FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Owen Hart  From Rocket to Black Hart
Quiz about Owen Hart  From Rocket to Black Hart

Owen Hart: From Rocket to Black Hart Quiz


This quiz is dedicated to the late, great King of Harts, Owen Hart.

A multiple-choice quiz by BestThereIs77. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Pro Wrestling
  8. »
  9. Wrestling Personalities E-K

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
106,141
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1463
- -
Question 1 of 10
1. What masked persona did Owen Hart use in the early part of his career?

Answer: (Two Words)
Question 2 of 10
2. What was the first WWE pay-per-view that Owen Hart competed in using the name Owen Hart? Hint


Question 3 of 10
3. Who was Owen Hart's first WWE Tag Team Championship partner? Hint


Question 4 of 10
4. How many different tag team championship partners did Owen Hart have? Hint


Question 5 of 10
5. Which wrestler did not win the WWE Tag Team Championship with Owen Hart? Hint


Question 6 of 10
6. Who did Owen Hart defeat to win his first WWE Single's Title? Hint


Question 7 of 10
7. How many championships did Owen Hart win altogether in the WWE? Hint


Question 8 of 10
8. At what Pay-Per-View did Owen Hart tragically lose his life? Hint


Question 9 of 10
9. Who was Owen Hart supposed to wrestle at the Pay-Per-View when Owen died? Hint


Question 10 of 10
10. What arena was the site of the death of Owen Hart? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What masked persona did Owen Hart use in the early part of his career?

Answer: Blue Blazer

It was a pretty cool character that he began to use again right before his death.
2. What was the first WWE pay-per-view that Owen Hart competed in using the name Owen Hart?

Answer: "Royal Rumble '92"

The New Foundation defeated the Orient Express.
3. Who was Owen Hart's first WWE Tag Team Championship partner?

Answer: Yokozuna

Owen and Yokozuna defeated the Smokin' Gunns at "Wrestlemania XI."
4. How many different tag team championship partners did Owen Hart have?

Answer: 3

They were Yokozuna, Davey Boy Smith, and Jeff Jarrett.
5. Which wrestler did not win the WWE Tag Team Championship with Owen Hart?

Answer: Jim Neidhart

Owen won the WWE Tag Team Titles once with Yokozuna, Davey Boy Smith, and Jeff Jarrett.
6. Who did Owen Hart defeat to win his first WWE Single's Title?

Answer: Rocky Maivia

Owen defeated Maivia on an episode of "Raw."
7. How many championships did Owen Hart win altogether in the WWE?

Answer: 6

He won the WWE Intercontinental Title twice and the WWE Tag Team Championship three times. Owen also was a one-time WWE European Champion.
8. At what Pay-Per-View did Owen Hart tragically lose his life?

Answer: "Over the Edge"

Owen died in the year 1999.
9. Who was Owen Hart supposed to wrestle at the Pay-Per-View when Owen died?

Answer: The Godfather

Owen was supposed to fight The Godfather for the WWE Intercontinental Championship.
10. What arena was the site of the death of Owen Hart?

Answer: Kemper Arena

Owen was supposed to rappel from the rafters to the ring. His cable became disconnected moments before he intended to jump, and he fell 78 feet to the ring below. Owen was a beloved member of the WWE roster and the Hart family. His death goes down in history as one of the most tragic events in the history of sports-entertainment.

His legacy will always live in the hearts and souls of every WWE superstar and fan. Long live the Rocket, the King of Harts, the Black Hart, long live the great Owen Hart.
Source: Author BestThereIs77

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us