FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
WWE Titles Quizzes, Trivia and Puzzles
WWE Titles Quizzes, Trivia

WWE Titles Trivia

WWE Titles Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. WWE

Fun Trivia
24 WWE Titles quizzes and 280 WWE Titles trivia questions.
1.
  WWE/World Heavyweight Titles: Part 1    
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz tests your knowledge on the WWE Championship and the World Heavyweight Championship. Questions may not be asked chronologically. Good luck!
Tough, 15 Qns, Anaconda728873, Jun 08 23
Tough
Anaconda728873
Jun 08 23
3490 plays
2.
  WWF Championship    
Multiple Choice
 10 Qns
The WWF has created some of the greatest wrestling champions in the history of the business. But how much do you know about them?
Difficult, 10 Qns, karismatik, Mar 29 06
Difficult
karismatik
8145 plays
3.
  The WWE Championship From 2000    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on one of WWE's main titles - the WWE Championship. This quiz will cover various WWE Championship matches/situations, from the year 2000.
Tough, 10 Qns, steveoztin, May 09 07
Tough
steveoztin
4119 plays
4.
  WWE Heavyweight Title Changes on Television    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about WWF/WWE Heavyweight Title changes on both "Raw" and "Smackdown." Good luck!
Difficult, 10 Qns, Gmac316, May 09 23
Difficult
Gmac316
May 09 23
6990 plays
5.
  The Tag Team Division (WWE)    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is on WWE Tag Teams! Have fun and tag up!
Average, 10 Qns, munsterslam, Nov 06 09
Average
munsterslam
2513 plays
6.
  WWF Championship Histories    
Multiple Choice
 10 Qns
Test your knowledge of past and present WWF champions! Have fun!
Tough, 10 Qns, karismatik, Nov 11 02
Tough
karismatik
5606 plays
7.
  History of the Intercontinental Championship 3    
Multiple Choice
 10 Qns
Here it is the third installment of my four part series on the Intercontinental Championship. Hope you enjoy my efforts on this wonderful title's history.
Average, 10 Qns, rieker01, Nov 11 21
Average
rieker01 gold member
Nov 11 21
269 plays
8.
  WWE Women's Championship History    
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz is about the history of the WWE Women's Championship. Think you know what amazing WWE divas had the opportunity to hold this title? Take this quiz to find out. Good luck.
Average, 15 Qns, wwefan18, Nov 11 21
Average
wwefan18
Nov 11 21
1656 plays
9.
  WWE/World Heavyweight Titles: Part 2    
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz tests your knowledge on the WWE Championship and the World Heavyweight Championship. Questions may not be asked chronologically. Good luck!
Tough, 15 Qns, Anaconda728873, Jun 04 07
Tough
Anaconda728873
1971 plays
10.
  History of the Intercontinental Championship 4    
Multiple Choice
 10 Qns
Welcome to the fourth quiz on the Intercontinental Championship. I hope you have been doing your homework on this prestigious title.
Tough, 10 Qns, rieker01, Nov 11 21
Tough
rieker01 gold member
Nov 11 21
224 plays
trivia question Quick Question
Who held the WWE Cruiserweight Championship the longest?

From Quiz "WWE Cruiserweight Championship History"




