FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Throw Your Fangs Up Part 2
Quiz about Throw Your Fangs Up Part 2

Throw Your Fangs Up Part 2 Trivia Quiz


I've done another Cobra Starship quiz before. Since then, the band has released two more albums. Let's see how well you know Cobra Starship.

A multiple-choice quiz by sdrockers182. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Cobra Starship

Author
sdrockers182
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
316,193
Updated
Jul 23 22
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
12 / 15
Plays
234
- -
Question 1 of 15
1. In 2007, what was the name of the Cobra Starship album released? Hint


Question 2 of 15
2. What Cobra Starship video features the band throwing pies at people? Hint


Question 3 of 15
3. Which "Gossip Girl" actress is featured on the 2009 single "Good Girls Go Bad"? Hint


Question 4 of 15
4. "Kid, you try so hard, she just laughs in your face" is a line from what Cobra Starship song? Hint


Question 5 of 15
5. Which song does this lyric come from? "Keep doing what you're doing and I'm a make you mine." Hint


Question 6 of 15
6. What song does this lyric come from? "If the world is ending, I'm throwing the party." Hint


Question 7 of 15
7. What Katy Perry song did the band cover in 2008? Hint


Question 8 of 15
8. Finish the song title: "_____
_____ Is The Only Reason We're Famous."

Answer: (Two Words (First and Last Name, Fall Out Boy))
Question 9 of 15
9. Cobra Starship played all of the dates of the 2009 Warped Tour.


Question 10 of 15
10. Which of these lyrics is NOT part of the song "Move Like You Gonna Die"? Hint


Question 11 of 15
11. What Fall Out Boy member produced Cobra Starship's second album "Viva La Cobra"?

Answer: (First and Last Name (or Just Last Name), Lead Singer)
Question 12 of 15
12. What song by The Commodores did Cobra Starship cover for their album "Viva La Cobra"? Hint


Question 13 of 15
13. The song "Kiss My Sass" features Travis McCoy from Gym Class Heroes.


Question 14 of 15
14. At what position did Cobra Starship's album "Hot Mess" debut on the U.S. Billboard 200? Hint


Question 15 of 15
15. Fill in the blank to finish the lyric: "I've crashed up joints in _____. And I may not be loved, but they always recall my name."

Answer: (One Word; Place in Japan)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In 2007, what was the name of the Cobra Starship album released?

Answer: Viva La Cobra

"Viva La Cobra" was released on October 23, 2007.
2. What Cobra Starship video features the band throwing pies at people?

Answer: The City Is At War

This video also features a cameo from Pete Wentz of Fall Out Boy and Ben Jorgensen of Armor for Sleep. They play the two cops in the video.
3. Which "Gossip Girl" actress is featured on the 2009 single "Good Girls Go Bad"?

Answer: Leighton Meester

Leighton Meester plays Blair Waldorf on "Gossip Girl". "Good Girls Go Bad" was released in May 2009.
4. "Kid, you try so hard, she just laughs in your face" is a line from what Cobra Starship song?

Answer: Nice Guys Finish Last

"Nice Guys Finish Last" is featured on the 2009 album "Hot Mess."
5. Which song does this lyric come from? "Keep doing what you're doing and I'm a make you mine."

Answer: Hot Mess

This lyric comes from the song "Hot Mess," which is also the name of the album that was released in 2009. The album "Hot Mess" was released in August 2009. The cover features a friend of the band, Bim Fernandez, with a tattoo on the inside of her lip that reads "Hot Mess."
6. What song does this lyric come from? "If the world is ending, I'm throwing the party."

Answer: Guilty Pleasure

This lyric comes from the song "Guilty Pleasure." The story goes that this lyric was supposed to be the original album title but people couldn't remember it, so the band changed the album title to "Viva La Cobra."
7. What Katy Perry song did the band cover in 2008?

Answer: I Kissed A Girl

Cobra Starship did their own version of "I Kissed A Girl" called "I Kissed A Boy" for "Citizens FOB Mixtape: Welcome To The Administration" in 2008.
8. Finish the song title: "_____ _____ Is The Only Reason We're Famous."

Answer: Pete Wentz

Cobra Starship are close friends with Pete Wentz. The band is signed to Wentz's Decaydance Records, Cobra Starship and Fall Out Boy share the same management team, Patrick Stump of Fall Out Boy produced Cobra Starship's second album "Viva La Cobra," and both bands have toured together.
9. Cobra Starship played all of the dates of the 2009 Warped Tour.

Answer: False

Cobra Starship did not play all of the dates of the 2009 Warped Tour. They did, however, played a set on the Warped Tour stop in Salt Lake City, Utah (on August 8).
10. Which of these lyrics is NOT part of the song "Move Like You Gonna Die"?

Answer: The city's your playground

"The city's your playground" is a lyric from the song "Hot Mess."
11. What Fall Out Boy member produced Cobra Starship's second album "Viva La Cobra"?

Answer: Patrick Stump

Fall Out Boy singer Patrick Stump produced "Viva La Cobra" and also contributes his vocals to a few tracks on the album.
12. What song by The Commodores did Cobra Starship cover for their album "Viva La Cobra"?

Answer: Three Times A Lady

"Three Times A Lady" was featured as an iTunes bonus track for the album "Viva La Cobra." It was also featured on the show "The Girls Next Door."
13. The song "Kiss My Sass" features Travis McCoy from Gym Class Heroes.

Answer: True

"Kiss My Sass" was the last single from the album "Viva La Cobra."
14. At what position did Cobra Starship's album "Hot Mess" debut on the U.S. Billboard 200?

Answer: 4

In the first week, "Hot Mess" sold more than 42,000 copies.
15. Fill in the blank to finish the lyric: "I've crashed up joints in _____. And I may not be loved, but they always recall my name."

Answer: Tokyo

This lyric comes from the song "Pete Wentz Is The Only Reason We're Famous."
Source: Author sdrockers182

This quiz was reviewed by FunTrivia editor CellarDoor before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Throw Your Fangs Up Average
2. Ace Of Base Tough
3. Boot Camp Clik - underground Hip Hop Average

2/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us