FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Kane Quizzes, Trivia and Puzzles
Kane Quizzes, Trivia

Kane Trivia

Kane Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Wrestling Personalities E-K

Fun Trivia
4 Kane quizzes and 35 Kane trivia questions.
1.
  The Ultimate Kane Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the greatest wrestler in the World Wrestling Federation. He is considered by most to be a freak, however, we all have seen Kane fall victim to the evil ways of some wrestlers. Take this quiz to see how much you think you know.
Difficult, 10 Qns, JuniorTheJaws, Nov 11 21
Difficult
JuniorTheJaws gold member
Nov 11 21
3090 plays
2.
  Kane    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about one of the biggest superstars in the WWE, the Big Red Machine, Kane.
Tough, 10 Qns, Led_Zep, Nov 11 21
Tough
Led_Zep
Nov 11 21
1863 plays
3.
  Hell, Fire, And Brimstone    
Multiple Choice
 10 Qns
The lights go dim, the music starts, and out walks the 7'2' monster. He walks slowly to the ring, and climbs in. Once inside the ring, he raises his arms, and the ring posts are set a flame. He then lowers his arms. He has arrived.
Difficult, 10 Qns, JuniorTheJaws, Nov 11 21
Difficult
JuniorTheJaws gold member
Nov 11 21
2198 plays
4.
  The Big Red Machine    
Multiple Choice
 5 Qns
This quiz is about 'The Big Red Machine'. He is so awesome. I hope that you enjoy taking this quiz. All information contained in this quiz is correct as of 2001.
Tough, 5 Qns, JuniorTheJaws, Nov 11 21
Tough
JuniorTheJaws gold member
Nov 11 21
3085 plays

Kane Trivia Questions

1. When did Kane make his debut in the WWE?

From Quiz
Kane

Answer: October 5, 1997

Kane debuted at the "Bad Blood" Pay Per View in 1997.

2. Which World Wrestling Federation program can Kane be seen on?

From Quiz The Ultimate Kane Quiz

Answer: Raw

Kane can be seen every Monday night on 'Raw'. Kane has proven over the years that he is a great athlete.

3. During WWF's 1997 Pay Per View event 'Bad Blood'. Kane interferred in The Undertaker's match. What was the name of the match?

From Quiz Hell, Fire, And Brimstone

Answer: Hell In The Cell Match

Kane's debut came at The Undertaker's expense. The Undertaker had a Hell In The Cell Match against HBK. Although Kane did not wrestle that night, he cost The Undertaker the match by ripping off the cage door and 'Tombstoning' The Undertaker. This allowed HBK to win the match.

4. What is Kane's real name?

From Quiz The Big Red Machine

Answer: Glenn Jacobs & Glen Jacobs

An interesting note on Kane, that I found while researching information about this fabulous wrestler, is that his real name is Glenn Jacobs.

5. Who did Kane attack upon his debut?

From Quiz Kane

Answer: Undertaker

The Undertaker was facing Shawn Michaels in a Hell In The Cell Match, and Kane tombstoned him.

6. On the March 25, 2002 episode of 'Raw', Kane interfered in which match?

From Quiz The Ultimate Kane Quiz

Answer: The Rock and Hulk Hogan vs. nWo

The Rock and Hulk Hogan were battling in the ring with the nWo, and it looked as if the nWo was going to have a victory. That victory was soon stalled when The Rock and Hulk Hogan, began to stomp the nWo down to the ground. Then with a quickness that is so unlike him, Kane flew to the ring and destroyed the nWo. Unfortunately, by Kane doing this, he cost The Rock and Hogan the match and the nWo won by disqualification.

7. At 1998's Pay Per View event 'No Way Out', who did Kane have a match against?

From Quiz Hell, Fire, And Brimstone

Answer: Vader

Kane won the match against Vader, via pinfall.

