FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Laramie Stage Stop
Quiz about Laramie Stage Stop

"Laramie": "Stage Stop" Trivia Quiz


"Laramie" is a popular western that ran from 1959 to 1963. This is a quiz about the pilot episode "Stage Stop".

A multiple-choice quiz by Pel67. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television L-P
  8. »
  9. L

Author
Pel67
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
417,548
Updated
Aug 04 26
# Qns
10
Difficulty
New Game
Plays
7
Last 3 plays: Guest 173 (4/10), Guest 24 (2/10), lethisen250582 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who is 'The scourge of the West, notorious outlaw, road agent, and a cold blooded murderer'? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of the judge who is coming to try the case of one of Bud Carlin's confederates? Hint


Question 3 of 10
3. What is Jess Harper doing the first time he meets Slim Sherman? Hint


Question 4 of 10
4. Who is Jess looking for? Hint


Question 5 of 10
5. What is in Andy's menagerie? Hint


Question 6 of 10
6. How much money does Andy have? Hint


Question 7 of 10
7. Where is the rendezvous spot where Bud Carlin will meet up with the rest of his crew? Hint


Question 8 of 10
8. How does Bud Carlin help his confederate escape? Hint


Question 9 of 10
9. What song does Pete Morgan sing? Hint


Question 10 of 10
10. How does Pete Morgan die? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 173: 4/10
Today : Guest 24: 2/10
Today : lethisen250582: 10/10
Today : LancYorkYank: 6/10
Today : bernie73: 6/10
Today : kstyle53: 10/10
Today : Kabdanis: 8/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is 'The scourge of the West, notorious outlaw, road agent, and a cold blooded murderer'?

Answer: Bud Carlin

Dan Duryea, who played Bud Carlin, guest-starred in a number of westerns in the great era of TV westerns. He was seen 3 times in "Laramie", 3 times in "Rawhide", and a whopping 7 times in "Wagon Train"!
2. What is the name of the judge who is coming to try the case of one of Bud Carlin's confederates?

Answer: Thomas Wilkens

Judge Henry Garth is from "The Virginian." Judge Judy is a TV personality. Judge Dredd is a comic book character.
3. What is Jess Harper doing the first time he meets Slim Sherman?

Answer: Getting a crick in his neck

Jess offers to pay Slim for the use of his water and for looking at some birds.
4. Who is Jess looking for?

Answer: Pete Morgan

Pete Morgan stole $100 of Jess's poker winnings.
5. What is in Andy's menagerie?

Answer: All of these

The character of Andy was written off in the second season. We can only assume that Andy grew up to be an animal doctor.
6. How much money does Andy have?

Answer: $8

In addition to his $8, Andy had his father's gold watch and his mother's wedding ring.
7. Where is the rendezvous spot where Bud Carlin will meet up with the rest of his crew?

Answer: Baxter Ridge

Jess overhears where the rendezvous was to take place and takes a shortcut there in order to help ambush the bad guys.
8. How does Bud Carlin help his confederate escape?

Answer: Dressing in the judge's coat and hat

Despite Carlin being much taller than the judge, his disguise works well enough to get his confederate out of town.
9. What song does Pete Morgan sing?

Answer: Open Up Them Pearly Gates

Apparently, Pete Morgan only knows the first two lines of this song as that is all we ever hear.
10. How does Pete Morgan die?

Answer: Falls off a cliff

After getting shot in the shoulder by Jess, Pete Morgan takes a wrong step.
Source: Author Pel67

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
8/4/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us