Quiz about If A Woodchuck Could Chuck Wood
Quiz about If A Woodchuck Could Chuck Wood

If A Woodchuck Could Chuck Wood ... Quiz


All these questions deal with people named Chuck.

A multiple-choice quiz by Robert907. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. People Trivia
  6. »
  7. First Names
  8. »
  9. First Names C-D

Author
Robert907
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
345,841
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
463
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What book is reportedly based on the life of gameshow host Chuck Barris? Hint

The Joker is Wild
Confessions of a Dangerous Mind
My Life is a Gong Show
Press Your Luck

2. Chuck Connors was the star of which 1960's television show? Hint

The Big Valley
Bonanza
Have Gun Will Travel
The Rifleman

3. What nickname is UFC champion Chuck Liddell best known for? Hint

The Executioner
The Strangler
The Brooklyn Brawler
The Iceman

4. Boxer Chuck Wepner was the model for which movie character? Hint

Jake Lamotta
Gentleman Jim Corbett
Hurricane Carter
Rocky Balboa

5. Which American television show starring Johnny Galecki did Chuck Lorre create? Hint

Dharma and Greg
Two and a Half Men
The Big Bang Theory
Grace Under Fire

6. Chuck Cunningham was one of the children on which 1970's television show? Hint

Happy Days
Welcome Back Kotter
The Brady Bunch
The Partridge Family

7. What NBA team did Chuck Daly coach to the 1989 and 1990 championship? Hint

Chicago Bulls
Detroit Pistons
Los Angeles Lakers
Boston Celtics

8. In what movie was Chuck Yeager played by Sam Sheppard? Hint

Magnificent Desolation
Apollo 13
The Right Stuff
From the Earth to the Moon

9. For what 1977 jazz song is Chuck Mangione best remembered? Hint

That Old Black Magic
Birdland
Feels So Good
What a Wonderful World

10. What television show did Chuck Norris star in from 1993 to 2001? Hint

Walker, Texas Ranger
Missing in Action
The Octagon
The Delta Force


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What book is reportedly based on the life of gameshow host Chuck Barris?

Answer: Confessions of a Dangerous Mind

Chuck Barris is best remembered for hosting The Gong Show. In "Confessions of a Dangerous Mind", Mr. Barris claims to have been a hitman for the CIA.
2. Chuck Connors was the star of which 1960's television show?

Answer: The Rifleman

An excellent athlete, Chuck Connors played both professional baseball and basketball. He also played "The Sarge" in the movie "Airplane II: The Sequel".
3. What nickname is UFC champion Chuck Liddell best known for?

Answer: The Iceman

Chuck Liddell is widely recognized for making utlimate fighting a mainstream sport. Since his retirement, he has branched out into acting appearing in such shows as "Hawaii Five-O".
4. Boxer Chuck Wepner was the model for which movie character?

Answer: Rocky Balboa

In 1975, Wepner, a journeyman fighter, went 15 rounds with Muhammad Ali. Lamotta, Carter and Corbett were real life fighters who had movies made about their lives.
5. Which American television show starring Johnny Galecki did Chuck Lorre create?

Answer: The Big Bang Theory

Actually Chuck Lorre created all these shows but Johhny Galecki only stars in the Big Bang Theory. Mr. Lorre became best known in 2011 for his feud with "Two and a Half Men" star Charlie Sheen.
6. Chuck Cunningham was one of the children on which 1970's television show?

Answer: Happy Days

Chuck was Richie's older brother in season one of "Happy Days". He was rarely seen as he spent most of his time at college. Chuck was written out in the second season, never to be heard from or spoken of again.
7. What NBA team did Chuck Daly coach to the 1989 and 1990 championship?

Answer: Detroit Pistons

Chuck Daly also coached the 1992 USA Olympic Dream Team. This team icluded some the best players ever to compete in the game including Michael Jordan, Larry Bird, Magic Johnson and Karl Malone.
8. In what movie was Chuck Yeager played by Sam Sheppard?

Answer: The Right Stuff

Chuck Yeager served in World War II and later was a well known test pilot. He became the first pilot to travel faster than the speed of sound.
9. For what 1977 jazz song is Chuck Mangione best remembered?

Answer: Feels So Good

Chuck Mangione's career has spanned more than fifty years. His acting credits include "Magnum PI" and "King of the Hill".
10. What television show did Chuck Norris star in from 1993 to 2001?

Answer: Walker, Texas Ranger

The other three choices are movies starring Chuck Norris. An accomplished martial arts instructor, Norris has instructed people ranging from Steve McQueen to the Osmond family.
Source: Author Robert907

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bloomsby before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us