FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Holy Interrogation Its The Hurriquiz
Quiz about Holy Interrogation Its The Hurriquiz

Holy Interrogation, It's The Hurri-quiz!


This is a quiz dedicated to my favorite WWE superstar, The Hurricane, a delusional young man who believes he's a superhero. Hilarity ensues. All information is correct as of 2002.

A multiple-choice quiz by Gosunkugi. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Pro Wrestling
  8. »
  9. Wrestling Personalities E-K

Author
Gosunkugi
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
77,230
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Tough
Avg Score
8 / 15
Plays
1776
- -
Question 1 of 15
1. What is Hurricane's real name? Hint


Question 2 of 15
2. Who was his first sidekick? Hint


Question 3 of 15
3. Hurricane's first WWF Pay Per View appearance was a tag-team match. Who did he team with? Hint


Question 4 of 15
4. Hurricane briefly allied with who to take on the evil forces of Billy and Chuck? Hint


Question 5 of 15
5. Which comic book superhero(es) did Hurricane liken Billy and Chuck to? Hint


Question 6 of 15
6. When did we first learn of Hurricane's 'Green Lantern' fanboyism? Hint


Question 7 of 15
7. Who eliminated Hurricane in the Immunity Battle Royale? Hint


Question 8 of 15
8. Who eliminated Hurricane in the 'Royal Rumble 2002'? Hint


Question 9 of 15
9. Who did Hurricane pin to win the WWF Hardcore Title at 'Wrestlemania X8'? Hint


Question 10 of 15
10. Which WCW stable was Hurricane a part of before Vince McMahon bought it? Hint


Question 11 of 15
11. What is Hurricane's alter-ego? Hint


Question 12 of 15
12. After he was re-hired, who did Gregory Helms interview? Hint


Question 13 of 15
13. Of the following four people, which one has Hurricane never teamed with? Hint


Question 14 of 15
14. Which power-move has Hurricane only recently been able to pull off? Hint


Question 15 of 15
15. 'Anybody who doesn't get a kick out of the Hurricane is not someone I'd like to talk to.' Who said this? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 08 2024 : Guest 136: 12/15
Jun 15 2024 : Guest 51: 7/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Hurricane's real name?

Answer: Gregory Helms

His full name is Gregory Shane Helms, though he usually just goes by Shane.
2. Who was his first sidekick?

Answer: Molly Holly

Though Ivory helped out Hurricane when he started out, she was never his sidekick. This honor, of course, went to Molly.
3. Hurricane's first WWF Pay Per View appearance was a tag-team match. Who did he team with?

Answer: Lance Storm

It was Lance and Hurricane vs. The Hardyz for the WCW Tag Team titles at 'Unforgiven 2001'. Lance teamed with Hurricane for a while because he thought Hurricane was just satiring the WWF's ridiculous gimmicks. Satire or not, these two made an entertaining odd couple of sorts.
4. Hurricane briefly allied with who to take on the evil forces of Billy and Chuck?

Answer: Tajiri

After the ambiguously gay duo advanced on Torrie on 'Heat', the lights went off and the superhero appeared, taking them both out! This led to a tag-team match the next day between Hurricane and Tajiri and Billy and Chuck.
5. Which comic book superhero(es) did Hurricane liken Billy and Chuck to?

Answer: The Human Torch

'Flame on!'
6. When did we first learn of Hurricane's 'Green Lantern' fanboyism?

Answer: Austin Appreciation Night

In fact, Hurricane, then known as Gregory Helms, gave Austin a 'Green Lantern' T-Shirt!
7. Who eliminated Hurricane in the Immunity Battle Royale?

Answer: Bradshaw

Bradshaw and Hurricane had never gotten along. First, Hurricane and Mighty Molly destroyed the APA's office, then Bradshaw took Hurricane's European Championship, then this! 'Well, Superman has kryptonite and I have Bradshaw.'
8. Who eliminated Hurricane in the 'Royal Rumble 2002'?

Answer: Austin and Triple H

Hurricane entered to a prone Austin and Triple H, but they recovered before he could pull off a double-chokeslam. Ooops.
9. Who did Hurricane pin to win the WWF Hardcore Title at 'Wrestlemania X8'?

Answer: Spike Dudley

In a chaotic match that lasted all of 'Wrestlemania X8', Hurricane had a half-hour title run after he entered with a flying kick (He flew in on a rope), taking out Spike!
10. Which WCW stable was Hurricane a part of before Vince McMahon bought it?

Answer: 3 Count

Wow, from boy-band member to superhero. Shane Helms has got an interesting resume.
11. What is Hurricane's alter-ego?

Answer: Gregory Helms, mild-mannered reporter

In a most nerdy get-up, Hurricane doesn't disguise his identity very well.
12. After he was re-hired, who did Gregory Helms interview?

Answer: Ric Flair

This interview was crashed by Lance Storm, who wanted his job back. He got it, after surprisingly winning a match against The Rock.
13. Of the following four people, which one has Hurricane never teamed with?

Answer: Shawn Stasiak

Lance Storm and Tajiri's story you already know about. Rikishi and Hurricane teamed to make a tag-team title attempt on Smackdown recently. Though, if Hurricane and Planet Stasiak could team up, they would be an odd pairing.
14. Which power-move has Hurricane only recently been able to pull off?

Answer: The Chokeslam

After months and months of trying on people like Big Show, Kane, Austin, Triple H, and even Molly, Hurricane finally chokeslammed Tajiri right after the Roster Split.
15. 'Anybody who doesn't get a kick out of the Hurricane is not someone I'd like to talk to.' Who said this?

Answer: Mick Foley

Foley calls his ride in the Hurricycle one of his favorite experiences in the WWE. Cool.
Source: Author Gosunkugi

This quiz was reviewed by FunTrivia editor JuniorTheJaws before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us