FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Billy Kidman
Quiz about Billy Kidman

Billy Kidman Trivia Quiz


This is a quiz on my second favorite wrestler, Billy Kidman, I hope you enjoy it.

A multiple-choice quiz by greenfrog. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Pro Wrestling
  8. »
  9. Wrestling Personalities E-K

Author
greenfrog
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
7,486
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1590
- -
Question 1 of 10
1. What is Kidman's first name? Hint


Question 2 of 10
2. What does Kidman have a tattoo of on his hip? Hint


Question 3 of 10
3. What group did Kidman leave? Hint


Question 4 of 10
4. Who did Kidman win the Cruiserweight belt from 24 hours after he left the group he was in? Hint


Question 5 of 10
5. What does Kidman have a tattoo of on his left calf? Hint


Question 6 of 10
6. At what age did Kidman get refused into wrestling school? Hint


Question 7 of 10
7. Where is Kidman from? Hint


Question 8 of 10
8. What is Kidman's finishing move? Hint


Question 9 of 10
9. Who asked Kidman to help train Malone and Leno? Hint


Question 10 of 10
10. What is Kidman's height? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Kidman's first name?

Answer: Billy

2. What does Kidman have a tattoo of on his hip?

Answer: Devil

He got it before he entered the wrestling business.
3. What group did Kidman leave?

Answer: the Flock

Raven headed this group and manipulated them for a long time.
4. Who did Kidman win the Cruiserweight belt from 24 hours after he left the group he was in?

Answer: Juventud

He said his mind was clearer after he left Raven and the rest of the flock.
5. What does Kidman have a tattoo of on his left calf?

Answer: Tribal Design

It is visible just below his kneepad.
6. At what age did Kidman get refused into wrestling school?

Answer: 16

7. Where is Kidman from?

Answer: Pennsylvania

8. What is Kidman's finishing move?

Answer: the shooting star press

I consider this is best finishing move in the whole WCW.
9. Who asked Kidman to help train Malone and Leno?

Answer: DDP

10. What is Kidman's height?

Answer: 5 foot 10

Source: Author greenfrog

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us