FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Wrestling Teams Quizzes, Trivia and Puzzles
Wrestling Teams Quizzes, Trivia

Wrestling Teams Trivia

Wrestling Teams Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Pro Wrestling

Fun Trivia
31 Wrestling Teams quizzes and 340 Wrestling Teams trivia questions.
1.
  The Vanishing Half   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
WWE's tag team division often offers amazing matches and iconic duos. Sometimes, though, teams split up and wrestlers continue on a solo path or join another team. This quiz is about some of them in WWE's modern era. Good luck!
Average, 10 Qns, Lpez, Jun 05 22
Average
Lpez
Jun 05 22
215 plays
2.
  The Brothers Of Destruction   great trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz is about the story of two brothers. Once enemies in the camp of the WWF, each of these men have left a terror of destruction in their paths. Now that they have joined forces, they are the future of the WWF. This is their story!
Average, 15 Qns, JuniorTheJaws, Nov 11 21
Average
JuniorTheJaws gold member
Nov 11 21
3240 plays
3.
  Wrestling Four Horsemen Trivia   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
In all of wrestling there have been many stables and factions but one of the all time best was "The Four Horsemen".
Tough, 10 Qns, jperrone, Nov 11 21
Tough
jperrone
Nov 11 21
963 plays
4.
  Name That Tag Team (WCW/WWE)   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I am going to name either a WCW or WWE Tag Team (era 1985-2001) and all you have to do is click on the answer that contains the correct members.
Average, 10 Qns, pootin, Nov 11 21
Average
pootin
Nov 11 21
2409 plays
5.
  Wrestling Factions with Only Three Wrestlers    
Multiple Choice
 15 Qns
Factions are a group of pro wrestlers who team together. Some of these factions had only three wrestlers. This quiz celebrates factions which contained only three wrestlers.
Average, 15 Qns, workisboring, Nov 11 21
Average
workisboring gold member
Nov 11 21
426 plays
6.
  Tag Teams of Wrestling    
Multiple Choice
 15 Qns
For years Tag Team Wrestling has played a very important role in the industry. This quiz will test your knowledge of some teams of the past, some might be easy others might be hard.
Average, 15 Qns, jperrone, Nov 11 21
Average
jperrone
Nov 11 21
373 plays
7.
  Legends of Wrestling Part 3: Tag Teams    
Multiple Choice
 10 Qns
Some wrestlers became popular with their tag team partner. You know the wrestler, but knew them better when they had their partner with them. Here's a quiz honoring wrestling's tag team legends.
Tough, 10 Qns, hatchet17, Nov 11 21
Tough
hatchet17
Nov 11 21
1799 plays
8.
  A Flair Family Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
"Nature Boy" Ric Flair is considered by many to be the greatest wrestler of all time. His daughter Charlotte is a very successful wrestler in the WWE. This is a quiz about the family. Have fun!
Average, 10 Qns, Bob9491, Nov 11 21
Average
Bob9491
Nov 11 21
142 plays
9.
  John's Icons of Wrestling: Rock 'N Roll Express    
Multiple Choice
 10 Qns
Here is a look into the careers of one of the most successful and imitated tag teams of all time-Ricky and Robert; The Rock 'N Roll Express.
Average, 10 Qns, rieker01, Apr 01 22
Average
rieker01 gold member
Apr 01 22
118 plays
10.
  Tag Teams of Wrestling Pt. II    
Multiple Choice
 15 Qns
For years Tag Team Wrestling has played a very important role in the industry. This quiz will test your knowledge of some teams of the past, some might be easy others might be hard.
Average, 15 Qns, jperrone, Nov 11 21
Average
jperrone
Nov 11 21
305 plays
trivia question Quick Question
Who were the members of "The Allied Powers" who wrestled together for most of 1995?

