FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Barrymore Drew Quizzes, Trivia and Puzzles
Barrymore Drew Quizzes, Trivia

Drew Barrymore Trivia

Drew Barrymore Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities A-B

Fun Trivia
7 Drew Barrymore quizzes and 65 Drew Barrymore trivia questions.
1.
  The Life of Drew Barrymore   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz will contain questions relating to both her personal and professional life.
Average, 10 Qns, lout62001, Jan 06 16
Average
lout62001 gold member
1915 plays
2.
  Drew Barrymore    
Multiple Choice
 10 Qns
How well do you know the wild child, Drew Barrymore?
Tough, 10 Qns, joopie, Sep 14 10
Tough
joopie
8013 plays
3.
  All About Drew Barrymore    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is entirely about the actress, Drew Barrymore. It is a part of my celebrity quiz series. Enjoy!
Tough, 10 Qns, pinkblush2, Sep 27 13
Tough
pinkblush2
3899 plays
4.
  For True Drew Barrymore Fans    
Multiple Choice
 5 Qns
This brief quiz will not only test your knowledge of Drew Barrymore movies, but it will also test your celebrity knowledge of Ms. Barrymore.
Average, 5 Qns, mrbondskin, Aug 17 10
Average
mrbondskin
9069 plays
5.
  Don't Mess With Drew!    
Multiple Choice
 10 Qns
How much do you know about Drew Barrymore? Well, while she isn't one of my favorite actresses, she still comes through with good performances in most of her films. Good luck and have fun!
Difficult, 10 Qns, sprinkles, Dec 20 15
Difficult
sprinkles
5995 plays
6.
  Life and Times of Drew Barrymore    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz will test your knowledge of my all time favorite actress Drew Barrymore. So challenge your memory bank and enjoy.
Tough, 10 Qns, BrairRose21, Sep 27 13
Tough
BrairRose21
3755 plays
7.
  Drew, This is for You    
Multiple Choice
 10 Qns
Think you are a die hard Drew fan? Take the quiz and we'll see.
Tough, 10 Qns, Jerusha, Dec 06 15
Tough
Jerusha
3296 plays
trivia question Quick Question
What is the name of Drew's production company?

From Quiz "Life and Times of Drew Barrymore"




Related Topics
  Barrymore, Drew [Movies] (2 quizzes)


Drew Barrymore Trivia Questions

1. In which year was Drew Barrymore born?

From Quiz
The Life of Drew Barrymore

Answer: 1975

Drew was born in Culver City, California. She is part of the multi-generational Barrymore family of American actors. Her father was of English/Irish background and her mother was Hungarian. Drew's first gig was in a dog food commercial when she was only 11 months old and at the age of two, she appeared in her first television movie.

2. What is Drew's middle name?

From Quiz Life and Times of Drew Barrymore

Answer: Blythe

Her middle name is Blythe the other three are names of some of her characters. Danielle fro "Ever After" (1998), Sally from "Home Fries" (1998), and Dylan from "Charlie's Angels" (2000).

3. How tall is Drew?

From Quiz Drew, This is for You

Answer: 5ft 4in

4. What month was Drew born in?

From Quiz All About Drew Barrymore

Answer: February

Drew was born on February 22nd, 1975 in Culver City, California.

5. What is the name of Drew's autobiography which she wrote in 1989, at age 14?

From Quiz Drew Barrymore

Answer: "Little Girl Lost"

Published in 1990, this book talked about her life experiences growing up as a child actor & later getting sober in rehab.

6. What is the name of Drew Barrymore's natural mother?

From Quiz For True Drew Barrymore Fans

Answer: Jaid

Her full name is Illdyko Jaid Barrymore. Jaid, and her more famous daughter, have had their ups and downs. Jaid was Drew's manager during the early years, even appearing in Drew Barrymore's vehicle, 'Doppelganger'.

7. Along with producing 'Charlie's Angels' and 'Donnie Darko', which film marked her producing debut?

From Quiz Don't Mess With Drew!

Answer: 'Never Been Kissed'

She was the executive producer of this 1999 film in which she also played the lead character.

8. At the age of seven Drew Barrymore shot to stardom with the release of this movie. Which movie was this?

From Quiz The Life of Drew Barrymore

Answer: E.T. the Extraterrestrial

This Steven Spielberg masterpiece was released in 1982. The movie was about a friendly alien who was stranded on Earth. Drew portrayed the adorable Gertie, whose brother befriended the alien. Gertie's brother and friends helped the alien return home, while hiding it from the government. Following this movie, Drew became one of the top child actors in Hollywood. Many people referred to her as the modern-day Shirley Temple.

9. What is the name of her first husband?

From Quiz Life and Times of Drew Barrymore

Answer: Jeremy Thomas

She married Jeremy Thomas in March 1994, at only 19 years old, and they were divorced in August 1994.

10. How old was Drew when she appeared in her first t.v. commercial?

From Quiz Drew, This is for You

Answer: Less than a year old

Before her first birthday, she appeared in her first t.v. commercial.

11. What is Drew's middle name?

From Quiz All About Drew Barrymore

Answer: Blythe

Drew Blythe Barrymore was born to John Drew and Jaid Barrymore. Some sources give her name as Drew Blyth Barrymore.

