FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Triple H  The Game is On
Quiz about Triple H  The Game is On

Triple H - The Game is On! Trivia Quiz


This quiz is all about Triple H's WWE career.

A multiple-choice quiz by BigUncleChester. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Pro Wrestling
  8. »
  9. Wrestling Personalities E-K

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
303,824
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
941
Awards
Top 20% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. Who accompanied Triple H to ringside for his match against The Ultimate Warrior at "Wrestlemania XII"? Hint


Question 2 of 10
2. Who did Triple H fight at "Royal Rumble" 1997? Hint


Question 3 of 10
3. What type of match did Triple H and The Rock have at "Summerslam" 1998? Hint


Question 4 of 10
4. Who did Triple H defeat for his first ever WWE Championship? Hint


Question 5 of 10
5. At which Pay Per View event did Triple H and The Rock fight in an Iron Man Match? Hint


Question 6 of 10
6. Who did Triple H team up with to win the WWE Tag Team Championships in 2001? Hint


Question 7 of 10
7. Who did Triple H eliminate last to win "Royal Rumble" 2002? Hint


Question 8 of 10
8. What was the name of the stable Triple H formed in 2003? Hint


Question 9 of 10
9. Who did Triple H team up with to fight Team Rated-RKO at "Survivor Series" 2006? Hint


Question 10 of 10
10. Which month of 2008 was Triple H drafted from "RAW" to "Smackdown"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 09 2024 : cheeseit223: 8/10
May 20 2024 : Johnmcmanners: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who accompanied Triple H to ringside for his match against The Ultimate Warrior at "Wrestlemania XII"?

Answer: Sable

The Ultimate Warrior defeated Triple H in under two minutes. As a result of this, in the weeks after "Wrestlemania" Triple H took his frustration out on Sable, until Marc Mero came to her rescue. Sable then left Triple H to become Marc Mero's new manager.
2. Who did Triple H fight at "Royal Rumble" 1997?

Answer: Goldust

Triple H defeated Goldust to retain his WWE Intercontinental Championship. He pinned Goldust after hitting him with the "Pedigree". Triple H would loose the title to Rocky Maivia in February 1997.
3. What type of match did Triple H and The Rock have at "Summerslam" 1998?

Answer: Ladder Match

Triple H defeated The Rock to win the WWE Intercontinental Championship for a second time. The Rock was about to win the match by climbing the ladder and grabbing the title belt but Chyna threw salt in his eyes and he fell to the mat. This gave Triple H enough time to climb the ladder and grab the title.
4. Who did Triple H defeat for his first ever WWE Championship?

Answer: Mankind

He defeated Mankind on an episode of "RAW" the night after "Summerslam" 1999. He only held the title for a few weeks before he lost it to WWE owner Vince McMahon in September 1999.
5. At which Pay Per View event did Triple H and The Rock fight in an Iron Man Match?

Answer: Judgment Day 2000

Triple H defeated The Rock to win the WWE Championship. He won the match 6-5 on falls. Shawn Michaels was the special guest referee.
6. Who did Triple H team up with to win the WWE Tag Team Championships in 2001?

Answer: "Stone Cold" Steve Austin

Triple H and Austin defeated The Brothers of Destruction (Undertaker & Kane) at "Backlash" 2001 for the titles. Their team were called The Two-Man Power Trip. They lost the titles only one month later on "RAW" to Chris Jericho and Chris Benoit.
7. Who did Triple H eliminate last to win "Royal Rumble" 2002?

Answer: Kurt Angle

Triple H also eliminated Farooq and Mr. Perfect. He and Austin eliminated The Hurricane together. This was Triple H's first "Royal Rumble" victory.
8. What was the name of the stable Triple H formed in 2003?

Answer: Evolution

The stable originally consisted of Triple H, Randy Orton, Batista and Ric Flair. After the "Armageddon" Pay Per View event in December 2003 every member of Evolution held a WWE title belt confirming their domination at the time.
9. Who did Triple H team up with to fight Team Rated-RKO at "Survivor Series" 2006?

Answer: Shawn Michaels, Jeff Hardy, Matt Hardy & CM Punk

Triple H's team were called Team DX. They fought Team Rated RKO which consisted of Edge, Randy Orton, Johnny Nitro, Mike Knox and Gregory Helms. Every member of Team DX survived the match.
10. Which month of 2008 was Triple H drafted from "RAW" to "Smackdown"?

Answer: June

He was officially drafted on the June 23rd edition of "RAW". He was the WWE Champion at the time so the title was brought over to "Smackdown" with him.
Source: Author BigUncleChester

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us