FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Incredible Hardy Boyz
Quiz about The Incredible Hardy Boyz

The Incredible Hardy Boyz Trivia Quiz


This is a quiz about the high-flying, risk-taking, Hardy Boyz.

A multiple-choice quiz by irisfreamon. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Pro Wrestling
  8. »
  9. Wrestling Personalities E-K

Author
irisfreamon
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
208,111
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
2645
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. Where were the Hardy Boyz born and raised? Hint


Question 2 of 10
2. The Hardy Boyz got their start in the OMEGA wrestling organization. What do the letters "OMEGA" stand for? Hint


Question 3 of 10
3. When the Hardy Boyz were "The New Brood", who was their manager? Hint


Question 4 of 10
4. The Hardy Boyz first ever WWE Tag Team Ladder Match was at "No Mercy" in 1999 at Gund Arena. Where is the arena located and who was the match against? Hint


Question 5 of 10
5. The Hardy Boyz had a double team move where they would jump off of opposing turnbuckles or ladders and land on the opponent who was lying on the mat with a "Leg Drop" and a "Splash". What was the name of this move? Hint


Question 6 of 10
6. In the "T.L.C. II" match at "Wrestlemania X7", Jeff Hardy did a Swanton off the top of a 20-foot ladder and wound up going through 2 tables. What 2 wrestlers were on those tables? Hint


Question 7 of 10
7. When the Hardy Boyz were kids they invented wrestling characters for themselves. Which of the following was NOT one of their characters? Hint


Question 8 of 10
8. Both of the Hardy Boyz used a finishing move called the "Twist of Fate", but it used to have a different name. What was it? Hint


Question 9 of 10
9. How many times were the Hardy Boyz WWE Tag Team champions? Hint


Question 10 of 10
10. Who did the Hardy Boyz beat in their first ever WWE televised event and when was the name of the show?
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 16 2024 : Guest 166: 5/10
May 31 2024 : Johnmcmanners: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where were the Hardy Boyz born and raised?

Answer: Cameron, North Carolina

Matt was born in 1974 and Jeff in 1977. They try to visit home at least once a week.
2. The Hardy Boyz got their start in the OMEGA wrestling organization. What do the letters "OMEGA" stand for?

Answer: Organization of Modern Extreme Grappling Arts

Matt owned a large part of the company. He also did 75% of the booking.
3. When the Hardy Boyz were "The New Brood", who was their manager?

Answer: Gangrel

Gangrel was the manager for the "Brood" (Edge and Christian). After Edge and Christian split off from Gangrel the Hardy Boyz became the "New Brood."
4. The Hardy Boyz first ever WWE Tag Team Ladder Match was at "No Mercy" in 1999 at Gund Arena. Where is the arena located and who was the match against?

Answer: Cleveland, OH against Edge and Christian

The Hardy Boyz were the victors in this match. This was also the first ever Tag Team Ladder Match in WWE history.
5. The Hardy Boyz had a double team move where they would jump off of opposing turnbuckles or ladders and land on the opponent who was lying on the mat with a "Leg Drop" and a "Splash". What was the name of this move?

Answer: Event Omega

Event Omega was only one of many double team moves that the Hardy Boyz had in their little bag of tricks.
6. In the "T.L.C. II" match at "Wrestlemania X7", Jeff Hardy did a Swanton off the top of a 20-foot ladder and wound up going through 2 tables. What 2 wrestlers were on those tables?

Answer: Rhyno and Spike Dudley

Despite Jeff Hardy's death-defying move it was not enough for the Hardy Boyz to win the match.
7. When the Hardy Boyz were kids they invented wrestling characters for themselves. Which of the following was NOT one of their characters?

Answer: The Bandit

MeanJimmy Jack Thomkins and Wolverine were two of Jeff Hardy's characters and High Voltage was one of Matt Hardy's characters. They had many, many characters between the two of them.
8. Both of the Hardy Boyz used a finishing move called the "Twist of Fate", but it used to have a different name. What was it?

Answer: J.L.T.

It was called the J.L.T. (Just Like That) by Michael Hayes who would say that you could put it on an opponent-Just Like That.
9. How many times were the Hardy Boyz WWE Tag Team champions?

Answer: 5

The last Tag Team titles the Hardy Boyz won was against Booker T and Test on November 12, 2001.
10. Who did the Hardy Boyz beat in their first ever WWE televised event and when was the name of the show?

Answer: Kaientai-"Sunday Night Heat"

The win over Kaientai (Funaki and Taka Michinoku) was surprising to everyone since at that time the Hardy Boyz were not well known. But they quickly built up a fan following through their high flying skills.
Source: Author irisfreamon

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us