Love Tonight
4. (You Make Me Feel Like) a Natural Woman
5. It's the End of the World As We know It (And I Feel Fine)
6. The Way You Make Me Feel
7. Put Your Hands Up (If You Feel Love)
8. "I Got You (I Feel Good)"
9. How I Feel
10. Feels Like the First Time

Most Recent Scores
Oct 04 2025 : evilmoderate: 10/10
Oct 04 2025 : mandy2: 10/10
Sep 30 2025 : calmdecember: 10/10
Sep 29 2025 : gme24: 10/10
Sep 28 2025 : kstyle53: 10/10
Sep 27 2025 : hosertodd: 10/10
Sep 26 2025 : thegiantbrain: 10/10
Sep 26 2025 : jasa9092: 10/10
Sep 26 2025 : Luckycharm60: 10/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Man! I Feel Like a Woman

Answer: Shania Twain

"Man! I Feel Like a Woman"(1999) was performed by Shania Twain. It was written by Shania Twain and Mutt Lange. It came from the album "Come on Over" (1997) and reached 23 on US Billboard Hot 100.
2. More Than a Feeling

Answer: Boston

"More Than a Feeling" (1976) was performed by Boston It was written by Tom Scholz. It came from the album "Boston" (1976) and reached Number five on US Billboard Hot 100.
3. Can You Feel the Love Tonight

Answer: Elton John

"Can You Feel the Love Tonight" was performed by Elton John. It was written by Elton John and Tim Rice and is from the album "The Lion King: Original Motion Picture Soundtrack" (1994). It reached Number four on US Billboard Hot 100.
4. (You Make Me Feel Like) a Natural Woman

Answer: Aretha Franklin

"(You Make Me Feel Like) a Natural Woman" (1967) was performed by Aretha Franklin. It was written by Gerry Goffin, Carole King, and Jerry Wexler. It was from the album "Lady Soul" (1968) and reached Number eight on US Billboard Hot 100.
5. It's the End of the World As We know It (And I Feel Fine)

Answer: R. E. M.

"It's the End of the World As We Know It (And I Feel Fine)" (1987) was performed by R. E. M. It was written by Bill Berry, Peter Buck, Mike Mills, and Michael Stipe. It came from the album "Document" (1987) and reached Number 69 on US Billboard Hot 100.
6. The Way You Make Me Feel

Answer: Michael Jackson

"The Way You Make Me Feel" was performed by Michael Jackson. It was written by Michael Jackson. It came from the album "Bad" (1987) and reached Number one on US Billboard Hot 100.
7. Put Your Hands Up (If You Feel Love)

Answer: Kylie Minogue

"Put Your Hands Up (If You Feel Love)" (2011) was performed by Kylie Minogue. It was written by Findlay Dow-Smith, Miriam Nervo, and Olivia Nervo. It came from the album "Aphrodite" (2010) and reached Number one on US Billboard Dance Club Singles.
8. "I Got You (I Feel Good)"

Answer: James Brown

"I Got You (I Feel Good)" (1965) was performed by James Brown. It was written by James Brown. It came from the album " Out of Sight" (1964)and reached Number three on US Billboard Hot 100.
9. How I Feel

Answer: Flo Rida

"How I Feel" (2013) was performed by Flo Rida. It was written by Trajan Dillard (sampled Anthony Newley and Leslie Bricusse). It was uploaded to YouTube (2013) and reached Number 96 on US Billboard Hot 100.
10. Feels Like the First Time

Answer: Foreigner

"Feels Like the First Time" (1977) was performed by Foreigner. It was written by Mick Jones. It came from the album "Foreigner" (1977) and reached Number four on US Billboard Hot 100.
Source: Author bernie73

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Commission #80:

What's old is new again! In this Author's Lounge Quiz Commission, authors had to make new quizzes with the word 'Old' in their titles. This Commission commenced in February 2025.

  1. Tell Me the Old, Old Story Average
  2. That Old Feeling Easier
  3. New Tricks for an Old Dog Easier
  4. That's Old News Easier
  5. The Older the Better Average
  6. Old Habits Die Hard Average
  7. Old Head on Young Shoulders Very Easy
  8. Things to Do Before You Get Old Very Easy
  9. An Oldie But a Goodie Average
  10. An "Old" Flame Easier
  11. The Old Country Average
  12. Old Gold Easier

10/5/2025, Copyright 2025 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us