From Quiz "Name That Tag Team (WCW/WWE)"




11.
  The Tag Team Legends Known as Demolition    
Multiple Choice
 10 Qns
Demolition was a successful tag team in the WWE between 1987 and 1991. The original tag team members were named Ax and Smash. The team hailed from Parts Unknown. This quiz is about this scary yet dominant tag team.
Average, 10 Qns, workisboring, Nov 11 21
Average
workisboring gold member
Nov 11 21
261 plays
12.
  The Road Warriors    
Multiple Choice
 10 Qns
One of the greatest tag team ever and my personal favorite were Hawk and Animal: The Road Warriors. This quiz will test your knowledge of that legendary team.
Average, 10 Qns, jperrone, Nov 11 21
Average
jperrone
Nov 11 21
179 plays
13.
  Why Did My Tag Team Partner Leave Me?    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the separation of tag teams over the history of pro wrestling. These tag teams competed in the major wrestling organizations in the United States.
Average, 10 Qns, workisboring, Nov 11 21
Average
workisboring gold member
Nov 11 21
484 plays
14.
  Pro Wrestling: Stables and Factions    
Multiple Choice
 15 Qns
Many times a manager will refer to his collection of proteges by a specific moniker, like "The Heenan Family". Other times a group of wrestlers with common foes will form a faction, this quiz will test you on some of most popular stables and factions.
Average, 15 Qns, jperrone, Nov 11 21
Average
jperrone
Nov 11 21
319 plays
15.
  Tag Teams of Wrestling Pt. III    
Multiple Choice
 15 Qns
For years Tag Team Wrestling has played a very important role in the industry. This quiz will test your knowledge of some teams of the past, some might be easy others might be hard.
Average, 15 Qns, jperrone, Nov 11 21
Average
jperrone
Nov 11 21
306 plays
16.
  John's Icons of Wrestling: The Sheepherders    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz will focus on the men who made up the Sheepherders over the decades. I hope you enjoy my efforts.
Tough, 10 Qns, rieker01, Nov 11 21
Tough
rieker01 gold member
Nov 11 21
121 plays
17.
  John's Icons of Wrestling: Fabulous Freebirds    
Multiple Choice
 10 Qns
Welcome to my quiz on one of the most successful tag teams in wrestling history. This quiz will be on variants of the group as well. Good luck and enjoy it!
Average, 10 Qns, rieker01, Feb 15 22
Average
rieker01 gold member
Feb 15 22
122 plays
18.
  The New and Improved D-Generation X   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the new and improved D-Generation X. Think you know about this very unique tag team? Take this quiz to find out. Good luck.
Average, 10 Qns, wwefan18, Nov 11 21
Average
wwefan18
Nov 11 21
1445 plays
19.
  WWE - The Shield    
Multiple Choice
 10 Qns
Here's a quiz about one of the greatest factions in the PG era and arguably of all time. Just how much do you think you know about them?
Tough, 10 Qns, ftsma, Nov 11 21
Tough
ftsma
Nov 11 21
246 plays
20.
  The Midnight Express   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Questions spanning the career of "The Midnight Express". These questions for the most part are about the Bobby Eaton and Dennis Condrey version of the team. Hope you enjoy my efforts.
Average, 10 Qns, rieker01, Nov 11 21
Average
rieker01 gold member
Nov 11 21
156 plays
21.
  The Dudley Boyz - Welcome To Dudleyville   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about the WWE career of The Dudley Boyz (Bubba Ray & D-Von).
Average, 10 Qns, BigUncleChester, Nov 11 21
Average
BigUncleChester
Nov 11 21
356 plays
22.
  My Favorite Tag Teams of the 1980s    
Multiple Choice
 10 Qns
I have compiled a list of my favorite tag teams of all time. Good luck and have fun.
Tough, 10 Qns, rieker01, Nov 11 21
Tough
rieker01 gold member
Nov 11 21
419 plays
23.
  The Hart Foundation    
Multiple Choice
 10 Qns
One of the greatest tag teams ever were The Hart Foundation of Jim Neidhart and Bret Hart. This quiz will test your knowledge of "The Pink and Black Attack".
Tough, 10 Qns, jperrone, Nov 11 21
Tough
jperrone
Nov 11 21
173 plays
24.
  Old School Tag Teams    
Multiple Choice
 10 Qns
All the teams in this quiz competed before 1980. This is a true old school quiz! Good luck!
Tough, 10 Qns, ShazBot, Nov 11 21
Tough
ShazBot
Nov 11 21
3230 plays
25.
  WWE: The MNM    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on the MNM, a dominating team made up of Joey Mercury, Johnny Nitro, Melina, and Jillian. Good luck!
Average, 10 Qns, Wrestling Fan, Nov 11 21
Average
Wrestling Fan
Nov 11 21
1464 plays
26.
  Wrestling Tag Teams    
Multiple Choice
 10 Qns
Throughout wrestling history, tag teams have been a key part of any promotion. Now it's time to test your knowledge of them.
Average, 10 Qns, walkerliam, Nov 11 21
Average
walkerliam
Nov 11 21
377 plays
27.
  NWO for Life!    
Multiple Choice
 10 Qns
The nWo were the most awesome wrestling team. I hope they return and cause more destruction. Good luck!
Tough, 10 Qns, undisputed brock, Nov 11 21
Tough
undisputed brock
Nov 11 21
4276 plays
28.
  The Motor City Machine Guns    
Multiple Choice
 10 Qns
The Motor City Machine Guns - one of the most dynamic tag teams in the history of pro wrestling. They have achieved impressive accolades across the world. Find out how much you know about the MCMG - Made in Detroit.
Tough, 10 Qns, caocao14, Nov 11 21
Tough
caocao14
Nov 11 21
182 plays
29.
  Team eXtreme    
Multiple Choice
 10 Qns
Jeff Hardy, Matt Hardy and Lita make up Team eXtreme. This quiz is all about the most dominant intergender team ever!
Average, 10 Qns, eXtremegirl, Nov 11 21
Average
eXtremegirl
Nov 11 21
1104 plays
30.
  The Heart Throbs    
Multiple Choice
 10 Qns
How well do you know one of "Raw's" best tag teams? To have success on this quiz, you'll have to know the difference between the two. Good luck.
Tough, 10 Qns, Dead Man Inc, Nov 11 21
Tough
Dead Man Inc
Nov 11 21
380 plays
31.
  The Career of... The Acolytes    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz covers the career of the Acolytes, the tag team of Faarooq and Bradshaw that wrestled in the WWE from 1999 to 2004. (Please note, this quiz does not include the singles career of either Bradshaw (JBL) or Faarooq.)
Difficult, 10 Qns, Chris2K, Nov 11 21
Difficult
Chris2K
Nov 11 21
699 plays