12. Dylan Sanders was her character name in which of Drew Barrymore's movies?

From Quiz For True Drew Barrymore Fans

Answer: Charlie's Angels

She starred with Lucy Liu and Cameron Diaz in this 2000 action flick.

13. What was the name of the character she played in her very first film/tv role?

From Quiz Don't Mess With Drew!

Answer: Bobby Graham

This was an uncredited role as a baby in 'Suddenly, Love' (1978). Bogart was in 'Bogie', Jessup was in 'Altered States', and Piper was in the horrific 'Babes in Toyland'.

14. In her early teens, Drew Barrymore was rebellious and plunged herself into substance abuse, resulting in a suicide attempt and numerous stints in rehab. She would later write a book about these experiences. What is the title of her autobiography?

From Quiz The Life of Drew Barrymore

Answer: Little Girl Lost

This book was published in 1991, shortly after she was rehabilitated. It details Drew's experiences with addiction and the steps of her recovery process. The story shows how difficult it is to deal with family problems. The book is a guideline to those with similar issues.

15. What was the name of her charcter on E.T.?

From Quiz Life and Times of Drew Barrymore

Answer: Gertie

This was Drew's second major motion picture and it made her name very well know. Her first was "Altered States" in 1980.

16. On what date in 1994 did Drew and Jeremy Thomas get their divorce?

From Quiz Drew, This is for You

Answer: April 28th

Drew and Jeremy were married March 20th, 1994, and were then divorced April 28th, 1994.

17. What was Drew's debut movie that wasn't made for television?

From Quiz All About Drew Barrymore

Answer: Altered States

"Altered States" was released in 1980 and played a character named "Margaret Jessup". Drew was five years old.

18. Drew is godmother to which famous rocker's child?

From Quiz Drew Barrymore

Answer: Courtney Love

Frances Bean is daughter to Courtney Love & the late Nirvana front man, Kurt Cobain.

19. What character(s) did she lend her voice to in the 1998 series, 'Hercules'?

From Quiz Don't Mess With Drew!

Answer: Atalanta - Ariadne

These other characters were performed by Kathie Lee Gifford, Georgia Engel, Jane Curtin, and Tia Carrere.

20. In 1995, Drew Barrymore made an appearance on a late-night talk show. During the interview she flashed the host in recognition of his birthday. Which talk show host am I referring to?

From Quiz The Life of Drew Barrymore

Answer: David Letterman

During her late teens Drew had a penchant for showing off her body. In addition to the Letterman incident, she also posed for "Playboy". Steven Spielberg would later chastise her for her nudity and suggest that she cover up.

21. Who was Drew named after?

From Quiz Life and Times of Drew Barrymore

Answer: her father

She was named after her father John Drew Barrymore.

22. How many tattoos did Drew have in the late 1990s and early 2000s?

From Quiz Drew, This is for You

Answer: 6

A cross on her right ankle; a blue moon on her right big toe; a butterfly below her naval; a daisy on her inner left hip; on the middle of her back she has a cross held by an angel with a bar blocking out the name "JAIMIE" (ex-boyfriend); on her lower right back she has an angel with a cross bearing the name of her mother "JAID."

23. Which movie star gave Drew her first real-life kiss?

From Quiz Drew Barrymore

Answer: Breckin Meyer

Brekin, star of TV's "Inside Schwartz", was Drew's first boyfriend & first kiss.

24. When Drew received a Golden Globes nomination in 1993 for 'Guncrazy' it was her _________ nomination?

From Quiz Don't Mess With Drew!

Answer: 2nd

Barrymore was nominated in 1993 for 'Guncrazy' and previously in 1985 for 'Irreconcilable Differences'. She didn't win either one.

25. What is the name of Drew Barrymore's production company?

From Quiz The Life of Drew Barrymore

Answer: Flower Films

Drew formed her production company in 1995 with her business partner. The company became a success with films such as "Never Been Kissed" (1999) and "Charlie's Angels" (2000). Flower Films has gone on to produce many movies since inception.

26. What is the name of the actor from "Beverly Hills, 90210" that Drew was briefly engaged to?

From Quiz Drew, This is for You

Answer: Jamie Walters

Jamie played Ray Pruit on "Beverly Hills, 90210".

27. Who is Drew's godfather?

From Quiz All About Drew Barrymore

Answer: Steven Spielberg & Spielberg

When Drew appeared in "Playboy", Steven sent her a blanket with the words "Cover Yourself Up" on it. He also had his staff alter a copy of "Playboy" so it looked like Drew was wearing clothes in all of the pictures.

28. Drew's first job in showbiz was a commercial, at what age?

From Quiz Drew Barrymore

Answer: 11 months

It was a commercial for "Puppy Choice" dog food.

29. What is Drew Barrymore's nickname among her friends?

From Quiz For True Drew Barrymore Fans

Answer: Daisy

As much as this girl has been through, she deserves this genteel nickname. Her film production company even reflects the Flower motif.

30. Drew was credited as Lena, the cashier, in which film?

From Quiz Don't Mess With Drew!

Answer: 'Wishful Thinking'

'Wishful Thinking' was a 1997 film.

This is category 13802
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.