FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about All About Vince Vaughn
Quiz about All About Vince Vaughn

All About Vince Vaughn Trivia Quiz


Hello, this is quiz about my favorite actor, Vince Vaughn. If you are a fan of his as well, then you should have no problems. Good luck!

A multiple-choice quiz by ana106. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities T-Z

Author
ana106
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
103,534
Updated
May 03 23
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
991
- -
Question 1 of 10
1. When and where was Vince Vaughn born? Hint


Question 2 of 10
2. For what film was Vince nominated for a 1999 Blockbuster Award for? Hint


Question 3 of 10
3. What is his middle name? Hint


Question 4 of 10
4. How many siblings does he have? Hint


Question 5 of 10
5. What was his Character's name in "Return To Paradise?" Hint


Question 6 of 10
6. What title did he hold in high school? Hint


Question 7 of 10
7. What film was his big screen debut? Hint


Question 8 of 10
8. What was his character's name in "Swingers" (1996)? Hint


Question 9 of 10
9. Who directed "Made"? Hint


Question 10 of 10
10. In what movie did he have a non-speaking cameo? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When and where was Vince Vaughn born?

Answer: March 28, 1970 in Minneapolis,Minesota

He is an Aries. His father grew up in Indiana, and Vince grew up in a suburb of Chicago.
2. For what film was Vince nominated for a 1999 Blockbuster Award for?

Answer: The Cell

He didn't win, but has stated that he was very excited for the nomination.
3. What is his middle name?

Answer: Anthony

His father's name is Vernon.
4. How many siblings does he have?

Answer: two, sisters

They all have double V names.
5. What was his Character's name in "Return To Paradise?"

Answer: Sherriff

His name was Clay in "The Locusts", his name was Taylor in "South Of Heaven, West Of Hell", and his name was Lester Long in "Clay Pigeons".
6. What title did he hold in high school?

Answer: Class President

He said that he was suprised that he won, because he wasn't very popular in high school. He went to Lake Forest high school in Lake Forest, Illinois and he was class president during his senior year which was school year 1987-1988
7. What film was his big screen debut?

Answer: Rudy

"Rudy" was released in 1993. He met his pal Jon Favreau on the set of this film. He had previously appeared in "For the Boys" (1991) in an uncredited role, as a cheering soldier in the crowd.
8. What was his character's name in "Swingers" (1996)?

Answer: Trent

He helped co-write "Swingers" with Jon Favreau.
9. Who directed "Made"?

Answer: Jon Favreau

Gus Van Sant directed Vince in the remake of "Psycho", Tarsem directed him in "The Cell", and Todd Philips directed him in "Old School"
10. In what movie did he have a non-speaking cameo?

Answer: Zoolander

Ben Stiller wrote, directed, and starred in "Zoolander", he and Vince Vaughn had previously worked together in the 1998 MTV Movie Awards for a skit that they improvised.
Source: Author ana106

This quiz was reviewed by FunTrivia editor JuniorTheJaws before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us