11.
  WWE: First Champions    
Multiple Choice
 20 Qns
This quiz is looking for the first wrestler to hold a particular WWE Championship belt. Watch out for some WWF and WWWF references. Enjoy!
Difficult, 20 Qns, Patm, Jan 09 06
Difficult
Patm
3785 plays
12.
  WWE Intercontinental Championship Quiz for Experts    
Multiple Choice
 10 Qns
Part five in my series involving this coveted title. Have a go and let me know how you fare on this quiz.
Tough, 10 Qns, rieker01, Nov 11 21
Tough
rieker01 gold member
Nov 11 21
228 plays
13.
  WWE World Heavyweight Championship History    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is on the history of the WWE World Heavyweight Championship. Think you know the legacy on the top title in professional wrestling history? Take this quiz to find out. Good luck.
Average, 10 Qns, wwefan18, Nov 11 21
Average
wwefan18
Nov 11 21
1596 plays
14.
  WWE Hardcore Championship    
Multiple Choice
 10 Qns
The WWE Hardcore Championship debuted on November 2, 1998 and was retired on August 26, 2002 after merging with the WWE Intercontinental Championship. Let's see how well you remember it.
Average, 10 Qns, RedHook13, Oct 31 17
Average
RedHook13 gold member
Oct 31 17
157 plays
15.
  WWF/WWE Women's Championship    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz will test your knowledge of one of the most popular championships to have ever existed in the WWF/WWE, the Women's Championship.
Average, 10 Qns, walkerliam, Oct 29 14
Average
walkerliam
328 plays
16.
  WWF Title Changes    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is not too hard if you are a true fan. Good luck to all!
Difficult, 10 Qns, shadyone, Nov 24 07
Difficult
shadyone
6134 plays
17.
  WWWF To WWE Championship History    
Multiple Choice
 10 Qns
For expert fans.This ia a championship trivia. It is for the WWWF to the WWE only. All questions are on the Heavyweight title history only.
Average, 10 Qns, JT1221, Nov 11 21
Average
JT1221
Nov 11 21
4297 plays
18.
  WWE European Championship History    
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz is about the WWE European Championship. Do you think you know who had the honor to wear this now forgotten belt? Take this quiz to find out. Good luck.
Difficult, 15 Qns, wwefan18, Nov 11 21
Difficult
wwefan18
Nov 11 21
1189 plays
19.
  WWE Hardcore Championship History    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz deals with the history of the WWE Hardcore Championship. Think you know what superstars are hardcore? Take this quiz to find out. Good luck.
Difficult, 10 Qns, wwefan18, Nov 11 21
Difficult
wwefan18
Nov 11 21
1288 plays
20.
  History of the Intercontinental Championship    
Multiple Choice
 10 Qns
Welcome to part one of my four part series on this title. My questions will cover a variety of topics on the history and the holders of the belt. Good luck and hope you got your thinking cap on.
Average, 10 Qns, rieker01, Nov 11 21
Average
rieker01 gold member
Nov 11 21
199 plays
21.
  History of the Intercontinental Championship 2    
Multiple Choice
 10 Qns
Welcome to part two of the four part series on the Intercontinental Championship.
Average, 10 Qns, rieker01, Nov 11 21
Average
rieker01 gold member
Nov 11 21
191 plays
22.
  WWE Cruiserweight Championship History    
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz is about the history of the WWE Cruiserweight Championship, also some of the questions might deal with the WWE Cruiserweight Championship, when in "WCW". Think you know who held this title? Take this quiz to find out. Good luck.
Tough, 15 Qns, wwefan18, Nov 11 21
Tough
wwefan18
Nov 11 21
1078 plays
23.
  WWE Intercontinental Title    
Multiple Choice
 10 Qns
Here are some general questions regarding the WWE Intercontinental Title.
Tough, 10 Qns, mcm0530, Aug 21 10
Tough
mcm0530
2016 plays
24.
  WWF Light-Heavyweight Title    
Multiple Choice
 15 Qns
This will test your knowledge about the Light-Heavyweight Championship.
Tough, 15 Qns, nonanoman, Sep 04 05
Tough
nonanoman
2851 plays

WWE Titles Trivia Questions

1. Who was the first superstar to be crowned the WWE Hardcore Champion?

From Quiz
WWE Hardcore Championship

Answer: Mankind

On November 2, 1998 during an episode of "Raw", WWE Chairman Vince McMahon awarded the WWE Hardcore Championship to Mankind (Mick Foley). He held the title for 28 days before losing it to the Big Boss Man on November 30, 1998.

2. Which WWF/WWE diva has held the Women's Championship on the most occasions before the belt was retired in 2010?

From Quiz WWF/WWE Women's Championship

Answer: Trish Stratus

Trish Stratus has held the championship a total of seven times, with Mickie James close behind on five occasions.

