FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about A Tribute to Curt Hennig
Quiz about A Tribute to Curt Hennig

A Tribute to Curt Hennig Trivia Quiz


This quiz is a tribute to Curt Hennig who passed away on the 9th of February, 2003.

A multiple-choice quiz by junior_wonderful. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Pro Wrestling
  8. »
  9. Wrestling Personalities E-K

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
115,683
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
884
- -
Question 1 of 10
1. Who managed Curt Hennig in the WCW from 1997 to 1999? Hint


Question 2 of 10
2. Which city did Curt Hennig claim to be from, during his years in WCW? Hint


Question 3 of 10
3. Which of the following factions, or stables, has Curt Hennig not wrestled in? Hint


Question 4 of 10
4. Which person out of the following has Curt Hennig not partnered with in a 2 on 2 tag team match? Hint


Question 5 of 10
5. Curt Hennig has won the top title in a major federation.


Question 6 of 10
6. Which of the following Pay-Per-Views has Curt not wrestled in? Hint


Question 7 of 10
7. Who did Curt defeat to win his first WWF Intercontinental Championship? Hint


Question 8 of 10
8. Who is the only person Curt has wrestled in Brisbane, Australia?

Answer: (Two Words. Last or both names.)
Question 9 of 10
9. Why did Curt Hennig leave the WWE in 2002? Hint


Question 10 of 10
10. What number did Curt get eliminated in the WWE's first Pay Per View of the 90s? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who managed Curt Hennig in the WCW from 1997 to 1999?

Answer: Rick Rude

Rick Rude passed away in 1999, he managed Curt while they were both in the New World Order.
2. Which city did Curt Hennig claim to be from, during his years in WCW?

Answer: Minneapolis, Minnesota

He was in WCW from 1997 to 2001 when they went bankrupt.
3. Which of the following factions, or stables, has Curt Hennig not wrestled in?

Answer: The New Blackjacks

He began WCW as a part of the Four Horsemen until he turned heel at "Fall Brawl" 1997, and joined the New World Order. After the Wolfpac formed he joined them, then betrayed them at "The Great American Bash" 1998. He then rejoined the New World Order.

In 1999, he formed the West Texas Rednecks stable and then went on to be one of the henchmen for the "Powers That Be." He then tried to become a part of the New Blood, but Vince Russo didn't let him so he joined the Millionaire's Club. Then WCW went bankrupt.
4. Which person out of the following has Curt Hennig not partnered with in a 2 on 2 tag team match?

Answer: Rick Rude

He and Rude did participate in the 1989 Survivor Series with the Rougeau Brothers, but this was not 2 on 2. He and Hall were the AWA Tag Team Champions. He teamed with Diamond Dallas Page at "Road Wild" 1997 and then he teamed with the Big Bossman on an episode of "Raw."
5. Curt Hennig has won the top title in a major federation.

Answer: True

He won the AWA Title from Nick Bockwinkel on the 2nd of May, 1987 in San Francisco, California. Greg Gagne defeated him on the 26th of November, 1987, in Minneapolis, Minnesota, but Hennig was disqualified and retained the title. He actually lost the title to Jerry Lawler on the 9th of May, 1988, in Memphis, Tennessee.
6. Which of the following Pay-Per-Views has Curt not wrestled in?

Answer: WCW "Spring Stampede" 1997

At both of the "Royal Rumbles" he entered the 30-man "Royal Rumble" match. At "Slamboree" he lost to Shawn Stasiak, and he wasn't under contract to WCW at "Spring Stampede."
7. Who did Curt defeat to win his first WWF Intercontinental Championship?

Answer: Tito Santana

He defeated Santana in an 8 Man Tournament Final on the 23rd of April, 1990, in Austin, Texas.
8. Who is the only person Curt has wrestled in Brisbane, Australia?

Answer: Dennis Rodman

This was the main event at "Superstars of Wrestling" in July 2000. Hennig won the match by disqualification.
9. Why did Curt Hennig leave the WWE in 2002?

Answer: He was fired

He and Scott Hall were both fired for getting drunk on the WWE's "Insurrextion" tour of England.
10. What number did Curt get eliminated in the WWE's first Pay Per View of the 90s?

Answer: 29

This was by Hulk Hogan. The event in question is the "Royal Rumble" 1990. This was held on the 21st of January in the Orlando Arena, Florida. I hope you enjoyed my tribute to Curt Hennig. He was a fine superstar and one of the best heels of the 90s. R.I.P.
Source: Author junior_wonderful

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us