FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Eddie Guerrero Quiz
Quiz about Eddie Guerrero Quiz

Eddie Guerrero Quiz


One of the greatest wrestlers of all-time and he's one of my favourite wrestlers. I hope you enjoy this quiz!

A multiple-choice quiz by sai-hikaru. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Pro Wrestling
  8. »
  9. Wrestling Personalities E-K

Author
sai-hikaru
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
194,081
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1528
Last 3 plays: Guest 98 (8/10), Guest 82 (7/10), Guest 31 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is Eddie's birthdate? Hint


Question 2 of 10
2. What country was he born in? Hint


Question 3 of 10
3. What is Eddie's full name? Hint


Question 4 of 10
4. Eddie's nickname is 'The Nature Boy'.


Question 5 of 10
5. Eddie Guerrero captured his first WWE Championship at "No Way Out" 2004. Who did he defeat? Hint


Question 6 of 10
6. Eddie has a nephew who is also a WWE wrestler. What's his name?

Answer: (One Word, first name)
Question 7 of 10
7. Which title has Eddie NEVER won? Hint


Question 8 of 10
8. What does Eddie's favourite quote, "Viva La Raza!" means?

Answer: (Four Words)
Question 9 of 10
9. In what year did Eddie make his debut as a pro wrestler? Hint


Question 10 of 10
10. What is his finishing move? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 11 2024 : Guest 98: 8/10
May 23 2024 : Guest 82: 7/10
Apr 13 2024 : Guest 31: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Eddie's birthdate?

Answer: October 9, 1967

March 6, 1979 is David Flair's birthday, February 8, 1972 is Big Show's and March 24, 1962 would be The Undertaker's.
2. What country was he born in?

Answer: USA

Eddie was born in El Paso, Texas, but he wrestled in Mexico. He's the youngest of six children in the family.
3. What is Eddie's full name?

Answer: Eduardo Gory Guerrero Llanes

Gory Guerrero is his dad and trainer. He was one of the greatest athletes in Mexican history.
4. Eddie's nickname is 'The Nature Boy'.

Answer: False

Eddie is known as Latino Heat. The Nature Boy is Ric Flair's nickname.
5. Eddie Guerrero captured his first WWE Championship at "No Way Out" 2004. Who did he defeat?

Answer: Brock Lesnar

Latino Heat won the 15-man Royal Rumble after eliminating Kurt Angle to earn a shot at Block Lesnar's WWE Championship at the pay-per-view "No Way Out" 2004. During the match, no one can tell who will win. However, just when Lesnar tried to finish-off Eddie with 'F5', the Latino Heat countered with 'DDT' and hit a 'Frog Splash'.

The match is over and Eddie ran to the crowd to hug his mom with tears of joy.
6. Eddie has a nephew who is also a WWE wrestler. What's his name?

Answer: Chavo

Chavo Guerrero was Eddie's tag team partner. They won the Tag Team title in 2003 by defeating Charlie Haas and Shelton Benjamin. They also won the Triple Threat Match against Edge and Rey Mysterio and Kurt Angle and Chris Benoit in 2002. Eddie defeated Chavo in "Royal Rumble" 2004 because of the betrayal made early that year.
7. Which title has Eddie NEVER won?

Answer: World Heavyweight Champion

He won the WWE Heavyweight Championship. Eddie won the U.S. title in 1996 by defeating Page. Eddie also won the Intercontinental title in 2002 by defeating Rob Van Dam. In 2004, Eddie won the WWE title by defeating Brock Lesnar, however, JBL (aka Bradshaw) took it from him.
8. What does Eddie's favourite quote, "Viva La Raza!" means?

Answer: Long Live the Race

Until he turned his back on Rey Mysterio, These words were shouted in his theme music. Eddie was also fond of the words "I lie, I cheat, I steal".
9. In what year did Eddie make his debut as a pro wrestler?

Answer: 1987

Eddie started his career in Mexico. For your reference, 1989 is when The Undertaker made his debut. 1990 is the year Chris Jericho become a pro wrestler and Randy Orton was in 2000.
10. What is his finishing move?

Answer: Frog Splash

Frog Splash was used by Eddie as a tribute to his best friend Art Barr, who passed away 10 years ago. The two were supposed to join ECW (Extreme Championship Wrestling) in 1995 but sadly Barr died before the two made could even made their ECW debut. Eddie also has a signature submission maneuver, called Lasso From El Paso (Modified Texas Cloverleaf).
Source: Author sai-hikaru

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us