3. Who did Rob Van Dam defeat for his first Intercontinental Championship Title?

From Quiz WWE Intercontinental Championship

Answer: William Regal

The two men met at "WrestleMania 18" in Toronto. "WrestleMania 28" was held on March 17, 2002. Rob and Regal punished each other relentlessly throughout the match. Rob turned the bout into his favor when he landed a kick to Regal's head. Rob mounted the top rope and executed his "Five Star Frog Splash" onto Regal. Rob's first Intercontinental Title reign lasted thirty-five days. William Regal won the WWF/WWE Intercontinental Championship at the 2002 Royal Rumble defeating Edge. This was Edge's fourth reign as Intercontinental Champion. Regal held the title for 56 days before losing to "Mr. Pay Per View" Rob Van Dam.

4. Who defeated Big E at the 2014 Judgement Day pay per view to win the Intercontinental Championship?

From Quiz History of the Intercontinental Championship 4

Answer: Wade Barrett

Wade Barrett was the victor of the tournament to see who would face Big E at Extreme Rules. Wade would defeat Big E for his fourth reign as Intercontinental Champion on May 4, 2014. Wade won his first Intercontinental Championship on March 11, 2011 by defeating Kofi Kingston. His first reign lasted for eighty nine days.

5. What four-time Intercontinental Champion was a member of the 2014 Hall of Fame?

From Quiz History of the Intercontinental Championship 3

Answer: Razor Ramon

Razor Ramon was inducted along with Lita and The Ultimate Warrior on April 12, 2014. He was inducted in by his close friend, Kevin Nash. Razor gave an emotional speech following Kevin's introduction. Razor almost broke down into tears while he addressed his peers and the fans. He was surprised on stage by X-Pac, Shawn Michaels, and Triple H. Razor Ramon won his first Intercontinental Championship in New Haven, Connecticut on September 27, 1993.

6. Why did the Intercontinental Title match between Jeff Jarrett and Chyna almost not take place?

From Quiz History of the Intercontinental Championship 2

Answer: Jeff's contract had expired the day before the bout was scheduled.

Jarrett's contract had expired one day before the Intercontinental Title match with Chyna. The bout was a part of the "No Mercy" pay per view. Since Jeff was no longer under contract, he was not obligated to wrestle Chyna for his Intercontinental Title. Jarrett and Vince McMahon came to an agreement and the bout went on as scheduled. This was Jeff's sixth reign as Intercontinental Champion.

7. Who did Pat Patterson lose the WWF Intercontinental Title to?

From Quiz History of the Intercontinental Championship

Answer: Ken Patera

Ken defeated and ended the two hundred plus day reign of Patterson. He won the belt on April 21, 1980 in New York at Madison Square Garden. Patera was managed at the time by the late great "Grand Wizard" Ernie Roth. The two battled and it looked like Patera was going to succumb to Patterson's Figure Four Leglock. Patera however got the victory after he jumped off the second rope landing a blow on Patterson. The referee counted the three count, but did not see Patterson's leg on the ropes.

8. On September 2, 2002, which superstar became the first ever WWE World Heavyweight Champion?

From Quiz WWE World Heavyweight Championship History

Answer: Triple H

Triple H was awarded the WWE World Heavyweight Championship by Eric Bischoff on September 2, 2002.

9. Who was the WWE Champion heading into the WWE Pay Per View, "Judgment Day" 2000?

From Quiz The WWE Championship From 2000

Answer: The Rock

A month before, at the "Backlash" Pay Per View, The Rock had defeated Triple H in the main event to begin his fourth WWE Championship reign. The Main Event at "Judgment Day" 2000 was an Iron Man match between The Rock and Triple H, with Shawn Michaels as the guest referee. The match was tied at 5-5 towards the end, when The Undertaker made his return to the WWE and attacked Triple H, and the McMahon-Helmsley Faction. In the process, Shawn Michaels disqualified The Rock thanks to Undertaker's interference, giving Triple H the 6-5 victory and his fourth WWE Championship.

10. Who was the first WWE Cruiserweight Champion, when the title was in WCW under the name of the WCW Light Heavyweight Championship?