Wrestling Teams Trivia Questions

1. Michael Hayes and Terry Gordy started teaming in Mid-South Championship Wrestling. Do you know who originally put the two together as a tag team?

From Quiz
John's Icons of Wrestling: Fabulous Freebirds

Answer: Bill Watts

"Cowboy" Bill Watts placed the two men together in 1979. Though initially intended only to be a two-person tag team, Bill Watts would add a third member to the team. Dale Hey, or as he is better known, Buddy "Jack" Roberts was added by Watts to enhance the team's wrestling ability. Bill was not as impressed with Michael's in-ring skills as his ability to cut a promo. Thus Roberts, a successful tag team wrestler, was brought in to help get the Freebirds over as a team. The decision proved to be a perfect one as the three wrestlers would hold a great many single and tag team titles during their tenure as a team. Before becoming the head of the Mid-South Wrestling and then the Universal Wrestling Federation, Bill was an accomplished wrestler himself. He would hold several regional titles including the NWA Florida Heavyweight Championship on three separate occasions.

2. Who initially paired the two young wrestlers up as a team?

From Quiz John's Icons of Wrestling: Rock 'N Roll Express

Answer: Jerry Lawler

Jerry "The King" Lawler was the head booker for Continental Wrestling Association Championship Wrestling. At the time, Jerry was looking to put together a team to rival the popularity of The Fabulous Ones. He put both men together and booked them with the gimmick of glam rockers. Ricky and Robert would capture the AWA Southern Tag Team Titles on two separate occasions. Continental Wrestling Association was affiliated with both the AWA and NWA. Jerry would defeat Kerry Von Erich in a highly controversial match to win the AWA World Heavyweight Championship. Jerry would report in interviews years later that Kerry was on a chemical substance at the time of their bout. Jerry had to carry Kerry during the bout just to make it look believable. An unfortunate casualty of Vince McMahon's strategy to monopolize the wrestling business. The promotion closed after their final show on December 6, 1989

3. Many tag teams change their names throughout their career. What moniker did Butch Miller and Luke Williams wrestle under before taking on the Sheepherders' name?

