FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Jonathan Taylor Thomas
Quiz about Jonathan Taylor Thomas

Jonathan Taylor Thomas Trivia Quiz


Jonathan Taylor Thomas is my favorite celebrity. I have decided to create a quiz for all the fans to enjoy.

A multiple-choice quiz by amyr2. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities T-Z
  8. »
  9. Jonathan Taylor Thomas

Author
amyr2
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
240,344
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
682
Last 3 plays: Guest 97 (10/10), Guest 174 (8/10), Guest 207 (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. How did Jonathan Taylor Thomas get his last name, Thomas? Hint


Question 2 of 10
2. What was the very first commercial Jonathan did? Hint


Question 3 of 10
3. What team did Jonathan play for in the Seventh Annual Mtv Rock-N-Jock Basketball Jam? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of the Christmas movie Jonathan starred in? Hint


Question 5 of 10
5. When is Jonathan's birthday? Hint


Question 6 of 10
6. Jonathan started his acting at a local theater group. What is the name of the theater? Hint


Question 7 of 10
7. What colleges did Jonathan attend? Hint


Question 8 of 10
8. Who did Jonathan play in "Man Of The House"( 1995)? Hint


Question 9 of 10
9. Jonathan played Marshall Stouffer in what movie? Hint


Question 10 of 10
10. What award did Jonathan win at the 1999 Nickelodeon Kids' Choice Awards? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 25 2024 : Guest 97: 10/10
Apr 21 2024 : Guest 174: 8/10
Apr 19 2024 : Guest 207: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How did Jonathan Taylor Thomas get his last name, Thomas?

Answer: From his brother

Jonathan had to change his last name from Weiss to Thomas because of another actor with the name Jonathan Weiss. He got his last name from his brother Joel Thomas Weiss.
2. What was the very first commercial Jonathan did?

Answer: Burger King

Jonathan and his family moved to Roseville, CA, in 1986. Jonathan was only eight when he did the commercial for Burger King.
3. What team did Jonathan play for in the Seventh Annual Mtv Rock-N-Jock Basketball Jam?

Answer: Violators

In 1997, Jonathan played basketball for the Seventh Annual Mtv Rock-N-Jock Basketball Jam. Shaquille O'Neal was the coach for the Violators. Jonathan also played on the same team for the Fifth Annual Mtv Rock-N-Jock Basketbell Jam in 1995.
4. What is the name of the Christmas movie Jonathan starred in?

Answer: I'll Be Home For Christmas

Jonathan played Jake Wilkinson in the holiday movie, "I'll Be Home For Christmas"( 1998). In the movie, Jake is a college student, who runs into many different obstacles while trying to make it home by 6:00pm on Christmas Eve, so that he can get a Porsche.
5. When is Jonathan's birthday?

Answer: September 8, 1981

Jonathan was born in Bethlehem, Pennsylvania, on September 8, 1981. His star sign is a Virgo.
6. Jonathan started his acting at a local theater group. What is the name of the theater?

Answer: Chatauqua Theater

Jonathan played young Scrooge and Tiny Tim in the holiday play "Scrooge". The Chatauqua Theater is located in Sacramento, CA.
7. What colleges did Jonathan attend?

Answer: Harvard University and University Of St. Andrews

Jonathan graduated high school in 2000. Before deciding which college to attend, he visited different colleges. He attended more than one college. The University of St. Andrews is located in Scotland. He majored in theater and history.
8. Who did Jonathan play in "Man Of The House"( 1995)?

Answer: Ben Archer

Jonathan played Ben Archer in "Man Of The House" (1995). In this movie Ben does not want his mother, played by Farrah Fawcett, to marry Jack Sturgess, who is played by Chevy Chase. Ben and Jack get along better by the end of the movie.
9. Jonathan played Marshall Stouffer in what movie?

Answer: Wild America

In "Wild America"(1997), Jonathan played Marshall Stouffer. Marshall has two older brothers in the movie. Scott Bairstow plays Marty Stouffer Jr., and Devon Sawa plays Mark Stouffer. The Stouffer Brothers, love animals. For the summer, they just go out everywhere filming wildlife.
10. What award did Jonathan win at the 1999 Nickelodeon Kids' Choice Awards?

Answer: Lifetime Achievement Award

Jonathan was the first to actor to win the Lifetime Achievement Award at the Nickelodeon Kids' Choice Awards in 1999. Rosie O'Donnell was the host that year. Jonathan has been a guest on The Rosie O'Donnell Show.
Source: Author amyr2

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us