From Quiz WWE Cruiserweight Championship History

Answer: Brian Pillman

In WCW, the first ever WCW Cruiserweight Champion (when known as the WCW Light Heavyweight Championship) was Brian Pillman. Brian Pillman won the title after defeating Richard Morton.

11. Who was the first ever WWE Women's Champion?

From Quiz WWE Women's Championship History

Answer: The Fabulous Moolah

The Fabulous Moolah defeated Judy Grable to become the first ever WWE Women's Champion.

12. Who was the first ever WWE European Champion in WWE history?

From Quiz WWE European Championship History

Answer: British Bulldog

British Bulldog was the first man ever to hold the WWE European Championship. He won the title after he beat Owen Hart in the final round of the tournament on February 26, 1997 in Berlin, Germany.

13. Who was the first ever WWE Hardcore Champion?

From Quiz WWE Hardcore Championship History

Answer: Mankind

Mankind was the first ever WWE Hardcore Champion after being awarded the belt by Mr. McMahon on November 2, 1998 in Houston, Texas on "Raw".

14. Triple H became the first World Heavyweight Champion on an episode of "Raw" in September of 2002. Who did he defeat for the title?

From Quiz WWE/World Heavyweight Titles: Part 2

Answer: Nobody

General Manager Eric Bischoff announced that "Raw" would hold its own heavyweight title as "Smackdown!" had its own and awarded the new World Heavyweight Championship title belt to Triple H. He held it for two months before losing it to Shawn Michaels at "Survivor Series" 2002.

15. Who was the first WWE Champion?

From Quiz WWE/World Heavyweight Titles: Part 1

Answer: Buddy Rogers

Buddy Rogers became the first WWE Champion on April 29, 1963 by defeating Antonino Rocca in the finals of a tournament held in Rio de Janeiro, Brazil. (The title was known then as the WWWF World Heavyweight Championship). He would hold the title for less than a month, however, losing it on May 17, 1963 to Bruno Sammartino.

16. Who is the longest reigning WWE Intercontinental Champion of all time?

From Quiz WWE Intercontinental Title

Answer: Honky Tonk Man

Honky held the title from June 2, 1987 to August 29, 1988!

17. Who was the first WWWF World Heavyweight Champion?

From Quiz WWE: First Champions

Answer: Buddy Rodgers

Buddy Rodgers was awarded the belt in April 1963. Apparently, he won a title tournament in Rio de Janeiro to win the belt. The tournament never really took place. This belt is now defended on Smack Down! as the WWE World Heavyweight title.

18. The first WWF Heavyweight Title change in "Raw" history took place on February 17, 1997 as Bret Hart lost the WWF Heavyweight Title to Sycho Sid. Who interfered in the match on Sid's behalf?

From Quiz WWE Heavyweight Title Changes on Television

Answer: Stone Cold Steve Austin

For those that remember, the match was supposed to take place at various times in the program, but there were a few false starts. Late in the match, Stone Cold Steve Austin entered the ring with a steel chair and hit Bret with it. This enabled Sid to give Bret the "Powerbomb" and become the new champion.

19. Who was the first WWWF Heavyweight champion?

From Quiz WWWF To WWE Championship History

Answer: Buddy Rogers

There was a tournament in April of 1963, in which Buddy Rogers won to become the first WWWF Heavyweight champion.

20. Who was the first ever WWWF Heavyweight Champion?

From Quiz WWF Championship

Answer: Buddy Rogers & Rogers

Rogers was awarded the title by former NWA promoters, after a dispute occurred after Rogers lost his NWA Championship in a controversial fashion to Lou Thesz.

21. Who has held the Intercontinental Championship the most amount of times?

From Quiz WWF Championship Histories

Answer: Jeff Jarrett

Jarrett held the title on 5 different occasions during his three tenures in the WWF. Ramon held it 4 times, Goldust 3 and Perfect only twice.

22. Who did Bret Hart defeat to win his first world title?

From Quiz WWF Title Changes

Answer: Ric Flair

Bret Hart beat Flair in Canada to win his first world title.