From Quiz John's Icons of Wrestling: The Sheepherders

Answer: The Kiwis

The Kiwis first started wrestling in NWA New Zealand in the latter part of the 1960s. The team was unable to capture the territories tag titles. Butch and Luke would move to Stampede Wrestling in Canada. The late Stu Hart operated the promotion. While in Stampede wrestling, they wrestled as The Kiwis, but their names were Sweet William and Nick Carter. They would win their first title while working for Stampede. The Kiwis would hold the Stampede International Tag Team Championships on two occasions. Their combined days as reigning champions was ten days shy of two hundred days.

4. Who was the original manager for the tag team Demolition?

From Quiz The Tag Team Legends Known as Demolition

Answer: Luscious Johnny V

Randy Colley and Bill Eadie made their television debut as the tag team Demolition on January 17, 1987. Colley played Smash while Eadie played Ax. The team wore black leather outfits and face paint. Luscious Johnny V served as their manager. Barry Darsow replaced Randy Colley as the Smash character on February 14, 1987. Later in 1987, Mister Fuji purchased the contracts of Demolition from Luscious Johnny V.

5. At which Pay Per View event did The Shield debut on the main roster?

From Quiz WWE - The Shield

Answer: Survivor Series

The Shield made their debut on the main roster at the 2012 Survivor Series when they attacked Ryback during the Triple Threat Match between him, John Cena, and CM Punk for the WWE Championship and did their triple powerbomb on him through an announcers table, then became CM Punk's enforcers for a while.

6. Which two former WWE Champions formed the team known as "The Power Trip"?

From Quiz Wrestling Tag Teams

Answer: Triple H and Steve Austin

Triple H and Steve Austin originally formed "The Power Trip" in 2001 to demolish The Rock, which they did successfully, and then went on to capture the WWF Tag Team Championship. However, the team was disbanded after Triple H tore his quad muscle.

7. The members of the Hart Foundation are actually related as Jim Neidhart is the real life brother in law to Bret Hart. Which of Bret's sisters did Neidhart marry?

From Quiz The Hart Foundation

Answer: Ellie Hart

In addition to being a world class wrestler and trainer the legendary Stu Hart was the patriarch of a family which consisted of twelve children. While competing for Stu in his Stampede promotion Jim Neidhart married Ellie the eldest daughter and the sixth child of Stu and wife Helen. In addition the late Davey Boy Smith married Hart daughter Diana and his longtime partner The Dynamite Kid was wed to the sister of Bret Hart's first wife Julie. Talk about keeping it in the family!

8. Growing up together in Minnesota, Mike Hegstrand (Hawk) and Joe Laurinaitis (Animal) were childhood friends and wrestling fans. What famous wrestling trainer trained them for the business?

From Quiz The Road Warriors

Answer: Eddie Sharkey

Mike Hegstrand and Joe Laurinaitis were childhood friends who after graduating from high school decided to work as bouncers in a local biker bar. It was there they met "The Trainer of Champions" the famous Eddie Sharkey. Sharkey who after a successful wrestling career of his own where he competed mainly in The AWA began training aspiring talents for the business. In addition to Hawk and Animal the list of Sharkey's other students include the likes of Rick Rude, Nikita Koloff, Barry Darsow, The Warlord and The Steiner Brothers. Not a bad resume, huh!

9. A popular gimmick in the 1980s was to take two young, handsome, athletic wrestlers and pair them as a duo. In 1983 the legendary Bill Watts paired two youngsters as a tag team that had some great success in the decade. Who was this team?

From Quiz Tag Teams of Wrestling Pt. III

Answer: The Fantastics

Young stars Tommy Rogers and Bobby Fulton were paired together by Bill Watts who dubbed the team "The Fantastics". Wearing top hats, neon colored vests and using ZZ Top's "Sharp Dressed Man" as their entrance theme they quickly became very popular. Before bouts Rogers and Fulton would walk around ringside shaking hands, giving high fives and even kissing the female fans. Competing in The UWF, WCCW and The NWA the duo won gold and had memorable feuds with The Midnight Express and The Sheepherders. In 1989 Rogers went solo and Fulton continued the team for several years with younger brother Jackie.

10. In April 1988, Barry Windham, a longtime fan favorite joined "The Horsemen" for the first time to the disgust of friends and fans. In order to cement his status Barry turned on one of his allies during a tag team match. Who was this?

