FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Kane
Quiz about Kane

Kane Trivia Quiz


This quiz is about one of the biggest superstars in the WWE, the Big Red Machine, Kane.

A multiple-choice quiz by Led_Zep. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Wrestling Personalities E-K
  8. »
  9. Kane

Author
Led_Zep
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
200,323
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1867
Last 3 plays: Guest 76 (8/10), Johnmcmanners (10/10), Guest 86 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. When did Kane make his debut in the WWE? Hint


Question 2 of 10
2. Who did Kane attack upon his debut? Hint


Question 3 of 10
3. Who did Kane defeat to win the WWE Championship? Hint


Question 4 of 10
4. What kind of match did Kane win the WWE Championship in? Hint


Question 5 of 10
5. Kane lost the WWE Championship the night after he won it.


Question 6 of 10
6. How many times has Kane won the World Tag Team Championships while still masked? Hint


Question 7 of 10
7. Who has Kane NOT won the Tag Team titles with while still masked? Hint


Question 8 of 10
8. Kane has competed in a Hell In A Cell Match.


Question 9 of 10
9. What were Kane's first words since entering WWE? Hint


Question 10 of 10
10. How many times has Kane been unmasked? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 11 2024 : Guest 76: 8/10
Apr 28 2024 : Johnmcmanners: 10/10
Apr 22 2024 : Guest 86: 9/10
Apr 17 2024 : Guest 85: 4/10
Apr 08 2024 : Guest 23: 5/10
Apr 03 2024 : Guest 174: 3/10
Mar 28 2024 : Guest 136: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When did Kane make his debut in the WWE?

Answer: October 5, 1997

Kane debuted at the "Bad Blood" Pay Per View in 1997.
2. Who did Kane attack upon his debut?

Answer: Undertaker

The Undertaker was facing Shawn Michaels in a Hell In The Cell Match, and Kane tombstoned him.
3. Who did Kane defeat to win the WWE Championship?

Answer: Stone Cold Steve Austin

He defeated Steve Austin at the 1998 "King Of The Ring".
4. What kind of match did Kane win the WWE Championship in?

Answer: First Blood Match

Although the cell was lowered during the match, Kane and Austin fought in a First Blood Match. Austin lost when Undertaker accidently hit him with a chair.
5. Kane lost the WWE Championship the night after he won it.

Answer: True

Sadly, Kane lost the title back to Stone Cold the next night on "RAW".
6. How many times has Kane won the World Tag Team Championships while still masked?

Answer: 8

Kane has won the championships eight times with five different partners.
7. Who has Kane NOT won the Tag Team titles with while still masked?

Answer: Big Show

Kane has won the titles two times with Mankind, two times with X-Pac, two times with The Undertaker, once with Hurricane, and once with Rob Van Dam.
8. Kane has competed in a Hell In A Cell Match.

Answer: True

He has entered the Cell on two occasions. Once he was facing Mankind, and the other time he and Mankind faced Undertaker and Stone Cold.
9. What were Kane's first words since entering WWE?

Answer: "Suck It"

I can remember this vividly, it was hilarious.
10. How many times has Kane been unmasked?

Answer: 5

Once by Pat Patterson and Gerald Brisco, once by The Undertaker, once by the nWo (X-Pac particularly), and once by Batista. All of these incidents involved his face not being shown. However, in June of 2003, Kane unmasked himself for the final time and revealed his face.
Source: Author Led_Zep

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us