23. Who was the first superstar to compete under the "24/7" rule as WWE Hardcore Champion?

From Quiz WWE Hardcore Championship

Answer: Crash Holly

Crash Holly won the Hardcore Championship on February 24, 2000 from Test on an episode of "SmackDown". Crash Holly would introduce the "24/7" clause, meaning the Hardcore Championship could be defended anytime, anywhere, provided a referee was present.

24. The infamous Harvey Whippleman is the only man to have ever held the Women's Championship. What name did he appear under during his match for this title?

From Quiz WWF/WWE Women's Championship

Answer: Harvina

Whippleman won the title in a Lumberjill Snow Bunny match on RAW in January 2000. However, he lost the title the following night to Jacqueline, thus making it the shortest Women's Championship reign at the time.

25. What was the name of the group Chris Benoit and Eddie Guerrero belonged to when they first entered the WWF?

From Quiz WWE Intercontinental Championship

Answer: The Radicalz

Perry Saturn and Dean Malenko rounded out this foursome. These four men had all left the WCW together. All members of the team would hold WWF Championship gold at one point in time. Eddie and Chris were the only ones to hold the Intercontinental Championship however. Between the two men, they held the WWF/WWE Intercontinental Championship title six times. Chris has the distinction of holding it first. He won his first Intercontinental Championship at "WrestleMania" 2000. The Radicalz would quietly disband as all four men would pursue solo careers. Sadly both Eddie and Chris passed away, but not before each man would hold the WWE World Heavyweight Championship.

26. Who was the first African-American to hold the Intercontinental Championship?

From Quiz History of the Intercontinental Championship 4

Answer: Ahmed Johnson

Ahmed Johnson was a man on a mission in his pursuit of then Intercontinental Champion, Goldust. Ahmed had been embarrassed by Goldust a few weeks earlier. Goldust had given an unconscious Ahmed mouth to mouth on national television. Ahmed became the first African-American Intercontinental Champion on June 23, 1996. The match was held at the King of the Ring in Milwaukee, Wisconsin. The bout was physical and both men put up a good fight. Ahmed held the title for less than two months.

27. Who did Marty Jannetty defeat for the Intercontinental Championship?

From Quiz History of the Intercontinental Championship 3

Answer: Shawn Michaels

Marty along with Shawn Michaels were tag team partners. As The Midnight Rockers, they held the AWA World Tag Team Championship on two separate occasions. When the duo moved to the then WWF, they were simply known as The Rockers. The two men parted ways after Shawn attacked Marty. Marty reappeared on Raw after a long absence. Marty challenged his former partner for the Intercontinental Title and defeated Shawn. Marty defeated Shawn on May 17, 1993 and held the title for less than three weeks before losing it back to Shawn.

28. What did Greg Valentine do after he lost the Intercontinental Title back to Tito Santana?

From Quiz History of the Intercontinental Championship 2

Answer: Greg destroyed the Intercontinental Title.

After months of chasing Valentine for the Intercontinental Title, Tito secured a match inside a steel cage.The match was held on July 6, 1985 in my hometown of Baltimore, Maryland. Jimmy Hart was at ringside, but was unable to assist Valentine. Tito won the bout and the championship back to begin his second reign. In true Valentine fashion, him being a sore loser he destroyed the Intercontinental Title. Tito was a champion without a championship. Tito was later presented with a new Intercontinental Title which he defended until February of 1986.

29. What annual show did The Ultimate Warrior win his first Intercontinental Championship at?

From Quiz History of the Intercontinental Championship

Answer: SummerSlam

On August 29, 1988, The Ultimate Warrior destroyed the Honky Tonk Man for the title. Honky was not even aware of who his opponent was for the evening. Honky Tonk Man called out for someone to wrestle. The Ultimate Warrior's music came on and Honky was visibly shaken. Honky was not even able to remove his jumpsuit before Warrior tore into him. The Warrior's first reign lasted a little over two hundred days before he lost the Intercontinental Title the first time.

This is category 3130
Last Updated Jul 13 2024 5:45 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.