From Quiz Wrestling Four Horsemen Trivia

Answer: Lex Luger

At the time Windham and Lex Luger were the reigning NWA Tag Team Champions having just won the belts one month prior at the very first "Clash of Champions". Flair and his cohorts had been courting Barry for some time and he chose the perfect time for his defection. By turning on Luger he allowed Tully Blanchard and Arn Anderson to regain the titles they had dropped at "The Clash".

11. Who were the members of "The American Males" who wrestled together from 1995-1996?

From Quiz Name That Tag Team (WCW/WWE)

Answer: Marcus Bagwell and Scotty Riggs

Even though their title reign was short lived, The American Males were one of WCW's most popular Tag Teams during their time together.

12. Who managed "The Hart Foundation" to their first WWF World Tag Team Titles?

From Quiz My Favorite Tag Teams of the 1980s

Answer: Jimmy Hart

The team was formed when Brett Hart joined the WWF. He was considered a "jobber" at first. He was given a "push" and teamed up with Jim Neidhart. The pair was managed by "The Mouth of the South" Jimmy Hart. "The Hart Foundation" quickly rose in the tag team ranks. They faced "The British Bulldogs" on February 7Th, 1987 and won the titles. This was always my favorite "heel" tag team. They were amazing in the ring and Jimmy's role on the outside made them excellent. They held the titles on two separate occasions.

13. In what territory did "Beautiful" Bobby Eaton and "Loverboy" Dennis Condrey first team up?

From Quiz The Midnight Express

Answer: Mid-South Wrestling

Bobby joined the Mid-South Wrestling territory and was paired up with Dennis Condrey. Bobby along with Dennis recreated the team of "The Midnight Express". Dennis had previously wrestled with Randy Rose and Norvell Austin as "The Midnight Express", but the team disbanded. Jim Cornette was the manager of the team. Before long Bobby and Dennis won the Mid-South Tag Team Championship from Magnum T.A. and Mr. Wrestling II.

14. Who are the Motor City Machine Guns?

From Quiz The Motor City Machine Guns

Answer: Alex Shelley & Chris Sabin

Shelley and Sabin formed MCMG in 2006 in Japan, and have competed in countless promotions.

15. What year did the Dudley Boyz make their WWE debut?

From Quiz The Dudley Boyz - Welcome To Dudleyville

Answer: 1999

The Dudley Boyz debuted on "Smackdown" after interfering in a Tag Team Elimination Match. They had previously worked for ECW between 1996 - 1999 where they won an incredible eight ECW World Tag Team Championships.

16. When D-Generation X reunited in 2006, who were the members?

From Quiz The New and Improved D-Generation X

Answer: Triple H and Shawn Michaels

In June 2006, D-Generation X returned to the WWE with the members being Triple H and Shawn Michaels. When Triple H tore his quadriceps muscle, Shawn Michaels teamed up with John Cena for the WWE World Tag Team Champions.

17. The Heart Throbs had their first match at "Backlash 2005". Who was their opponents?

From Quiz The Heart Throbs

Answer: William Regal and Tajiri

Regal and Tajiri issued an open challenge to any tag team for the World Tag Team Titles. The Heart Throbs accepted, but lost the match.

18. When did MNM debut in the WWE?

From Quiz WWE: The MNM

Answer: April, 2005

The MNM debuted by crashing "Carlito's Cabana", and attacking Rey Mysterio.

19. The Acolytes were formed in early January 1999 to become members of which new cult faction?

From Quiz The Career of... The Acolytes

Answer: Ministry of Darkness

I did say it was easy. Bradshaw and Faarooq had not teamed together previously before they joined the MoD, and no explanation was given as to why they were teaming together on-screen. We were left to presume that The Undertaker had brainwashed them to serve as his bodyguards.

20. The Nasty Boys got real popular at first in the early 90s. They first wrestled for Vince McMahon. Who did they defeat to win their first World Wrestling Federation Tag Team titles?

From Quiz Legends of Wrestling Part 3: Tag Teams

Answer: Hart Foundation

They defeated The Hart Foundation in their "Wrestlemania" debut in 1991. They used a biker's helmet to assist them in winning. They lost the belts to the Road Warriors that same year. They had many feuds in that company and took on anyone that wanted a fight. They went on to World Championship Wrestling and had some great brawls with Public Enemy and even Cactus Jack. They used disgusting moves to help win their matches. One that stands out, was the Pit Stop where one member of the Nasty Boys put their opponents face in to the other one's armpit.