8. Who did Kane defeat to win the WWE Championship?

From Quiz Kane

Answer: Stone Cold Steve Austin

He defeated Steve Austin at the 1998 "King Of The Ring".

9. What is the draft pick number that Kane was chosen as for the show that he is on?

From Quiz The Ultimate Kane Quiz

Answer: 3

Kane was drafted by Flair in the number three position. Flair's first choice was The Undertaker. Is this a preclude of what is to come? Will the Brothers Of Destruction join forces once more?

10. During 1998's 'King Of The Ring', Kane wrestled in a First Blood Match. What WWF title was he after?

From Quiz Hell, Fire, And Brimstone

Answer: Heavyweight Championship & Heavyweight Title & Heavyweight & WWF Heavyweight Championship & WWF Heavyweight Title

Kane was in a match with 'Stone Cold' Steve Austin for the WWF Heavyweight Championship. 'Stone Cold' lost the belt when The Undertaker interfered in the match. Kane only held the title for one night. He lost the title the very next night on 'Raw is War', back to Austin.

11. How much does he weigh?

From Quiz The Big Red Machine

Answer: 326 lbs.

This information can easily be found in Kane's biography on the WWF website! :)

12. What kind of match did Kane win the WWE Championship in?

From Quiz Kane

Answer: First Blood Match

Although the cell was lowered during the match, Kane and Austin fought in a First Blood Match. Austin lost when Undertaker accidently hit him with a chair.

13. On the March 28, 2002 episode of 'Smackdown', what two wrestlers did Kane imitate while talking to them backstage?

From Quiz The Ultimate Kane Quiz

Answer: Hulk Hogan and The Rock

Kane met his partners for 'Smackdown' that night backstage. He imitated The Rock by saying: 'It doesn't matter what you say'. He perfectly imitated Hulk Hogan, by flexing his muscles and raising his hand to his right ear just like Hogan does. Then he said that they were going to beat the nWo for the millions and millions of Rock fans and for all the screaming 'Hulk-a-manics', and for the 17,000 screaming 'Kanenites'.

14. At 1999's Pay Per View 'Armageddon', Kane and X-Pac wrestled. What was the name of the match?

From Quiz Hell, Fire, And Brimstone

Answer: Steel Cage Match & Steel Cage

It was a Steel Cage Match. X-Pac really should have known better than to step into a cage with Kane. Kane is one man that you do not want to be stuck in a cage with. X-Pac took a bad licking, courtesy of Kane.

15. What is his finishing move?

From Quiz The Big Red Machine

Answer: The Chokeslam & chokeslam

Kane's finishing move can usually be seen during 'Raw is War', 'Smackdown' and in most Pay Per View events.

16. What word did Kane use to describe the thousands of screaming fans that were in the stands chanting his name?

From Quiz The Ultimate Kane Quiz

Answer: Kanenites

17. In November 2001, on an episode of 'Raw', Kane was pitted against Kurt Angle. Angle had Kane in the 'Ankle Lock'. How many times did Kane tap out?

From Quiz Hell, Fire, And Brimstone

Answer: 1

Angle brutally attacked Kane right from the beginning. Kane battled back and it looked like a 'Chokeslam' victory was at hand for Kane. Then Angle switched it around, and put Kane in the 'Ankle Lock'. Kane tapped only one time, it was obvious that he was not going to give Angle the satisfaction of tapping more than once. The Undertaker took up Kane's cause that same week on 'Smackdown'. During Taker's match with Angle, Taker won by disqualification when Austin jumped Taker from behind. Then Austin and Angle visciously attacked Taker, causing him to bleed.

18. How many times was Kane the 'World Wrestling Federation' Champion?

From Quiz The Big Red Machine

Answer: 1 & one & once

Kane won this coveted prize from 'Stone Cold Steve Austin' in the 1998 'King of the Ring' match. Kane lost this title the very next day on 'Raw is War'. It's too bad that he couldn't hold the title forever and ever. Long live Kane !

