FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Edge  The RatedR Superstar
Quiz about Edge  The RatedR Superstar

Edge - The Rated-R Superstar Trivia Quiz


This quiz is all about Edge's WWE career.

A multiple-choice quiz by BigUncleChester. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Pro Wrestling
  8. »
  9. Wrestling Personalities E-K

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
304,409
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
693
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 51 (3/10), Guest 45 (9/10), Guest 76 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What year did Edge make his WWE TV debut? Hint


Question 2 of 10
2. What was the name of the stable Edge formed with Gangrel and Christian? Hint


Question 3 of 10
3. Who did Edge defeat to win his first WWE Intercontinental Championship? Hint


Question 4 of 10
4. At which Pay Per View event did Edge & Christian first win the WWE Tag Team Championships? Hint


Question 5 of 10
5. Who did Edge defeat in the final at "King of the Ring" 2001? Hint


Question 6 of 10
6. What type of match did Edge and Kurt Angle have at "Judgment Day" 2002? Hint


Question 7 of 10
7. Who eliminated Edge from "Royal Rumble" 2005? Hint


Question 8 of 10
8. Who did Edge defeat for his first WWE Championship in 2006? Hint


Question 9 of 10
9. Who did Edge fight at "One Night Stand" 2007? Hint


Question 10 of 10
10. Who did Edge cheat on Vickie Guerrero with on the night before their wedding in 2008? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 15 2024 : Guest 51: 3/10
May 27 2024 : Guest 45: 9/10
May 11 2024 : Guest 76: 9/10
Apr 23 2024 : Johnmcmanners: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What year did Edge make his WWE TV debut?

Answer: 1998

Edge debuted on an episode of "RAW" on June 22, 1998. He defeated Jose Estrada, Jr., by count out. Edge accidentally injured Estrada's neck in this match.
2. What was the name of the stable Edge formed with Gangrel and Christian?

Answer: The Brood

The Brood was formed in late 1998. The Brood would often give out blood baths to their opponents and this happened by the lights going off in the arena and when they came back on again, their opponent would be covered in blood.
3. Who did Edge defeat to win his first WWE Intercontinental Championship?

Answer: Jeff Jarrett

Edge defeated Jarrett at a WWE house show event in Toronto, Ontario on July 24, 1999. His title reign didn't last long as Jarrett won it back at "Fully Loaded" the next night.
4. At which Pay Per View event did Edge & Christian first win the WWE Tag Team Championships?

Answer: Wrestlemania 2000

Edge & Christian defeated reigning champions the Dudley Boyz and the Hardy Boyz in a Triangle Ladder Match to win the titles. This would be the first of many title reigns for the duo.
5. Who did Edge defeat in the final at "King of the Ring" 2001?

Answer: Kurt Angle

Edge defeated Rhyno in the semi-final match before defeating Angle in the final. Angle was attempting to be the first man to win the "King of the Ring" tournament in consecutive years, having already captured the crown in 2000.
6. What type of match did Edge and Kurt Angle have at "Judgment Day" 2002?

Answer: Hair vs. Hair Match

Edge defeated Angle which meant Angle was shaved bald. Edge used a "Small Package" pinfall for the victory.
7. Who eliminated Edge from "Royal Rumble" 2005?

Answer: John Cena & Batista

Edge entered the "Royal Rumble" at number seven and lasted over 40 minutes in the ring before being eliminated. He had also defeated Shawn Michaels in the first match of the night.
8. Who did Edge defeat for his first WWE Championship in 2006?

Answer: John Cena

Edge defeated Cena at "New Year's Revolution" right after Cena had just retained his title in an Elimination Chamber Match. Edge had won the "Money in the Bank" contract at "Wrestlemania 21", which meant he could cash it in at anytime he wanted for a title shot.
9. Who did Edge fight at "One Night Stand" 2007?

Answer: Batista

Edge defeated Batista in a Steel Cage Match to retain the World Heavyweight Championship. This was the second of three consecutive Pay Per View events where Edge defeated Batista.
10. Who did Edge cheat on Vickie Guerrero with on the night before their wedding in 2008?

Answer: Alicia Fox

Alicia Fox was Edge & Vickie's wedding planner. Their night of passion was revealed by Triple H who showed the video footage at the wedding ceremony the following day.
Source: Author BigUncleChester

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us