FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Thomas Jonathan Taylor Quizzes, Trivia and Puzzles
Thomas Jonathan Taylor Quizzes, Trivia

Jonathan Taylor Thomas Trivia

Jonathan Taylor Thomas Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities T-Z

Fun Trivia
3 quizzes and 30 trivia questions.
1.
  Jonathan Taylor Thomas    
Multiple Choice
 10 Qns
Jonathan Taylor Thomas is my favorite celebrity. I have decided to create a quiz for all the fans to enjoy.
Tough, 10 Qns, amyr2, Jan 13 07
Tough
amyr2
679 plays
2.
  Jonathan Taylor Thomas Part 1    
Multiple Choice
 10 Qns
I couldn't find any quizzes on my favourite actor Jonathan Taylor Thomas, so I thought one should be made. It's basically just about him and the movies he has starred in. It's probably really easy but have fun!
Tough, 10 Qns, hayley.the.great, Feb 25 06
Tough
hayley.the.great
1909 plays
3.
  Jonathan Taylor Thomas Part 2    
Multiple Choice
 10 Qns
This is my second quiz on Jonathan Taylor Thomas. I have had a few requests on making another, so I hope people like it. Have fun!
Difficult, 10 Qns, hayley.the.great, Jun 19 13
Difficult
hayley.the.great
1192 plays
trivia question Quick Question
What was the name of Jonathan's character in 'Man Of The House'?

From Quiz "Jonathan Taylor Thomas Part 1"





Jonathan Taylor Thomas Trivia Questions

1. How did Jonathan Taylor Thomas get his last name, Thomas?

From Quiz
Jonathan Taylor Thomas

Answer: From his brother

Jonathan had to change his last name from Weiss to Thomas because of another actor with the name Jonathan Weiss. He got his last name from his brother Joel Thomas Weiss.

2. What was Jonathan Taylor Thomas' character's name in 'Home Improvement'?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas Part 2

Answer: Randy

Jonathan plays 'Randy' the middle son. Unfortunately, Jonathan left the series and didn't appear in the 'Home Improvement' finale!

3. Where was Jonathan born?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas Part 1

Answer: Bethlehem PA

He actually moved to Sacramento in California at the age of 5.

4. What was the very first commercial Jonathan did?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas

Answer: Burger King

Jonathan and his family moved to Roseville, CA, in 1986. Jonathan was only eight when he did the commercial for Burger King.

5. In the movie 'Speedway Junky', he played a young hustler named Steven. Which actor or actress did not star in this movie with him?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas Part 2

Answer: Nathan West

I would recommend this movie! It's about a guy who leaves home in hopes of making it on the car racing circuit. He travels to North Carolina were he is introduced to gang lead by a young hustler (Jonathan Taylor Thomas) and gets a taste of the hard life these kids lead.

6. What is his older brother's first name?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas Part 1

Answer: Joel

Jonathan got his name by using his brother's middle name which is Thomas!

7. What team did Jonathan play for in the Seventh Annual Mtv Rock-N-Jock Basketball Jam?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas

Answer: Violators

In 1997, Jonathan played basketball for the Seventh Annual Mtv Rock-N-Jock Basketball Jam. Shaquille O'Neal was the coach for the Violators. Jonathan also played on the same team for the Fifth Annual Mtv Rock-N-Jock Basketbell Jam in 1995.

8. In the fall of 2000, at which university did Jonathan become a freshman?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas Part 2

Answer: Harvard & Harvard University & harvard

Jonathan was accepted into many universities, of course, who would turn down Harvard?

9. What was the name of Jonathan's character in 'Man Of The House'?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas Part 1

Answer: Ben Archer

He also starred in this with Chevy Chase and Farrah Fawcett.

10. What is the name of the Christmas movie Jonathan starred in?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas

Answer: I'll Be Home For Christmas

Jonathan played Jake Wilkinson in the holiday movie, "I'll Be Home For Christmas"( 1998). In the movie, Jake is a college student, who runs into many different obstacles while trying to make it home by 6:00pm on Christmas Eve, so that he can get a Porsche.