19. How many times has Kane won the World Tag Team Championships while still masked?

From Quiz Kane

Answer: 8

Kane has won the championships eight times with five different partners.

20. On April 8, 2002, Kane was in a match with which nWo member?

From Quiz The Ultimate Kane Quiz

Answer: X-Pac & X Pac

In a match that was set by Ric Flair, Kane was pitted against nWo member X-Pac. X-Pac didn't even let Kane fully in the ring before he jumped on him. Kane battled back fiercely and took total control of the match. Kane and X-Pac were fighting in the middle of the crowd and started heading backstage.

21. Who has Kane NOT won the Tag Team titles with while still masked?

From Quiz Kane

Answer: Big Show

Kane has won the titles two times with Mankind, two times with X-Pac, two times with The Undertaker, once with Hurricane, and once with Rob Van Dam.

22. What kind of match was Kane in with the member of nWo?

From Quiz The Ultimate Kane Quiz

Answer: No Holds Barred, Falls Count Anywhere Match

23. On Kane's 2001 'Chef-Boyardee' commercial, what is written on his apron?

From Quiz Hell, Fire, And Brimstone

Answer: Kiss me, I'm the chef

This commerical shows Kane being all domestic in a kitchen, with an apron that has 'Kiss me, I'm the chef' written all over it. Also, in this commerical Kane cooks four cans of Big Beef-a-Roni. What a way to cook!

24. What were Kane's first words since entering WWE?

From Quiz Kane

Answer: "Suck It"

I can remember this vividly, it was hilarious.

25. During the match Kane was fiercely and brutally attacked backstage. During the attack something happened to Kane. What happened?

From Quiz The Ultimate Kane Quiz

Answer: Unmasked & He was unmasked & Kane was unmasked & his mask was taken off

Once Kane and X-Pac took the fight backstage, Kane was attacked by Nash and Hall. Hall hit him with a lead pipe and Nash struck him repeatedly with a two by four. Then while he was lying face down, X-Pac hit him several times with a steel chair. The final and most vicious attack came from X-Pac when he unmasked The Big Red Machine.

26. When Kane debuted in the WWF, who did he have with him?

From Quiz Hell, Fire, And Brimstone

Answer: Paul Bearer

Paul Bearer had it in for The Undertaker, after Taker disassociated himself from Bearer. Bearer's revenge was to bring Taker's baby brother, Kane, to The Undertaker's 'Hell In The Cell' Match with HBK. Taker was shocked to see Kane, because he thought that Kane had died in the fire that was accidentally set by Taker when he was younger.

27. How many times has Kane been unmasked?

From Quiz Kane

Answer: 5

Once by Pat Patterson and Gerald Brisco, once by The Undertaker, once by the nWo (X-Pac particularly), and once by Batista. All of these incidents involved his face not being shown. However, in June of 2003, Kane unmasked himself for the final time and revealed his face.

28. Which WWF Superstar came to Kane's aide?

From Quiz The Ultimate Kane Quiz

Answer: Bradshaw

While Kane was lying face down and still under the attack from the members of nWo, Bradshaw came to his rescue and began hitting Hall and Nash. Nick Patrick, who was the referee, should have stopped Hall and Nash from assaulting Kane, but then again what can you expect from a sneak who thinks he's a good referee?

29. At 'King Of The Ring' 2001, Kane was in a Tag Team Match, against The Dudley Boyz, for the WWF Tag Team Championship. Who was Kane's tag team partner?

From Quiz Hell, Fire, And Brimstone

Answer: Spike Dudley

Spike was challenged by his brothers, D-Von and Bubba Ray, for a Tag Team Match. Spike, the smart one in the family, chose Kane as his special tag team partner. Unfortunately, Kane and Spike lost, when Spike got in the ring and was never able to get back to his corner. He was 3D'd for the pin and win. All information contained in this quiz is correct as of December 2001.

This is category 24239
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.