FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Channing Tatum
Quiz about Channing Tatum

Channing Tatum Trivia Quiz


This is a quiz on one of the most gorgeous guys in show biz, Channing Tatum!

A multiple-choice quiz by URAbooger. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities T-Z

Author
URAbooger
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
239,175
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
1553
- -
Question 1 of 10
1. Channing played a rebel, who loved to dance, in which movie? Hint


Question 2 of 10
2. In "War of the Worlds" (2005) Channing played a boy in which scene? Hint


Question 3 of 10
3. Is Channing's birth name: Channing Bryan Issac Tatum Anderson?


Question 4 of 10
4. In what movie did Channing play the character of Nick? Hint


Question 5 of 10
5. When Channing was in ninth grade which type of school did he attend? Hint


Question 6 of 10
6. Channing was a model. Which agency did he not model for? Hint


Question 7 of 10
7. What was the name of Channing's character in "Supercross" (2005)? Hint


Question 8 of 10
8. Which of the following is NOT one of Channing's ethnic backgrounds? Hint


Question 9 of 10
9. When Channing was six he moved with his family from Alabama to which state? Hint


Question 10 of 10
10. Channing's big break was in which music video? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Channing played a rebel, who loved to dance, in which movie?

Answer: Step Up

In "Step Up" (2006) Channing played the role of Tyler Gage who was really good at hip-hop dancing. His character got in trouble and was sent to a ballet school to do community service work as a janitor. He met Nora, a privileged ballet dancer, who was in desperate need of a dance partner for her senior showcase. Nora was drawn to Tyler's dancing skills and sparks flew between them. Tyler realized he had just one chance to prove that he can step up to a life far better than he ever imagined.
2. In "War of the Worlds" (2005) Channing played a boy in which scene?

Answer: Church

Channing had a very small role in this movie. He played a boy in the church scene. "War of the Worlds" (2005) is about Ray Ferrier who lives in New Jersey. He lived away from his family and his life wasn't in order. Aliens arrived to destroy Earth and everyone in it. Ray came to the defense of his children and saved his town before it got completely destroyed.
3. Is Channing's birth name: Channing Bryan Issac Tatum Anderson?

Answer: No

Channing's birth name is Channing Matthew Tatum. His nickname is Chan. He was born on April 26, 1980 in a small town called Cullman just outside of Birmingham, Alabama. He lived there until the age of six.
4. In what movie did Channing play the character of Nick?

Answer: Havoc

Channing played Nick, who imitates the gangster lifestyles, in the movie "Havoc" (2005). The movie is about two girls who learn that actions have consequences. They were influenced by the gangster lifestyle and wanted to explore a life outside of their own. They met a drug dealer named Hector and realize how far out of their element they really are, when it may already be too late.
5. When Channing was in ninth grade which type of school did he attend?

Answer: military

In ninth grade he was sent to military school and while he was there he discovered his passion for football. He received a full athetic college scholarship to a school in West Virginia.
6. Channing was a model. Which agency did he not model for?

Answer: Calvin Klein

He modeled for Abercrombie & Fitch, Nautica, Gap, Aeropostale and Emporio Armani. He appeared in commercials for American Eagle, Pepsi, and Mountain Dew. He gave up modeling in 2002 and started acting.
7. What was the name of Channing's character in "Supercross" (2005)?

Answer: Rowdy

Channing played the role of Rowdy Sparks in "Supercross" (2005). Rowdy was a spoiled rich kid who wanted to be known as the Supercross champion and cheated all the way to obtain what he wanted. The movie is about two brothers who dream of becoming the world's greatest Supercross champions. KC Carlyle is a cautious rider and his younger brother Trip is a risk taker. KC got a corporate sponsored ride to stardom and that caused an argument between his brother, Trip. Trip got in an accident that threatened his career and KC realized that it would be better to put their differences aside to work together and win the Supercross championship.
8. Which of the following is NOT one of Channing's ethnic backgrounds?

Answer: German

Channing is part Native American, part Irish and part French.
9. When Channing was six he moved with his family from Alabama to which state?

Answer: Mississippi

Channing moved with his family, at the age of six, from Alabama to Mississippi. His family lived on a Bayou. He spent his summers with his grandparents in Alabama.
10. Channing's big break was in which music video?

Answer: She Bangs

Channing Tatum's big break was being cast in Ricky Martin's video for "She Bangs", where he was paid 400 dollars for a 7 day shoot. The video was shot in 2000.
Source: Author URAbooger

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us