FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Foxworthy Jeff Quizzes, Trivia and Puzzles
Foxworthy Jeff Quizzes, Trivia

Jeff Foxworthy Trivia

Jeff Foxworthy Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities E-G

Fun Trivia
3 Jeff Foxworthy quizzes and 40 Jeff Foxworthy trivia questions.
1.
  Jeff Foxworthy: "You Might Be A Redneck If ..."    
Multiple Choice
 15 Qns
These questions will be from Jeff Foxworthy's "You Might Be A Redneck If ..." album, recorded in 1993. Have fun!
Tough, 15 Qns, bcsluh00, Jul 25 05
Tough
bcsluh00
4352 plays
2.
  Jeff Foxworthy: "Games Rednecks Play"    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is over Jeff's 1995 album "Games Rednecks Play". It's more questions about the weird things that have happened in his life.
Average, 10 Qns, bcsluh00, Jun 18 22
Average
bcsluh00
Jun 18 22
3410 plays
3.
  Jeff Foxworthy: "Sold Out"   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
Jeff Foxworthy is one of the funniest comedians ever! This quiz is on some of his earliest material, when he had just started as a stand-up comedian. Most of the questions will be just filling in a word or phrase from some parts of his routine.
Tough, 15 Qns, bcsluh00, Feb 10 19
Tough
bcsluh00
Feb 10 19
2039 plays

Jeff Foxworthy Trivia Questions

1. What is Jeff's favorite catalog?

From Quiz
Jeff Foxworthy: "Games Rednecks Play"

Answer: Victoria's Secret

"We never got anything like that when we were growing up and needed it. All we ever got was the Sears catalog. Had those old high-waisted granny panties and those bras you could measure first downs with."

2. At the beginning of the concert, he says, "It's good to be back in _____ again!"

From Quiz Jeff Foxworthy: "You Might Be A Redneck If ..."

Answer: Texas

"Back here where people talk normal, I like that."

3. Jeff's album "Sold Out" was recorded at a comedy club in his hometown. What city was that?

From Quiz Jeff Foxworthy: "Sold Out"

Answer: Atlanta, Georgia

He was born in Hapeville, Georgia, a suburb of Atlanta.

4. What did Jeff think would become a disaster for the city of Atlanta?

From Quiz Jeff Foxworthy: "Games Rednecks Play"

Answer: hosting the Summer Olympics

"All I could think was, the Olympics in Georgia, God, you know we're gonna screw that up. I guarantee you, when they let those doves go at the opening ceremony, there will be guys out in the parking lot with shotguns."

5. Jeff is most famous for his "You Might Be A Redneck" jokes. Let's see if you know this one. "If your mother keeps a spit cup on the ____ , you might be a redneck."

From Quiz Jeff Foxworthy: "Sold Out"

Answer: ironing board

It's funny, but this joke has never made any sense to me.

6. Jeff believes that one way in which Southerners look bad is because of fishing shows. When imitating a fishing show, he gives what piece of advice concerning beer cans on a fishing trip?

From Quiz Jeff Foxworthy: "Games Rednecks Play"

Answer: fill them up with water and let them sink to the bottom

It's his way of saying that conservation is everyone's responsibility.

7. Here's a funny redneck joke: "If you've been on television more than 5 times describing _____________ , you might be a redneck."

From Quiz Jeff Foxworthy: "You Might Be A Redneck If ..."

Answer: what the tornado sounded like

It always seems like there's someone who says, "It was like a freight train rolling through town!", doesn't it?

8. "The designated driver program is not the world's most desirable job. But if you ever get talked into doing it, have fun with the group. Like at the end of the night, _____ !"

From Quiz Jeff Foxworthy: "Sold Out"

Answer: drop 'em off at the wrong house

"Preferably in their boss's front yard or something."

9. One of the weirdest experiences of his life is when he took several extended family members on a vacation to where?

From Quiz Jeff Foxworthy: "Games Rednecks Play"

Answer: Hawaii

"I cashed in all my frequent flyer miles and took everyone in my family to Hawaii. 13 people thinking this would be the vacation of a lifetime; it ended up being 'The Clampetts Go To Maui'."

10. Jeff tells everyone that the shortest time a woman spends in the hospital after giving birth, if nothing goes wrong, is how long?

From Quiz Jeff Foxworthy: "You Might Be A Redneck If ..."

Answer: 6 hours

"It takes longer than that to make chili in the Crock Pot! That is a tough woman: 'Unnnnngh,[POP!] Whooooo! Grab the kid, Randy, I got wash to do. Let's go!'"

11. Jeff tells a story of how when his parents went out of town, he threw a party at his house and a cremated relative was knocked off the mantle and onto the floor, where she was vacuumed up. What relative was that?

From Quiz Jeff Foxworthy: "Sold Out"

Answer: great aunt

"Now Mom goes over there and talks to her, gets all sentimental. I don't have the heart to tell her I had to smoke a carton of Marlboros just to get her back up there."

12. Jeff talks about the bad experiences the Foxworthy family has had with pets. They've had everything from dogs to cats to hamsters. What annoys him about cats?

From Quiz Jeff Foxworthy: "Games Rednecks Play"

Answer: they throw up only at nighttime

"I always thought cats were supposed to be finicky eaters; these cats we have now will eat anything. They can't keep most of it down, but they will eat anything. And do you ever notice: Cats don't throw up in the daytime. They wait 'til you get in bed, about 2 minutes before you fall asleep, you can hear 'em somewhere in the house going, [imitating cat throwing up]. 'Remind me to put my slippers on in the morning, would you?'"