21. Goldust was the last man to beat Scott Hall for the WWF Intercontinental Title. What year did he last beat him for the Intercontinental Title?

From Quiz NWO for Life!

Answer: 1996

He lost it at the 1996 WWF Pay Per View "Royal Rumble".

22. When Capt. Lou Albano was a wrestler, who was his tag team partner?

From Quiz Old School Tag Teams

Answer: Tony Altimore

They were U.S. Tag Team Champions in July 1967.

23. 'Once upon a time there was a happy family a mother, a father, and two young boys. The parents ran a funeral parlor, which employed a young man. What is the name of that man'?

From Quiz The Brothers Of Destruction

Answer: Paul Bearer

'The older of the two brothers returned home one day to find his house in flames. A horrific fire had torn through his home, taking the lives of his parents and his brother'.

24. Michael "P.S." Hayes was the leader and main mouthpiece of the group. What did the "P.S." stand for in Michael's name?

From Quiz John's Icons of Wrestling: Fabulous Freebirds

Answer: Purely Sexy

With his bleached blonde hair and his hairy chest, Michael was the brash leader of the Fabulous Freebirds. He would often strut to and around the ring. Michael would often brag about how good-looking he thought he was. His arrogant attitude would shine through when he would cut a promo for the tag team. Michael was one fierce competitor in the ring. He was not afraid to use illegal tactics to ensure a win for his brothers. Michael was born Michael Seitz on March 29, 1959. Besides the ring name Michael Hayes, he would also perform under the name Dok Hendrix where he would most notably manage The Hardy Boyz in the WWE.

25. After leaving Mid-Southern Championship Wrestling, the two went to Mid-South Wrestling. Whom did the duo feud with while in Mid-South?

From Quiz John's Icons of Wrestling: Rock 'N Roll Express

Answer: The Midnight Express

This in my opinion is the greatest wrestling rivalry of all time. The Rock 'N Roll Express were so over during this point in their career. By over I mean the fans absolutely adored them. In contrast, The Midnight Express, Bobby Eaton, and Dennis Condrey with Jim Cornette were top heels. The two teams would trade the titles back and forth on two separate occasions.

26. Ric's daughter Charlotte is a wrestling star in her own right. But what is Charlotte's real first name?

From Quiz A Flair Family Quiz

Answer: Ashley

The name "Charlotte" is an homage to the home base of the Flair family: Charlotte, North Carolina, which was also her birthplace. Her mother was Ric's second wife Elizabeth, aka Beth. In 2016 Charlotte was voted by the readers of Pro Wrestling Illustrated as "Woman of The Year" and "Top Female Wrestler of the Year". Charlotte's full real name is Ashley Elizabeth.

27. At the WWE's 1988 "Wrestlemania IV" event, Demolition won their first WWE World Tag Team championship. Which team did Demolition defeat to win the title?

From Quiz The Tag Team Legends Known as Demolition

Answer: Strike Force

At the WWE's 1988 "Wrestlemania IV" event, Demolition defeated Strike Force when Smash pinned Rick Martel. Ax had knocked out Martel with Mister Fuji's cane when the referee wasn't looking. Demolition began their 478 day reign as WWE World Tag Team champions with this victory.

28. Wrestling legends Pat Patterson and Gerald Brisco teamed together during the Attitude Era under what name?

From Quiz Wrestling Tag Teams

Answer: The Stooges

The Stooges were perhaps best known for being Vince McMahon's associates during his legendary feud with "Stone Cold" Steve Austin.

29. On August 25, 1984, The Road Warriors won the coveted AWA Tag Team Titles and began their path to superstar status. What duo did they defeat for the belts?

From Quiz The Road Warriors

Answer: Crusher Lisowski and Baron Von Raschke

In the summer of 1984 Paul Ellering brought his red hot duo of The Road Warriors to the AWA where they promptly won the promotions Tag Team Championship. The Warriors took the AWA and the wrestling world by storm and it wasn't before long that they were considered the measuring stick of tag teams. Hawk and Animal would hold the belts for thirteen months until they lost a controversial match against Jimmy Garvin and "Mr. Electricity" Steve Regal.

This is category 24245
Last Updated Jul 13 2024 5:50 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.