11. He is an avid animal lover. What is the name of his dog?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas Part 2

Answer: McCormick

Simba and Samantha are the names of his two cats.

12. Did Jonathan appear in the series finale of 'Home Improvement'?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas Part 1

Answer: No & no

Unfortunately no he wasn't. The whole thing didn't seem complete without him!

13. When is Jonathan's birthday?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas

Answer: September 8, 1981

Jonathan was born in Bethlehem, Pennsylvania, on September 8, 1981. His star sign is a Virgo.

14. In 1991, Jonathan and his family moved away from Sacremento and moved to another city in California. Which city was this?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas Part 2

Answer: Los Angeles

I believe that's where he is at the moment. Here he got his role in 'Home Improvement'.

15. Jonathan started his acting at a local theater group. What is the name of the theater?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas

Answer: Chatauqua Theater

Jonathan played young Scrooge and Tiny Tim in the holiday play "Scrooge". The Chatauqua Theater is located in Sacramento, CA.

16. In 'I'll Be Home For Christmas' Jonathan's character Jake had to make it home for Christmas so he would get his dad's car. What car was it?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas Part 1

Answer: Porsche

Did he get the car? Watch it to find out!

17. What colleges did Jonathan attend?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas

Answer: Harvard University and University Of St. Andrews

Jonathan graduated high school in 2000. Before deciding which college to attend, he visited different colleges. He attended more than one college. The University of St. Andrews is located in Scotland. He majored in theater and history.

18. What is the name of his previous girlfriend?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas Part 2

Answer: Nikki Hale

He is no longer with Nikki and is now trying to concentrate on school, but I bet it won't be too long before he makes one lucky girl his new sweetheart!

19. When is Jon's birthday?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas Part 1

Answer: 8th September

He was born in 1981!

20. Who did Jonathan play in "Man Of The House"( 1995)?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas

Answer: Ben Archer

Jonathan played Ben Archer in "Man Of The House" (1995). In this movie Ben does not want his mother, played by Farrah Fawcett, to marry Jack Sturgess, who is played by Chevy Chase. Ben and Jack get along better by the end of the movie.

21. He was in the television series 'The Bradys'. What is the name of the character that he portrayed?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas Part 2

Answer: Kevin & Kevin Brady

This was in 1990.

22. What is his star sign?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas Part 1

Answer: Virgo

23. Jonathan played Marshall Stouffer in what movie?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas

Answer: Wild America

In "Wild America"(1997), Jonathan played Marshall Stouffer. Marshall has two older brothers in the movie. Scott Bairstow plays Marty Stouffer Jr., and Devon Sawa plays Mark Stouffer. The Stouffer Brothers, love animals. For the summer, they just go out everywhere filming wildlife.

24. What does he put on almost everything he eats?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas Part 2

Answer: Feta Cheese

Jonathan loves Feta cheese apparently!

25. What is the name of Jon's character in Common Ground?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas Part 1

Answer: Toby Anderson & Tobias Anderson

Stars JTT, Steven Weber and Mimi Rogers

26. What award did Jonathan win at the 1999 Nickelodeon Kids' Choice Awards?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas

Answer: Lifetime Achievement Award

Jonathan was the first to actor to win the Lifetime Achievement Award at the Nickelodeon Kids' Choice Awards in 1999. Rosie O'Donnell was the host that year. Jonathan has been a guest on The Rosie O'Donnell Show.

27. In which year did he receive the NATO 'Young Star Of The Year'?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas Part 2

Answer: 1996 & 96

Well done! I hope you enjoyed my quiz!

28. In 1994 Jon did the voice for the 'King of the Jungle' in which movie?

From Quiz Jonathan Taylor Thomas Part 1

Answer: The Lion King & the lion king

The voice behind the young lion cub 'Simba' was in fact Jonathan Taylor Thomas

This is category 13822
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.