FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Jazz Getting Thrown Out
Quiz about Jazz Getting Thrown Out

Jazz Getting Thrown Out Trivia Quiz


One of the running gags in "Fresh Prince of Bel-Air" is when Jazz gets thrown out of the Banks' estate, usually by Uncle Phil. Let's see if you can match the reason for his forceful evictions to the episodes.

A matching quiz by raidramon0. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Fresh Prince of Bel-Air

Author
raidramon0
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
421,421
Updated
Oct 10 25
# Qns
10
Difficulty
New Game
Avg Score
5 / 10
Plays
11
Last 3 plays: dee1304 (2/10), Guest 76 (1/10), Guest 72 (0/10).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Back spinning Uncle Phil's record of classical music.  
  Working It Out
2. Making fun of Phi's weight.  
  Where There's a Will, There's a Way: Part 1
3. Making the moves on Hillary  
  It Had to be You
4. Setting Will up with his bossy sister.  
  When You Hit Upon a Star
5. Selling Will a car without insurance.  
  I, Done: Part One
6. Thrown out at Will's request.  
  Def Poet's Society
7. Trying to give Aunt Vivian a stolen baby pillow.  
  Bang the Drum, Ashley
8. Jeffrey throws him out at Hillary's request.  
  Cased Up
9. Thrown out by Aunt Vivian at the thought of a naked woman inside the house.  
  Kiss My Butler
10. Giving Uncle Phil his late grandmother's false teeth.  
  Here Comes the Judge





Select each answer

1. Back spinning Uncle Phil's record of classical music.
2. Making fun of Phi's weight.
3. Making the moves on Hillary
4. Setting Will up with his bossy sister.
5. Selling Will a car without insurance.
6. Thrown out at Will's request.
7. Trying to give Aunt Vivian a stolen baby pillow.
8. Jeffrey throws him out at Hillary's request.
9. Thrown out by Aunt Vivian at the thought of a naked woman inside the house.
10. Giving Uncle Phil his late grandmother's false teeth.

Most Recent Scores
Today : dee1304: 2/10
Today : Guest 76: 1/10
Today : Guest 72: 0/10
Today : Rizeeve: 10/10
Today : lethisen250582: 10/10
Today : psnz: 8/10
Today : GoodVibe: 3/10
Today : GoodwinPD: 10/10
Today : bernie73: 1/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Back spinning Uncle Phil's record of classical music.

Answer: Bang the Drum, Ashley

In his introductory episode, Jazz establishes a running gag that is prevalent throughout the rest of the show. Jazz backspins Uncle Phil's favorite record when Will asks him to turn up the volume and Phil doesn't take kindly to it
2. Making fun of Phi's weight.

Answer: Def Poet's Society

After Will tells Uncle Phil that he joined the poetry club, Phil asks Will which girl he has a crush on. Jazz then says, "Man, I'm starving. When do we eat here?" Phil replies, "We eat here later. You eat here never." Jazz then pokes Phil's tummy and says, "Looks like you eat here often." Needless to say, Phil doesn't take kindly to this.
3. Making the moves on Hillary

Answer: Kiss My Butler

After an unsuccessful endeavour at the mall to attract girls, Hillary remarks on how Jazz repels them instead of attracting them. He then gets too close to Hillary, and Uncle Phil throws Jazz out at Hillary's request.
4. Setting Will up with his bossy sister.

Answer: It Had to be You

After Will's date with Janet doesn't go well, he and Jazz get into an argument about how bossy Janet is. Jazz says, "I had to pawn her off on some sucker." Will wastes no time throwing him out.
5. Selling Will a car without insurance.

Answer: Cased Up

There are actually two scenes where Jazz gets thrown out. This is the second scene where he replies, "I resent that," after Uncle Phil asks, "What kind of idiot would sell a car without insurance?" He technically gets thrown inside because he's already outside.
6. Thrown out at Will's request.

Answer: Here Comes the Judge

After Jazz gets Will arrested for $2000 worth of unpaid parking tickets because Will is moving away, the two initially break up, but eventually mend their relationship. As they're about to hang out at the mall, Will throws out Jazz for old times' sake.
7. Trying to give Aunt Vivian a stolen baby pillow.

Answer: Where There's a Will, There's a Way: Part 1

When Jazz gives Vivian the pillow, Will sees that it has the name "Wendy Beth" on it. After Jazz compares it to having a person's picture in a wallet when they buy it, Will realizes Jazz stole it. Despite Jazz saying, "It's the thought that counts", Will throws him out and tosses the pillow with him.
8. Jeffrey throws him out at Hillary's request.

Answer: Working It Out

After Will tells Hillary that Uncle Phil's going to be gone for a week at the supermarket, Hillary calls Vivian to throw Jazz out, only for Will to tell her that she's with Phil. Jazz is then introduced to the Banks' butler, Jeffrey Butler, the hard way.
9. Thrown out by Aunt Vivian at the thought of a naked woman inside the house.

Answer: When You Hit Upon a Star

When Aunt Vivian tells Jazz that he's not bringing a naked woman into the house, he replies that she doesn't come in naked. Aunt Vivian then throws him out.
10. Giving Uncle Phil his late grandmother's false teeth.

Answer: I, Done: Part One

In the first half of the final episode, Jazz gives Uncle Phil his late grandmother's false teeth. Realizing that Jazz is making fun of Phil's age, he throws him out one last time.
Source: Author raidramon0

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
10/10/2025, Copyright 2025 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us