FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Mickie James
Quiz about Mickie James

Mickie James Trivia Quiz


This quiz is about the hyperactive and sometimes crazy WWE diva, Mickie James.

A multiple-choice quiz by animegurl. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Pro Wrestling
  8. »
  9. Wrestling Personalities E-K

Author
animegurl
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
251,286
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
1521
Awards
Top 20% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. Which legendary wrestler trained Mickie James? Hint


Question 2 of 10
2. What year did Mickie make her professional wrestling debut? Hint


Question 3 of 10
3. What name did Mickie use to make her debut on TNA Wrestling? Hint


Question 4 of 10
4. Who led the group The Gathering which Mickie was apart of?

Answer: (One Word)
Question 5 of 10
5. Who was Mickie's tag team partner in the first Clockwork Orange Match in 2003? Hint


Question 6 of 10
6. Mickie's real name is Alexis Laree.


Question 7 of 10
7. Which two WWE divas did Mickie James run down to assist on her WWE "Raw" debut in 2005? Hint


Question 8 of 10
8. At "WrestleMania 22", Mickie James defeated Trish Stratus to win the WWE Women's Championship, making her only the second woman to win the WWE Women's Championship on her "WrestleMania" debut. Who was the first?
Hint


Question 9 of 10
9. Mickie James is engaged in real life to which WWE wrestler? Hint


Question 10 of 10
10. Mickie James has an associates degree in Communications.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 08 2024 : Guest 136: 8/10
Jun 19 2024 : Guest 73: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which legendary wrestler trained Mickie James?

Answer: Dory Funk Jr

Dory Funk Jr. runs the Funking Conservatory professional wrestling school in Ocala, Florida. The likes of Kurt Angle, Edge, Christian Cage, Lita and Rhyno have trained under Funk and rose to prominence in the wrestling business.
2. What year did Mickie make her professional wrestling debut?

Answer: 1999

Mickie made her wrestling debut in the summer of 1999 as valet for the KYDA Pro Wrestling promotion under the name Alexis Laree.
3. What name did Mickie use to make her debut on TNA Wrestling?

Answer: Alexis Laree

Alexis Laree made her debut in TNA Wrestling in late 2002 as part of the all women's lingerie battle royal.
4. Who led the group The Gathering which Mickie was apart of?

Answer: Raven

The Gathering is an reincarnation of Raven's old ECW faction the Flock. Members included Mickie, Raven, Julio Dinero and CM Punk.
5. Who was Mickie's tag team partner in the first Clockwork Orange Match in 2003?

Answer: Julio Dinero

Mickie was the first woman to compete in the brutal Clockwork Orange Match, not once but twice. She and Dinero with the help of Raven defeated Jeff Jarrett. The match included Mickie receiving a power bomb from the top rope onto her partner Dinero who was lying on top of a table.
6. Mickie's real name is Alexis Laree.

Answer: False

Alexis Laree was the name that Mickie used most often in her wrestling career. Mickie has only wrestled under her real name Mickie James when she debuted on the WWE main roster.
7. Which two WWE divas did Mickie James run down to assist on her WWE "Raw" debut in 2005?

Answer: Trish Stratus and Ashley Massero

On October 10, 2005, Mickie James made her debut on "Raw" to rescue Trish and Ashley from an assault from Victoria.
8. At "WrestleMania 22", Mickie James defeated Trish Stratus to win the WWE Women's Championship, making her only the second woman to win the WWE Women's Championship on her "WrestleMania" debut. Who was the first?

Answer: Wendi Richter

It was Wendi Richter who defeated Leilani Kai to win the WWE Women's Championship at the first "WrestleMania" in 1985.
9. Mickie James is engaged in real life to which WWE wrestler?

Answer: Kenny Dykstra

Mickie James is engaged to fellow wrestler Kenny Dykstra, whose real name is Ken Doane.
10. Mickie James has an associates degree in Communications.

Answer: False

Mickie does has a college degree but it is in Business Administration which she earned online during her travels with the WWE. She plans to open her own business when her wrestling career winds down.
Source: Author animegurl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us