FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Jonathan Taylor Thomas Part 2
Quiz about Jonathan Taylor Thomas Part 2

Jonathan Taylor Thomas Part 2 Trivia Quiz


This is my second quiz on Jonathan Taylor Thomas. I have had a few requests on making another, so I hope people like it. Have fun!

A multiple-choice quiz by hayley.the.great. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities T-Z
  8. »
  9. Jonathan Taylor Thomas

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
66,610
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
1195
Last 3 plays: Guest 97 (5/10), Guest 174 (2/10), Guest 207 (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. What was Jonathan Taylor Thomas' character's name in 'Home Improvement'? Hint


Question 2 of 10
2. In the movie 'Speedway Junky', he played a young hustler named Steven. Which actor or actress did not star in this movie with him? Hint


Question 3 of 10
3. In the fall of 2000, at which university did Jonathan become a freshman?

Answer: (_______ University)
Question 4 of 10
4. He is an avid animal lover. What is the name of his dog? Hint


Question 5 of 10
5. In 1991, Jonathan and his family moved away from Sacremento and moved to another city in California. Which city was this? Hint


Question 6 of 10
6. True or False: Jonathan is a vegetarian?

Answer: (True or False (T or F))
Question 7 of 10
7. What is the name of his previous girlfriend? Hint


Question 8 of 10
8. He was in the television series 'The Bradys'. What is the name of the character that he portrayed?

Answer: (You may use either the first name or you may you both, first and last name. Spelling is very importa)
Question 9 of 10
9. What does he put on almost everything he eats? Hint


Question 10 of 10
10. In which year did he receive the NATO 'Young Star Of The Year'?

Answer: (Only use the numbers that represent the year you are referring to.)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 28 2024 : Guest 97: 5/10
Apr 21 2024 : Guest 174: 2/10
Apr 19 2024 : Guest 207: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was Jonathan Taylor Thomas' character's name in 'Home Improvement'?

Answer: Randy

Jonathan plays 'Randy' the middle son. Unfortunately, Jonathan left the series and didn't appear in the 'Home Improvement' finale!
2. In the movie 'Speedway Junky', he played a young hustler named Steven. Which actor or actress did not star in this movie with him?

Answer: Nathan West

I would recommend this movie! It's about a guy who leaves home in hopes of making it on the car racing circuit. He travels to North Carolina were he is introduced to gang lead by a young hustler (Jonathan Taylor Thomas) and gets a taste of the hard life these kids lead.
3. In the fall of 2000, at which university did Jonathan become a freshman?

Answer: Harvard

Jonathan was accepted into many universities, of course, who would turn down Harvard?
4. He is an avid animal lover. What is the name of his dog?

Answer: McCormick

Simba and Samantha are the names of his two cats.
5. In 1991, Jonathan and his family moved away from Sacremento and moved to another city in California. Which city was this?

Answer: Los Angeles

I believe that's where he is at the moment. Here he got his role in 'Home Improvement'.
6. True or False: Jonathan is a vegetarian?

Answer: True

Jonathan is a vegetarian and has been since he was four years old.
7. What is the name of his previous girlfriend?

Answer: Nikki Hale

He is no longer with Nikki and is now trying to concentrate on school, but I bet it won't be too long before he makes one lucky girl his new sweetheart!
8. He was in the television series 'The Bradys'. What is the name of the character that he portrayed?

Answer: Kevin

This was in 1990.
9. What does he put on almost everything he eats?

Answer: Feta Cheese

Jonathan loves Feta cheese apparently!
10. In which year did he receive the NATO 'Young Star Of The Year'?

Answer: 1996

Well done! I hope you enjoyed my quiz!
Source: Author hayley.the.great

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us