FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Legacy of Latino Heat Eddie Guerrero
Quiz about The Legacy of Latino Heat Eddie Guerrero

The Legacy of Latino Heat: Eddie Guerrero Quiz


Eddie Guerrero should be regarded as one of the greatest of all time. From his interviews and promos to his actual in-ring wrestling, he always made sure the fan got his or her money's worth.

A multiple-choice quiz by Dxfan555. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Pro Wrestling
  8. »
  9. Wrestling Personalities E-K

Author
Dxfan555
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
310,207
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
340
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 136 (9/10), Guest 51 (4/10), Guest 94 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Eddie Guerrero comes from the great Guerrero wrestling family. How many wrestlers have come out of this family? Hint


Question 2 of 10
2. What was Eddie Guerrero's finishing move? Hint


Question 3 of 10
3. Eddie Guerrero had a great tag-team with Art Barr. What was the name of the tag-team? Hint


Question 4 of 10
4. Eddie Guerrero won the ECW championship.


Question 5 of 10
5. Where was Eddie Guerrero billed from? Hint


Question 6 of 10
6. How many times did Eddie Guerrero win the WWE Championship? Hint


Question 7 of 10
7. Who did Eddie Guerrero lose the WWE Championship to? Hint


Question 8 of 10
8. At what Pay-Per-View did Eddie Guerrero lose the WWE Championship? Hint


Question 9 of 10
9. Eddie Guerrero was the first WWE United States Champion.


Question 10 of 10
10. Which wrestler did Eddie Guerrero have his last match against? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 08 2024 : Guest 136: 9/10
Jun 15 2024 : Guest 51: 4/10
Jun 13 2024 : Guest 94: 10/10
Jun 11 2024 : Guest 98: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Eddie Guerrero comes from the great Guerrero wrestling family. How many wrestlers have come out of this family?

Answer: six

His father, Gory Guerrero, got his name from the famous bloodbaths he wrestled in. He was hardcore before wrestlers like Tommy Dreamer and The Sandman were even born. Chavo Guerrero, Sr., is regarded as a great wrestler in his prime. He toured the NWA territories putting on great high-flying matches. Mando Guerrero was also a great wrestler and is most known for his time as a tag-team wrestler with his brother Hector Guerrero.
2. What was Eddie Guerrero's finishing move?

Answer: Frog Splash

He used the "Frog Splash" in tribute to his late great tag-team partner Art Barr.
3. Eddie Guerrero had a great tag-team with Art Barr. What was the name of the tag-team?

Answer: Los Gringos Locos

Los Gringos Locos means Those Crazy Americans in English. They toured throughout Mexico and, eventually, let other people into their group until Barr's untimely death in 1994.
4. Eddie Guerrero won the ECW championship.

Answer: False

The farthest he went in ECW is the ECW Television Championship. He also had many classic battles with Dean Malenko in ECW.
5. Where was Eddie Guerrero billed from?

Answer: El Paso, Texas

He was born and raised in El Paso, Texas. He named his signature submission move, "Lasso From El Paso", after his home town.
6. How many times did Eddie Guerrero win the WWE Championship?

Answer: One time

He won it from Brock Lesnar at "No Way Out" 2004. His reign lasted for three months.
7. Who did Eddie Guerrero lose the WWE Championship to?

Answer: John Bradshaw Layfield

He lost it to him on June 27, 2004.
8. At what Pay-Per-View did Eddie Guerrero lose the WWE Championship?

Answer: The Great American Bash

It was a Texas Bullrope Match. Eddie initially won, but Kurt Angle, the general manager of "Smackdown" at the time, reversed the decision.
9. Eddie Guerrero was the first WWE United States Champion.

Answer: True

He defeated Chris Benoit in a tournament final.
10. Which wrestler did Eddie Guerrero have his last match against?

Answer: Mr. Kennedy

It ended with Eddie cheating in his usual way and pulling out the win. Eddie will always be remembered in our hearts. Hope you enjoyed this quiz Eddie fans! Viva La Raza!
Source: Author Dxfan555

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us