FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Beauty and the Geek Season 4
Quiz about Beauty and the Geek Season 4

"Beauty and the Geek" Season 4 Quiz


This quiz is about season 4 of "Beauty and the Geek."

A multiple-choice quiz by Shakeyerthang3. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. Beauty and the Geek

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
277,875
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
547
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who is Rebecca's partner? Hint

Will
Sam
David
Joshua

2. Before partners were picked, who did Luke want his partner to be? Hint

Jasmine
Katie
Nicole
Hollie

3. What team was able to chose the teams? Hint

Katie and Luke
Joshua and Shay
Dave and Jasmin
Will and Rebecca

4. "It usually takes me about one hour to get ready." Who said this quote? Hint

Dave
Rebecca
Sam
Hollie

5. What "awkward thing" did John do while he was doing the rapping challenge? Hint

Breakdance
Do the splits
Pick his nose
Lift his pants

6. What was the one thing that Jasmine did not pick up in the bug challenge? Hint

Butterfly
Tarantula
Thousand Legger
Cockroach

7. Who is the Larper? Hint

Nicole
Katie
William
David

8. Who was Metro-Man? Hint

Joshua
Will
Sam
John

9. Which two challenges did America pick for their favorites? Hint

Rapping and Teaching
Rocketship Building and Massaging
Rocketship Building and Teaching
Rapping and Massaging

10. What did Shay teach the children in the Teaching Challenge? Hint

Square roots
Multiplication
Fractions
Division


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is Rebecca's partner?

Answer: Will

Will and Rebecca won a lot of challenges. Will would always kind of rub it in people's faces.
2. Before partners were picked, who did Luke want his partner to be?

Answer: Hollie

Hollie was a Betty Boop impersonator. Luke was really hitting it off with her. When Luke ended up being paired with Katie, he was a little disappointed.
3. What team was able to chose the teams?

Answer: Joshua and Shay

Shay and Joshua picked the partners and decided they wanted to be together. They made many teams that many people weren't too happy about.
4. "It usually takes me about one hour to get ready." Who said this quote?

Answer: Sam

Sam ALWAYS wants to look good. He takes the longest out of everyone to get ready.
5. What "awkward thing" did John do while he was doing the rapping challenge?

Answer: Lift his pants

Out of all the geeks, John was the only one who did this. Although the judges were laughing, Will ended up winning.
6. What was the one thing that Jasmine did not pick up in the bug challenge?

Answer: Tarantula

When the couples reunited, Jasmine ended up touching the spider.
7. Who is the Larper?

Answer: David

Larping is pretty much like sword fighting. When Jasmine met David's friends, they all went larping in the park. Jasmine ended up saving David and they both killed their "evil ememy."
8. Who was Metro-Man?

Answer: Sam

Sam was the only man who participated in this superhero challenge. Being Metro-Man was really being a underwear model.
9. Which two challenges did America pick for their favorites?

Answer: Rocketship Building and Massaging

The beauties had to make a rocketship out of some materials. Sam won this challenge. The geeks had to massage the beauties. Many of them enjoyed their massage, but some hurt a little.
10. What did Shay teach the children in the Teaching Challenge?

Answer: Fractions

Shay had some children come to the front of the class and pretend they were a food. When one piece was eaten, they took away part of the fraction.
Source: Author Shakeyerthang3

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us