13. "Single people throw the best parties 'cause they don't have to worry about their furniture getting messed up. Their friends can destroy everything they own, they're out ____________ "

From Quiz Jeff Foxworthy: "You Might Be A Redneck If ..."

Answer: $15

Single people may be cheap, but we're not that cheap.

14. Here's another redneck joke. "If you've ever worn a tube top to a _____ , you might be a redneck."

From Quiz Jeff Foxworthy: "Sold Out"

Answer: wedding

Pretty tacky, isn't it?

15. Mrs. Foxworthy is worried about their ability to conceive, so the two of them go to a fertility clinic. What embarrassing thing happens to Jeff when he goes?

From Quiz Jeff Foxworthy: "Games Rednecks Play"

Answer: he releases something into the cup, but it's not urine

"So I went back into the room and did what I was supposed to do. Then I waited a few minutes 'cause I didn't want to look like a circus freak when I came back out. I came out, I handed the nurse the cup, and she said, 'We don't do that here; we just needed a urine sample!' I have never been that embarrassed in my entire life. And my wife told everybody. My own mother's saying, 'Heard what you did in the cup!'"

16. According to his theory of how single people throw the best parties, who comes out of their clothes before the night is over?

From Quiz Jeff Foxworthy: "You Might Be A Redneck If ..."

Answer: the woman dancing by herself way too early in the evening

"It's only 7:15, Peggy's dancin' by herself, that shirt's comin' off tonight, I guarantee it!"

17. "Men just don't care about our appearance. We don't. You never see a guy picking up his buddy at 5:30 in the morning to go fishing and say, 'Bill, you ain't gonna wear that shirt with them shoes, are you? It's ________ , for crying out loud!' "

From Quiz Jeff Foxworthy: "Sold Out"

Answer: after Labor Day

Same way with me. I just wear whatever I feel like at any time of year.

18. When Jeff was in high school, what did he like to do most with his friends?

From Quiz Jeff Foxworthy: "Games Rednecks Play"

Answer: drive around mooning people

"When I was in high school, a drive-by shooting meant someone had their rear end hanging out a car window. [crowd cheers] Got a few mooners in the crowd. Were you good? I was all-state my senior year."

19. Jeff tells the story of how he and his wife stayed at his mom's house when he went to his brother's wedding. What strange thing happens while he is there?

From Quiz Jeff Foxworthy: "You Might Be A Redneck If ..."

Answer: he sees his grandma naked

"I thought it was God getting even with me for all the times I tried to see women naked. God finally had enough and said, 'Hey Jeff, you want to see naked women, huh? Here's your grandma!'"

20. "I know women will stand outside the dressing room and ask other women what they think about the clothes they just tried on. Men never do this. 'Hey Ralph, is this too seductive?' 'Oh, no, Jim, and the ________ makes your eyes dance, get it!' "

From Quiz Jeff Foxworthy: "Sold Out"

Answer: green

I like green, but it's not because it brings out my eyes.

21. This quiz wouldn't be complete without a redneck joke.
"If you refer to your___________ as 'dual air bags', you might be a redneck."

From Quiz Jeff Foxworthy: "Games Rednecks Play"

Answer: wife and mother-in-law

What does that mean, anyway?

22. Jeff also tells the story of when he and his wife drove all the way across the United States. According to him, what is a woman's job on a long trip in the car?

From Quiz Jeff Foxworthy: "You Might Be A Redneck If ..."

Answer: sleep and control the heat and air conditioning

"I'd try to sneak my window down, and she'd wake up and say, 'Roll that up, I'm cold!' I'm like, 'Why don't you hold a pan of muffins so we'll have something to eat when we get there?'"

23. "Do you ever have relatives who you see only once a year and you never talk to them? I have an Uncle Fred who the only thing I ever say to him is, 'Hey Fred, _________ ?' "

From Quiz Jeff Foxworthy: "You Might Be A Redneck If ..."

Answer: can you move your car so we can get out

"See you next Christmas, all right. And Happy New Year, too."

24. "I gotta be fair to my wife about driving 'cause she will volunteer to drive. The only problem is it's usually around mile ______ of a 500-mile trip."

From Quiz Jeff Foxworthy: "You Might Be A Redneck If ..."

Answer: 498

"She'll turn to me and ask, 'Hon, you want me to drive for a while?' I'll be like, 'Yeah, why don't I pull over in front of the driveway and let you kick it on in here, huh?'"

25. "Women send their friends Thinking Of You cards. Men never do this. What would they say? 'Walt: Yesterday I saw a(n) ________ in my driveway that reminded me of your head. Thinking Of You, Ned.'"

From Quiz Jeff Foxworthy: "You Might Be A Redneck If ..."

Answer: oil stain

"Doesn't quite hold up, does it?"

26. "I went to the family reunion and saw all the relatives like my Uncle Earl. It was a bad year for him. He lost his job as a cook at ________ because of his appearance."

From Quiz Jeff Foxworthy: "Sold Out"

Answer: Waffle House

"That's a bad image right there."

27. "Men are like little kids 'cause we never come home when we're supposed to. We'll tell our wives, 'Baby, we'll be back, 5:30, quarter 'till 6 at the latest.' Then we come rollin in, like, ______ "

From Quiz Jeff Foxworthy: "You Might Be A Redneck If ..."

Answer: February

I'll admit, I was like that when I was a kid. But I'm always on time now.

This is category 13929
Last Updated Jun 15 2024 5:49 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.